שבת שלום לכולם

m i c h a l i

New member
שבת שלום לכולם

אצלנו מתארחים הערב בני המשפחה המורחבת דודה שלי, דוד שלי וילדיהם. קצת מצחיק שילד אחד הוא בן גילי ואחיו הוא בן גילה של בתי אוהבת את השבתות האלה עם הריחות של המאכלים שכבר החלו את דרכם במטבח. את הישיבה סביב שולחן אחד גדול, את הרעש וההמולה שמסביב. ואחר כך לחזור לשקט שלי, כשכולם פורשים לביתם. עם כוס התה והעוגיות שהכנתי... שיהיה לכם סופשבוע חמים וקחו איתכם מעיל או סוודר כי קר שם בחוץ...

יפיופי

New member
כבר ממש בתוך השבת../images/Emo186.gif

נו מיכלי איך היתה ארוחת השבת. אצלי זו ממש שבת מנוחה אני זקוקה לאגור כוחות לשבוע החדש שגם כן הולך להיות עמוס ואני לא רוצה להגיע לסוף שבוע באפיסת כוחות. נו ומזג האויר ממש להישאר מתחת לפוך. אז גם ממני לכולם שבת נפלאה

m i c h a l i

New member
שבת מנוחה

הכי טובה על בטן מלאה חחחחח היתה ארוחה נהדרת... יש לציין שגם החברה היתה נעימה
שבת בבוקר ביום חורף שכזה אינו שלם בלי החמין ( חיטה) ועם סבא וסבתא שלי שחוגגים היום 59 שנות נישואין (!!!) שיהיו לי בריאים שבת נעימה לכם

א ל ו ל י

New member
59 שנות נישואים?!../images/Emo5.gif

נשמע לי לגמרי מדע בדיוני!!
אצלנו השבת עברה ברגוע... הגשם לא הפסיק. אפינו לחמניות ויצא מדהים. בבוקר קטפנו תפוזים מהעץ הפרטי וסחטנו קנקן מלא וריחני. אחה"צ, בשנייה של הפוגה בגשם, יצאנו לשלוליות והיורשת היתה בעננים מאושר. קפצה בלי הפסקה ונספגה מים מכף רגל ועד ראש... וברגע שנכנסנו חזרה, הגשם התחיל שוב!!. אני ממש לא בנאדם של חורף, סובלת מכל רגע. מבחינתי אוגוסא יכול להגיע מחר!

גם עלינו עברה שבת חורפית בבית

עם ארוחת בוקר ב- 13:30, וצהרים ב- 18:30 וערב... טוב, נגמר היום אז ויתרנו.... אחה"צ כיסה ענן את ההר ובקושי ראינו את הבתתים שמעבר לכביש, לאחר חשיכה, לראשונה לאחר יומיים של עלטה, ראינו בבהירות את האורות המקסימים של הכרמל ומפרץ חיפה. מחר מקווים לקצת שמש
אלולי, גם אני רוצה קנקן מיץ תפוזים סחוט

למעלה