שבת שלום לכולם.

שבת שלום לכולם.

היום נחרוג מהשגרה והנה כמה משפטים קצרים שמאפיינים ומתארים בתמצית כל מיני תופעות. כשתיתקלו בכתב תקחו זאת בחשבון. אותיות קטנות על רקע כתב גדול: הכחשת הדעה או הטענה המיוחסת. אמצעי > תחתון: נמרצות רבה יותר בתפעול אחרים מאשר בעבודה ממש קער לולאתי תפוח: הרגשת קיפות ותחושה שלא משיבים הערכה למסירות אותיות גבוהות: גאוה, ארוגנטיות, חוצפה, 'מגיע לי' השתחצנות הגדלת פתיחה: הרחבה בתאורים שבמרכזם, ובעקיפין ניצב האיש עצמו עלילות הצלחה וגבורה, קביעות החלטיות בלי שיש את הידע המתאים. עגול: הכחשה עצמית מלאה ואשליה של 'אחר' אליפסה: הכחשה עצמית חלקית, הנ"ל מודה בחצי פה בחולשה שבו, ובאותה נשימה מציג 'נסיבות מקילות'. גובה משתנה: דיווח מגמתי בכיסוי של דיווח מאוזן מלא רוחב משתנה: חיפוש תואנות להימנעות מפעולה מתבקשת עד כמה כמה הגיגי בוקר שבת זה ומיותר לציין שזה על גבול הפיקנטריה ולא ממצה ולו חלקיק מאפשרויות הפענוח של התופעה, ורק שילוב של אלמנטים יקנה את הפירוש הרלוונטי המדויק.

מזמן לא נפגשנו אז הנה מיפגש לבבות.

רק לידיעתכם, בין כניסה לכניסה לפורום אני מספיק לסיים עבודה אמיתית, אתנתתא קטנה בפורום, וחוזר חלילה. ועכשיו למיקבץ לבבות: תוחזר גרפולוגית הסימנים ומיד, תודו, זה הרבה יותר ציורי ומעניין לא: האותיות פ' ש' בצורת: לב מלא כתמים: נקרע בין אהבתו לאשתו לאהבת הגראס לב צר ודק: לב חלש, אדם פגיע, אנא זהירות! לב הפוך: התאכזב והפסיק לאהוב את עצמו מחיקת הלב: 'מחק אותה' ופתח דף חדש לב שתבניתו לא הושלמה - מתרשל בשמירת בריאותו לב ענק: קבעון סופגניה/חנוכה לב שלם ויפה חי בפנטזיה מסתבר לי יותר ויותר שחלק מאלה שעוסקים באינטנסיביות בעולם הסמלים הוירטואלי כלל לא מבינים את הקשר בין הסימן לתכונה. וכעת ברצינות, מישהו מוכן להסביר ברצינות את הקשר בין סמלים ציוריים שונים לבין תכונות ותחושות כאלה ואחרות ? שאחרת אנו מספקים תחמושת טובה למי שכורכים גרפולוגיה עם מיסטיקה.

למעלה