שבת שלום לכולם...

Tokyo

New member
שבת שלום לכולם...

מה שלומכם? מה חדש? בטח המוןןןן טוקיו

Yaniv-DC

New member
יא, כוסון, חזרת ../images/Emo13.gif

שלומנו טוב (מאוד) יש חבר חדש כל השאר - דווקא אותו דבר. מה שלומך אתה? עדיין עם היפנית?

Tokyo

New member
כן אני עוד עם המלוכסנים\ות

אני עוד מחזיק מעמד עובדים קשה אבל לאט לאט רואים פירות של השקעה. איך אצלך? כמה זמן החבר החדש? הידעת שביפן איך שמתחיל החורף כולם עם מסיכות של מנתחים על הפנים שחלילה לא ידביקו מישהו? כל אחד והצרות שלו.. דש חם לדיסי טוקיו

תמי ב

New member
שאלה בקשר למסכות: זה באמת עוזר?

כלומר אנשים פחות חולים בזכות זה? חנראה לי שבצפיפות של יפן זה דווקא הגיוני לשמור ככה מפני הידבקות.

Yaniv-DC

New member
דיסי מוסרת דש בחזרה

אבל ד"ש קרררררר.... ועוד שכחתי היום את המטרייה בבית ועכשיו אני רטוב עד לשד עצמותי... החדש נמצא בזרועותי שבועיים. הוא אמריקאי קתולי, זה אומר שעכשיו אני זוגות מעורבים?

Tokyo

New member
חיים אני יודע... נגמלתי מסושי ../images/Emo2.gif

נראה שהזמן בחול עובר יותר מהר- בלי להרגיש שנה מתחילה ונגמרת. מת לצאת לאיזו חופשה ולא לחזור ... מה איתך אני רואה שהחלפת שם, זה בא עם המעבר? טוקיו

Guy K

New member
כן

הפסקתי לנהל פורום, ורציתי להוריד מעליי את הניק הקודם........

Guy K

New member
חכי, יש לי עוד זמן עד

גיל המעבר

Gefen

New member
אז באמת מי אתה טוקיו?../images/Emo98.gif

בלבלי אותו כמו שבלבלת אותי... בלבול מוח השיר הזה אבל עשה לי את השבוע. מואאאאההההההההההה גפן

כרמלההההההה אורחים נוספים הגיעו!!!!

וואוווו אני משפשפת (ת´עיניים!!!!).... שאני אשפשף? יש סילית!! טוקיו......ברוך החוזר....מה קורה גבר? הכל בסדר? אין געגועים? ככה נטשת אותנו?...פחחחחחחחחחח באמת געגעתי גע גע גע....ומקווה שנראה לך אופסססס אותך כאן יותר... שבת מקסימה מקסימוששששששש

Tokyo

New member
מויש תשפשף את היפנית של ../images/Emo8.gif

מה קורה מויש? נחמד לראות שאתה עדיין כאן.. טוקיו

למעלה