שבת שלום לכולם

דני........./images/Emo87.gif../images/Emo26.gif../images/Emo86.gif

עכדכן אותי בעניין כרטיסי הכדורגל. האם אתה צריך כרטיסים בשבילך או לטובת הרצליה?

שרית ../images/Emo86.gif

את שגעון ביקשתי ישירות מאורית 150 כרטיסים למסגרות הרצליה. אודה לך לחיבור הענין עימה ומולה ,שיגיע אליך או מהיכן לבוא לקחת,בד"כ אנו שולחים שליח עירוני להבאת הכרטיסים אלינו. דברי עימי מחר בבוקר! ירדנו בשלב זה מטורניר אשדוד,לפי דעתי נרד גם מטורניר אלקנה-אני רואה קשיים רבים בנוכחות.מחר נדבר עם ברטי במידה והוסטל צוהר לטוהר יחל להתלבט גם כן נבטל או נדחה. מעון אור וכוכב ביטלו ןכן ב"ש ושקל י"ם.גם נבחרת רודוס שציפתי להגעתה מסתבר שאלטרץ אינו פנוי לכך בקיצור ....בוא נשמור על טוהר (הנשק) הצוהר וניגש ישר להכנות טורניר אור יהודה 5.5.2004 דברי עימי מחר בבוקר גם על כך! נ.ב מה שלום שגית (22) הצעירה והיקרה -הדו -שיח תפס פסק זמן ארוך מידי,בד"כ הוא אמור לקחת 1 דק'. סתם .... לא נורא.....!

Sagit3

New member
../images/Emo65.gif אני אחלה.

מתמטיקה שהיתה 3 יחידות בתיכון הופכת עכשיו ל-5. יש למישהו מושג מה זה זהויות? מעגל היחידה. דיפרנציא'. אינטג'. חישובי שטחים. אאאנננלייטטייית. (דווקא מעניין). יש לנו עוד את גאוס לפנינו שלפי מה שהבנתי מייצג את התלת מימד בגרף ואיכשהו זה מתקשר למספר שקיים רק במתמטיקה : שורש של מינוס אחד (תודו שיש מספר כזה. למה חשבתי שלא?). אין לנו וקטורים. יש לנו מספרים מרוכבים. פונקציות מעריכיות ופונקציות לוגוריתמיות וזה נראה לי הפרק הראשון. (שרית חדד שרה ברקע שמע ישראל). כעקרון אני כבר מכירה את החומר כי עשיתי את הקורס הזה לפני שנתיים אבל אני עושה אותו שוב. משרד החינוך לא שלחו לי ציון כנראה בטעות ואני גם לא טרחתי לבקש.. בכל אופן זאת התשובה פחות או יותר לשאלה ששאלת מה שלומי. אמרתי לך, אחלה. אני לא (תמיד) אומרת אחלה בשביל הנימוס... מה שלום הפורום? קיבלתי הודעת התראה על נטישה, אז קפצתי לבקר ופתאום מצאתי הודעה הכוללת את השם שלי וזה מגניב. טוב, אז להתחיל דיון? וואו אין לי ממש ממש מאיפה להתחיל. תתקילו אותי, ואני אענה, טוף? (ואם אתם רוצים אני יכולה לכתוב נוסחאות באנליטית).
שגית. ואני אגב עוד מעט כבר 23 אבל הם עוד לא מעדכנים.

למעלה