שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

היי אני חדשה כאן אבל הגעתי לפורום הזה ובכלל ל
בזכות אשה מדהימה שהיא במקרה מנהלת את הפורום הזה(אתם בוודאי יודעים מי זו ואם לא אז זו האחת ןהיחידה :פנינה ושלושת הדובים) אני מכירה כאן כמעט את כולם דרכה ונראה שיש כאן המון אנשים נחמדים ומענינים ובכלל הפורום מענין ונחמד מאוד. אני אספר קצת על עצמי: שמי אילנית אני בת 21 ואני גרה במרכז הארץ עם בן זוגי (אהובי האחד והיחיד
)דרורי ואני רוצה להגיד לכם שמאז שהכרתי אותו חיי נהפכו מקצה לקצה,כי בזכותו הכרתי המון אנשים מדהימים שמאוד חשובים בחיי כרגע. נתחיל ממשפחתו:אחותו ואני מאוד מאוד מאוד קשורות אחת לשנייה,ואמו באמת באמת ומכל ה
אני מאחלת לכל אחת ואחד חמה כזאת לעתיד ואל תגידו שזה ישתנה אחרי החתונה כי חברתי היא כלתה והיחס נשאר אותו הדבר...! ועוד שתי חברות מדהימות שעליהן לא אוותר בחיים הן שתי חברות ילדות שלו ששינו לי את תפיסת העולם שלי....ועוד חברה מקסימה שהכרתי דרכן שגם אותה אני מאוד מעריצה ואוהבת. וזהו מקווה שנהנתם לדעת קצת פרטים עליי וווווווו אשמח לקבל תגובות בביי ושבת שלום לכווווווולם.

ניני5

New member
ברוכה הבאה, והתמזל מזלך להכנס

למשפחה כל כך מוצלחת. ושכולם כל כך מתאימים לך. אני בטוחה שהיו לך חיים מופלאים עם דרור משפחתו וחברותיו.

גם לחדשה דנדשה מותר לברך ?

אז ברוכה הבאה יקירה, לא יודעת אם הספקת לקרוא אבל יש לי חמה, ממש ענקית הדבר הכי טוב שיכול להיות. כבר אמרתי שחמתי היא היא האישה שאני רוצה להיות בדיוק ככה. בהצלחה שיהיה לך

אוסה

New member
יקירתי

טוב ראשית , אני חייבת להגיד לך משהו "נו דרור אתה בא?!!!!!!!????!!! (הוריד , הוריד...)
בכל אופן ברוכה הבאה - "תראי אותה מיס תבל ......" האמת יקירתי - החמה בדרך כלל לא משתנה אחרי החתונה , גם לא הכלה , מה שמשתנה זה אופן החיים , עדיפויות , וכו.... עכשיו ברור שכאשר בני זוג מתחתנים , האמא (שלך /שלו) כבר לא האישה שאיתה מתייעצים בכל דבר (אני עד היום מתייעצת - לא על הכל אבל על הרבה ) שלה מספרים ......לעיתים זה נותן תחושה לאמא שזהו "תפקידה תם..." אבל כולן משלימות עם זה , מבינות שככה זה צריך לתת לילד את "ברכת הדרך" ועל זה נאמר..."הגוזלים שלי עזבו את הקן......" אני מודה - למרות שהילדות שלי קטנות ..... שזה קטע מאוד קשה שאחרי 25 שנים + - פתאום יש מישהו אחר ש"תופס" את מקומך .ץ יאלה אהובתי , תהני !!!!!!!!!!!!! ועיזבי - דרןר זה משהו מיוחד .....

אוסה שלי....

אני יודעת למה את מתכוונת ממי שלי אבל במקרה את מכירה את חמותי ובעלי לעתיד ולא נראה לי שכל זה יגמר אחרי החתונהההההה ....
נו דרור אתה בא או לללללאאאאאאאאאאאא??... טוב מני יעשה אני זזה בייי מתה עלייך ה
שלךךךך

למעלה