שבת שלום לכולם...

lady blues

New member
שבת שלום לכולם...

מצטערת אם ההודעה אינה במקומה (אולי הייתה צריכה להכנס לאוף) אבל רציתי לומר שמביקוריי בפורום ומהצצה בפרוייקט מאה אלבומי החובה של הפורום(שברור לי שהם רק טעימה) ומבדיקת רשימת האמנים בטאג ליינס מתקבל הרושם שיש התעלמות מסויימת מאמנים שבקלות יכולים להיות חלק מהפורום הזה. כי הרי אי אפשר שלא להזכיר יוצרים כמו מתי כספי ושלמה גרוניך (ומאחורי הצלילים שלהם) שהיו מושפעים בצורה מובהקת מ'אגדות רוק' כמו ג'נטל ג'איינט ויס. ואיך אפשר לומר רוק מתקדם ולא לציין באותה נשימה את יוני רכטר ואת הרכבו 14 אוקטבות שעשה רוק מתקדם ומורכב. והרכבים כמו ששת קצת אחרת אל תראו זאת כביקורת שלילית אלא כפתח אולי (ובתקווה) להעשרת הפורום(וסליחה על ההתיימרות). מעבר לכך אני ממש נהנת מהדיונים כאן, חושבת שהמקום הזה נותן במה לדיונים בנושאים שנוטים להשכח בימינו... שבת שלום לכולם.

melancholy man

New member
אישית

אני ממש בעד, אם למישהו (אולי לך?) יש קישורים או מוכן לכתוב עליהם מאמרים, בשמחה יפתחו להם מדור קישורים ומאמרים בקשר לרשימת האלבומים, זו הייתה הבחירה של חברי הפורום ואי אפשר לשנות בדיעבד, למרות שחלק מאיתנו היה מאוד רוצה.

TheFly

New member
אישית 2

בתור זה שליווה את השבוע הראשון של בחירת מאה האלבומים שהיה מוקדש לרוק הישראלי (וזה שאחראי לכך שמוניקה סקס נכנסו לרשימה
) אז כן דנו באמנים שהזכרת ולא שכחנו אותם. מעבר לזה ישנם לא מעט מאמרים שכתב תומר 123 על אמנים כחול לבן נטו כולל כמה שהזכרת עם נטייה קלה לכיוון אריק ושלום אבל לא רק. מעבר לזה אנחנו פתוחים להכל או כמו שהבוס אמר נשמח לראות כאן מאמרים בנושא.

giba70

New member
אני באמת חושב שלפעמים שוכחים

את המוזיקה הישראלית המתקדמת. אולי אין הרבה קישורים על הלהקות והאמנים הללו, אבל דווקא בזמן האחרון היו כאן כמה שרשורים, שבין השאר הזכירו את שלמה גרוניך המוקדם והמתקדם (באלבום למה לא סיפרת לי?) ואת יוני רכטר. בקשר ל"נושאים שנוטים להישכח", באמת חסר לנו אם נשכח את האמנות, אחרת מהם החיים בלעדיה?

למעלה