שבת שלום לכולם..

sharon1215

New member
שבת שלום לכולם..

אני כרגע בתהליך בנייה של אתר.
האתר יעסוק בתכנים. ידע,שיווק וכ"ו..
הייתי רוצה לקבל בבקשה טיפים לקידום האתר,מלבד קידום אתרים שיש לנו ברשת.
האם לדעתכם קידום מחוץ לרשת הוא יעיל?
קידום במגנטים ע"ג דלתות בכמות גדולה או שליחת הודעות SMS במערך הפצה גדול עם כתובת האתר?
המטרה שלי היא כמובן להכניס תנועה ע"מ שאוכל למכור פרסומות בעתיד.
יש למישהו רעיונות שיווקים נחמדים?
או שאם יש כאן אשכול דומה אשמח לקבל הפנייה.

תודה ושבת שלום לכולם

הי שרון, לגבי קידום, יש אפשרויות פרסום מעבר..

לקידום ברשת כפי שציינת, כמו ברדיו לדוגמא, מניסיון די מוצלח במחיר נמוך יחסית. יש כמובן דרכים נוספות כמו פרסום באינטרנט וכדומה, כתיבת מאמרים באתרי מאמרים ושילובם בקידום ברשת, יש אפשרות ליחסי ציבור לאתר , ועוד. כמובן שזה דורש תקציב שיווק ופרסום, גם אם נמוך יחסית.
לגבי מגנטים או sms, אפשרי אבל לדעתי באחוז תגובה נמוך, כך שצריך לשקול עלות תועלת., מה גם שלדעתי מבחינת מיתוג ומיצוב האתר קצת בעייתי.
אולי כדאי לשקול הכנסת שותף/משקיע ולתכנן פרסום גם אם בתקציב קטן מחוץ לרשת.
שילחי לנו לינק כשהאתר יעלה.
בהצלחה

adi421

New member
רעיון קטן שאולי יוכל לעזור

היי שרון , ראשית בהצלחה :)

יש מגון אפשרויות של קידום האתר בעליות שלא מצריכות תקציב מטורף..
בדיוק בשבת האחרונה ראיתי פרסום בעיתון של חברה שעשתה פרסום בעיתון ובפרסום היה ברקוד לסמרטפון שעל ידי סריקה שלו את מגיעה לאתר של אותה חברה, במקרה זה עניין אותי לראות עוד פרטים על החברה אז סרקתי את הברקוד והגעתי ישירות לאתר שלהם .
לדעתי זה רעיון מצוין שיגרום לקהל היעד הספציפי שלך להגיע לאתר, הייתי מציעה לך לפרסם במקומונים שעלויות שם לא גבוהות במיוחד.

יש פה קישור לאתר שמרכז המון אופציות פרסום אולי זה יתן לך כיוון:

http://goo.gl/gHQtV

בהצלחה :)

sharon1215

New member
תודה רבה על התשובות!עוד שאלה..

מישהו יודע מה היא האופרציה של פרסום באתר?
האם יש אופציה לגבות תשלום מהמפרסם לא רק ע"י קליקים?
ז"א לגבות ממנו עבור הפרסום בלבד?
עצם העובדה שהוא מפרסם אצלי..
ואיך עושים זאת?
והאם יש תוכנה מיוחדת שמזינה את הפרסום או שאני עושה זאת ע"י מערכת הניהול שלי?

תודה מראש!
שבוע טוב!!

לשרון, בוודאי שאפשר לגבות תשלום..

מהמפרסם באתר , בלי קשר לקליקים. תלוי במודל העסקי שאת מחליטה לפעול לפיו.
זה יכול להיות גם וגם. לגבי האופרציה היא מאוד פשוטה, את מגדירה את עלות הפרסום באתר שלך לפי פרמטרים לדוגמא: מיקום המודעה, גודל, משך ההופעה, תדירות חשיפה וכדומה, ומחייבת את המפרסם לפי מחירון שאת פירסמת והוא הסכים לתנאיו.
טכנית, זה תלוי בניהול האתר כפי שציינת, אני מניח שתוכלי לבדוק זאת ללא קושי מיוחד עם מי שעוסק בניהול אתרים, כלי ניהול, מי שבונה לך את האתר.

sharon1215

New member
האם יש חברות שתפקידן הוא למכור לי את..

שטחי הפרסום באתר? כאלה שעושות תיווך בין המוכר למפרסם?
ואם כן,יש למישהו המלצה על חברה כזאת?

תודה מראש!

רוני דק

New member
ניוזלטרים עם התכנים שלך וברקוד לסמרטפון

הי שרון :)

כדי לשווק אתר את יכולה להשתמש במערכת דיוור אלקטרוני (אני ממליצה על זו http://www.viplus.co.il/)
בעזרת המערכת תוכלי ליצור לעצמך רשימת לקוחות וככל שתגדילי אותה כך תוכלי להגדיל את התנועה לאתר.

במערכת שהמלצתי יש כמה דברים שיעזרו לך:

משלוח ניוזלטר-
לקוחות שירשמו לדיוור יקבלו ממך מייל (בתדירות שתחליטי לכתוב להם) בו תשווקי את האתר (את יכולה למשל לכתוב טיפים או טיזרים על סמך התוכן המקצועי באתר + לצרף לינק וכך ברגע שעניינת אותם במשהו - הם ישר לוחצים ונכנסים לאתר שלך)

איסוף לקוחות מפייסבוק-
אופציה להוסיף דף הצטרפות לרשימה מהפייסבוק של העסק (אגב, אם אין לך פייסבוק לאתר אז יעזור לך לפתוח כי כך תוכלי להפנות חברים וחברים של... אל האתר מהפייסבוק). כך ירשמו אליך גם גולשי פייסבוק.
דבר נוסף שחשוב הוא להוסיף לכל דיוור כפתור שיתוף בפייסבוק כך שהנמענים שלך יוכלו לשתף חברים שלהם אם הם אהבו את התוכן = חשיפה נוספת ועוד נרשמים פוטנציאליים.

קמפיין סמרטפון-
ראיתי שעדי המליץ/המליצה לך על זה. ברקוד שניתן להדפיס ולשלב בפרסום בעיתון / בכרטיס הביקור / בפלייר (אפילו בגרילה)
שסורקים אותו עם הסמרטפון ומגיעים ישירות לאתר שלך. אז מערכת דיוור אלקטרוני מאפשרת לבנות קמפיין כזה.

למעלה