שבת שלום לכולם!!!!!!

שבת שלום לכולם!!!!!!

לא רציתי שישאר לכם הטעם של השיר המדכא הזה ואני כאן להבהיר כי השיר נכתב לפני 25 שנים ויותר בעת שכל משבר עם איזה בתולה מיד השפיע על מצב הרוח. אצלי היום השמש זורחת וכך גם אשתי-היא עכשיו פותתה על ידי ללכת למאסג` ואני קפצתי לבקרכם.ראו רק כמה אתם עולים לי ,חברי ,כדי שאהי איתכם,ממש מכור ושפוט עליכם (חוץ מכמה חריגים מבוטלים)!!! הנה שוב הוכחה אתמול האקסיומה הידועה כי``לא טוב היות האדם לבדו`` ואפילו אשתי היתה יותר טובה מהכלום שהיה לי לבדי,עד שהגיעה. סתתתתם,היא בסדר אם היא משתדלת ובינתיים ירידתה מוצדקת. גם לה מגיעם כמה ימי חסד,יקירי. כאן קיץ של ממש וצר לי שאתם תעברו שבת רטובה וקרה.אבל העיקר מה שבלב ואני מקווה שזה לא יתקרר אצלכם בשבת ונוכל להמשיך לאהוב גם בשבוע הבא. ממני המתגעגע כבר לעוד מפגש...

הקצין

New member
ארבלון

ארבלון אני רואה שמאד קשה לך < רעידות הקאות וכו` > בלי מנה קטנה של צט או פורום לך תעשה חיים ומאסג` < תאילנדי רצוי ומיקלחת > , תקרע את העיר והים ואולי , כמו שכתבת הכל ביד הגורל חחחחחח < עלק לא קורא > ממני קצין וג`נטלמן

gilit

New member
הקדשה לאישתי- לארבל מגילית

לארבל היי, קראתי את מה שכתבת לגבי ימי החסד שמגיעים לכם באילת, וזה הזכיר לי את השיר שתירגמתי של ט.ס. אליוט, שנקרא ``הקדשה לאישתי``. כדי שתבין משהו לגבי, המשורר אברהם שלנסקי קרא משירי ושלח לי תגובות, ובאחד ממכתביו כתב לי`` אם אוהבת את שירה קראי שירה גם בשפות זרות``. ואז החלטתי ללמוד ספרות אנגלית וחינוך באוניברסיטת תל אביב. השיר הזה תורגם ב 1998 כמחווה לשלונסקי שנפטר ב1973. זו הפעם הראשונה שהשיר יצא מהמגירה שלי, והריהו לפניכם, תקראו ותהנו: הקדשה לאישתי ------------ לזו שאני חייב לה את אושרי, המזניק וממריץ את חושיי עת אשכים, אושרי המכתיב את הקצב השולט בשלוותינו בעת השינה, נשימה מאוחדת. לאוהבים שגופם מדיף את ריח אהובם, לאוהבים שחושבים את אותן המחשבות, בלי צורך במילים, ומלהגים את אותו הדיבור, בלי להיזקק למשמעות. רוח חורפית קודרת לא תקפיא, ושמש טרופית לא תיכמוש, את פרחי השושן אשר בגנינו, גן השושנים שלנו, שהוא שלנו בלבד. אולם הקדשה זו מיועדת כדי שאחרים יקראו: מילים פרטיות אלה מיועדות לך באופן פומבי. ביי ושבת שלום גילית

כמה למדתי עכשיו....,גילית.

כנראה שבאמת יש לי ללמוד עלייך עוד הרבה דברים ואני רק משבח את עצמי שקלטתי את היסודות הטובים מלכתחילה. חשבתי כל השנים שאני גאון רק באיתור ליקויי בנייה אך בחודשים האחרונים אנוכי נוכח לדעת שגם בקריאתם של אנשים ובהבנת אינני קוטל קנים. כמו שאמרתי ,גילית,אנחנו את הקטע שביננו רק מתחילים....

למעלה