שבת שלום לכולם

• פותח הנושא BW1
  • פורסם בתאריך
שבוע טוב בהמשך

יום א' יורדים לנהריה מול להקתו של אבי אשכנזי,קיבלנו בבני השרון הגרלה מסובכת בהתחלה עד שהעסק יתחבר-יכול להיות שיתחלפו 3 מאמנים-מי פנוי בתפוח הגדול. יום ב' נפגשים בספורטק בהרצליה כל צוות ההכנה לקראת אליפות היסודות הארצית בתאריך 9.11 -אודה לקשר ועידוד השתתפות ערה של קבוצות הצפון ומול גיורא.ממתינים לפקסים לאישור השתתפות במשרד אצל שרית 6470055 - 03 יום ג' 26.10 -טורניר באר שבע-5 קבוצות אישרו הגעתם-ב"ש,אשקלון,אשדוד,ידידה ושקל י"ם עפ"י תכנון צוק נקיים 10 משחקים בשיטת ליגה-הוא לא מתכונן להגיע כי בשיטת זו נסיים בשעה 22.00 -אני הולך לחתוך הענין מוקדם יותר בשביל להספיק לנסוע לאחת מ-3 האופציות הבאות: עדיפות א' לאמסטרדם-דמון אמסטרדם מול בני השרון עדיפות ב' המשך נסיעה לאילת לספורטיאדה ה-24 עדיפות ג' הכי הגיונית-לאוסישקין הפועל ת"א נגד א.א.ט לימסול לנווט הספורטיבי בפארק אפק ראש העין באותו יום אצטרך כנראה לותר. יום ד'-מפגש צוות כולל במשרדי אקים אחד הנושאים היותר מעניינים-ספורטאי השנה ככל הנראה אף אחד לא יקח את התואר למתי אורן-מענף השחיה הענף "המוביל הארצי" ובגדול בזכיות בתואר זה.אני עומד להציע (למרות הסיכוי הנמוך ) את פטר צלר שממש לפני מספר שעות עדכן שבנה קב' חדשה בבני ברק והוא מועמד לקחת את האימון בתנאי שיחתמו עימו חוזה ל-5 שנים.ה-5 הזה הוא יותר מ-4 המדליות של מתי-כך שיש איזה הגיון בענין. יום חמישי-עבור להקשב מתוח נתחיל את הבוקר בהיכל אומנויות הבמה בהרצליה-בכנס הארצי של קלינאי התקשורת בדגש לבעלי ליקוי על הרצף האוטיסטי....נעבור בריצה קלה לעקוב אחרי יום הספורט העממי ה-9 של איגוד הספורט העממי בד"כ בכ"ס בונים תוכנית ליום זה. ונקנח במשחק הנשים של בנות רעננה -הרצליה מול אליצור חולון יום שישי-ממתין לך גם על הבוקר לאחר הכנה מצידך 9.00-טיפוס רגלי (הטיפוס מס' 2 )לפיסגת עזריאלי (ארוחה בקומה ה- 49 על חשבוני,הנוף על חשבון הבית) 12.00 לאחר התאוששות קלה-נצא לטריאתלון ספידו נתניה (קטן עלינו לאחר איש הפלדה באילת ואיש הטיח בנחשונים אפילו נחזור ונצליח לכרות נחושת בתמנע). צר לי על כמות המשימות השבוע-נקווה שנדע מאיפה להתחיל, והכי חשוב שנסיים. כי מי שלא מגיע לקו הסיום-לא מודדים לו את התוצאה.ובלי מבחן התוצאה-איך נדע מי ניצח.ובלי שנדע מי ניצח -לא נדע גם מי שהפסיד. אז אם אין מפסיד ואין מנצח-אז גם לא יהיה מי שיכתוב על זה -חוץ ממני.... עכשיו שהכל קצת יותר ברור ומסודר נקווה להמשך שבוע מוצלח
.

למעלה