שבת שלום לכולם!!!!!

hey sexy lady

New member
שבת שלום לכולם!!!!!

אני צריכה עזרה מכן, הבנות: שאלה לי אליכן: מה אתן חושבות על בחור שאין לו רכב
ו/או שלא משלם עליכן בפגישה הראשונה? האם זה מוריד לכן מערכו? האם זה מראה שהוא לא מעוניין בכן? אני לא מדברת על בחור שהוא חייל או מובטל או כזה שאין לו גרוש על הנשמה, אלא בחור מסודר שעובד קבוע... אני יצאתי עם מישהו מעל גיל 30 שעובד ומסודר בחיים שאין לו רכב (לטענתו זה בגלל ש"הוא לא צריך רכב כי זה סתם בזבוז כסף"), וכן כן אני הייתי נהגת מונית (!) ולא מספיק שאין לו רכב הוא גם לא שילם עליי!!! שם את החלק שלו וחיכה שאשלים... מה דעתכן בנות? הוא רוצה שנמשיך לצאת אבל אני מתלבטת בגלל זה...

ufo11

New member
אממ.... קצת מציק לי מה שתארת.

מה זה משנה אם יש לו או אין לו אוטו? אני מניח שאת יודעת שזה לא אומר כלום על הבן אדם. נגיד אני, לא יכול להוציא עדיין רישיון בגלל המחלה ואין לי אוטו. נכון, זה באסה, אבל...אני לא רואה שזה מהווה בעיה פרט לזה שאני לא הכי נייד שבעולם. ככה שאני לא חושב שאת צריכה לראות בזה משהו...יותר מדי. דבר שני, לגבי זה שהוא ישלם עלייך. אני לא רואה בזה בעיה שהוא לא שילם עלייך בפגישה הראשונה. את יודעת, אתם לא מחוייבים אחד לשני או משהו וזה שהוא ישלם על היציאה, לא אומר שהוא בן אדם טוב/פחות טוב. למרות שהוא מסודר ויש לו הכנסה, אני לא רואה מדוע הוא צריך בפגישה הראשונה לשלם. אני מסכים שזה נחמד וכיף...אבל בפגישה הראשונה? אולי לא מתאים כל כך. אני מניח שאח"כ כשתצאו (אם תצאו) זה לאט לאט ישתנה, וגם אם לא, אני לא חושב שיש להוריד מערכו בגלל זה. אני אולי נשמע סובייקטיבי מאוד בגלל שאני בן, אבל אני לא מדבר מעמדה של בן, אלא מעמדה של אם אני הייתי נמצא במצב שלך למשל, אז ככה הייתי רואה את הדברים. אני יכול להבין שהיה לך כנראה לא נעים מזה שהוא חיכה שתשלימי את הסכום, לכן מראש תוציאי את הכסף מהארנק לשלם, כך שלא יחכו שתשלימי ויווצר מצב לא נעים, וחוץ מזה שאולי ככה הצד השני יחליט שהוא משלם כי הוא כאילו יראה נכונות שלך להיות חלק מזה. בכל אופן לדעתי את לא צריכה לראות פגם בזה שאין לו אוטו או להוריד מערכו בגלל התשלום. יכול מאוד להיות שמסתתר אדם מאוד טוב בפנים, עם 2 "מינוסים" מינוריים שכאלה. זו דעתי. את יכולה להסכים/לא להסכים הכל נאמר ברוח טובה:)

hey sexy lady

New member
אתה חמוד...אבל אל תשווה אותך אליו

אתה בן 19 והוא בן 30 וקצת!!! ויש לו רישיון ויש לו עבודה מסודרת ולכן ציפיתי ממנו לקצת נכונות...

חייםלוי

Member
מנהל
לי ואין רכב ואני בן 52. אין לי גם

רישיון וגם לאשתי אין. פשוט תמיד היה משהו חשוב יותר מאשר רישיון או מכונית.

qt1

New member
אהלן סקסי ../images/Emo25.gif

אנל'א מבינה למה הוא לא שילם , זכור לי שהיו על כך דיונים באיזה פורום, אם כן צריך או לא צריך לשלם... באופן אישי - נראה לי מוזר להזמין מישהי ולא לשלם ,לשים חצי על השולחן ולחכות...הוא לא חייב והוא גם יכול לשבת בבית שלו לפצח גרעינים ולשתות בירה , יותר זול מאשר לשלם חצי , לא ככה? אם כבר דפק הופעה ויצא לבילוי עם סקסית , אז שישקיע , מה אני אגיד לך? משהו אעפ'ס לא מסתדר לי , או שתדברי איתו "מזומן" ותביני מה השיקולים שלו לגבי החצי השני (תרתיי) או שלא! לגבי הרכב, בחירה שלו , למרות שעם רכב אפשר להגיע למקומות מאוד יפים בארץ , גם מעניין... בקיצור מצאת לך בחור מעניין שמצריך שיחה "במזומן" ויפה שעה אחת קודם
חפיף , כבר כתבתי שיש הרבה
בים? שיהיה לך שבוע מקסים עם גברים שמשלמים את החצי השני...LOL חיבוק , ת'געגעתי...

Nayeli

New member
אני לא ממש...

מבינה למה הוא חייב לשלם על היציאה שלכם בפעם הראשונה, גם אם יש לו כסף... אני לא חושבת שזה שהוא בן 30 ועובד אומר שהוא צריך לממן אותך ביציאה הראשונה שלכם, סך הכל זאת "פגישת הכרות" כזאת... חוץ מזה, בזמנים מודרנים אלה תגידי תודה שהוא לא חשב שאת תשלמי.......
חוץ מזה, בנוגע לאוטו - זה שאין לו רכב מוריד מהערך שלו?? יש מספיק תחבורה ציבורית בעולם, ואם זה מספיק לו אז סבבה..פחות זיהום לסביבה...

hey sexy lady

New member
בשישי-שבת אין תחבורה ציבורית

וכמובן שלא נישן אחד אצל השנייה בתחילת הקשר (אם יתפתח לקשר)

hey sexy lady

New member
חמודה את...../images/Emo140.gif

אני חשבתי שלפחות אם אני מביאה את הרכב שהוא יהיה ג'נטלמן וישלם גם עליי ואני אשלם טיפ למשל... אוף קיוטי כל הזמן יש מישהו עם "דפקט" אחר...נמאס לי כבר לפסול..

מ כ ס ה

New member
היי סקסי ליידי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

הוא הזמין אותך-הוא צריך לשלם ! הוא לא ראוי לך,לא ראוי לך ועוד פעם לא ראוי לך
ועכשיו ברצינות,קצת יותר כבוד לסקסי ליידי

hashy

New member
מתוקה - טעויות לא הופכות אדם ללא

ראוי. גברים בודקים את האישה בדיוק באותו מקום - זה שאנחנו יותאים (הרי היא הסכימה) לא אומר שאני צריך לשלם לבד... עכשיו הדייט, אח"כ היא תחסל לי את המשכורת... נראה לי שקיוטי צודקת בנושא הלדבר "מזומן". תעלי זאת כסוגיה... לנושא הכח לברור: לי יש חוק שאומר: 3 פגישות לפני פסילה! (יותר נכון היה) זה כמובן לא כולל "דברים" יוצאים מן הכלל שעוד לפני שנגמרה הפגישה את יודעת ש!!!!no no no way ככה, זה מקטין את הסיכוי שתמצאי את עצמך בררנית יתר וזה מגדיל את הסיכוי לשבור את חוק הפגישה השניה (הטענה הרווחת אצל ידידי הרווקים שבד"כ היא על הפנים)... ותמיד יש את האופציה לנוח מהמן השני קצת כשעלית על גל של בחורים שמוציאים אותך משלוותך, יכול להיות שאת פשוט עוד לא מזמנת את האנשים הנכונים...
נ.ל.

hashy

New member
שכחתי לציין - יש אנשים מעל גיל 30

עם עבודה ותיקים אחרים (כמו למשל שעוזרים להורים, שתקועים עם חוב בבנק ועוד) מאחר וכל מיליונר באיזשהו שלב בחייו יהיה קבצן בכסף נזיל - זו בעיניי לא סיבה לפסול אך זו סיבה טובה מאד לבדוק למה הוא לא משלם...

qt1

New member
סקסי אפ'חד לא מושלם../images/Emo66.gif

הם רק נראים כאלה בהתחלה
נראה לי שאת דווקא שאלת שאלות נכונות ולא התמקדת בקטנה , לא נראה לי שאת מהטיפוסים הבררניים ואין לי ספק שבתקופה מאוד קצרה את כן תהיי בקשר עם מישהו שידע להעריך אותך וכו' וכו' וכו'... בינתיים , תצטיידי בכסף בפגישות הקרובות כדי שלא יווצר מצב של פאדיחקה שאין לך כסף לחצי שלך , לכי תדעי על איזו שריטה תפלי הפעם
וקחי את הדברים בכייף , כל בחור שאת מכירה רק יעזור לך להגיע לאחד והיחיד שמה לעשות מאמי , לא יהיה מושלם , זוגיות = פשרות! אל תשכחי את החיוך בבית אה?
סומכת עליך, המשך שבוע נעים

Blueberry Kiss

New member
אני לא חושבת שגברים צריכים לשלם

על נשים, וגם לא להפך.. זה שאין לו רכב, זו בחירה שלו ואת לא יכולה לצפות ממנו שיחזיק ברכב רק בגלל שהדיטים שלו מעוניינות שיהיה לו רכב- אם אין לו צורך ברכב, זה עניין אישי שלו. לגבי התשלום- תראי, אמנם זו מחווה רומנטית יפה ו"אפשר" לעשות את זה פעם ב... באיזה ארוע מיוחד או בדייט ראשון אבל זה ממש לא חובה ואין מה להעלב על זה שזה לא ככה. כשהוא ירגיש שיש לו צורך באוטו- הוא יקנה.. כשהוא ירגיש שבא לו לשלם עליך הוא ישלם...אולי דווקא בגלל שזו פגישה ראשונה או פגישות ראשונות הוא לא יודע אם לשלם עליך כי אולי זה סתם "בזבוז" מבחינתו- ואם לא ילך הקשר? אני בכל אופן אף פעם לא מצפה שגבר ישלם עלי.

ועכשיו לתשובה קצת יותר רצינית..!../images/Emo13.gif

תראי,אין ספק שבפגישה ראשונה הבן אמור להרשים את הבת עם כסף וכל זה... אבל לא כולם ג'נטלמנטים..
ואלו שלא מראים את עצמם כאלו-לא אומר שום דבר על האישיות שלהם תני הזדמנות, תדברו,תכירו,תראו אם יש "לוב איז אי די אר"
אם לא מתאים לך-תגידי ביי
| וזאת לא כזאת בעיה בשבילך,לא?
בהצלחה סקסי ליידי

TheDarkPheonix

New member
ת'אמת

היי ת'אמת אני חושב שבדר"כ צריך לשלם בפגישה הראשונה - אני כמעט תמיד עושה את זה, גם בפגישות שאין לי כוונה לחזור עליהן. מתי לא?
פעם אחת קרה לי שלא, כשחברה שלי לשעבר אחרי שיצאנו פעם ראשונה החליטה לשלוף את הארנק ולשלם, אז מה אני אגיד לא? טוב בסדר אז היא שילמה, אבל מאז כמעט תמיד אני שילמתי (זה לא בסדר - נכון??)
ולגבי אוטו - לא רק חולי אפי לא יכולים להוציא רישיון, אולי הוא עיוור צבעים ירוק ואדום?? אה בובה - על זה לא חשבת נכון?

למעלה