שבת שלום לכולם

אגס 10

New member
שבת שלום לכולם

חשבנו שהגיע החורף המיוחל ונוכל כבר לחרופ ולהתכרבל תחת הפוך כשהרוחות והגשמים דופקים ברקע על התריסים,אך לצערינו משנה העיתים ומחליף הזמנים ממשיך להתל ולשטות בברואיו בציניות ובאכזריות מרושעת ושוב החום והמזגנים חזרו להתדפק על דלתותינו,זה מה שקורה שנותנים לכל מיני סוגי אלוהים בלתי אחראיים ושאפי` לא למדו ליבה לנהל את היקום.שתהיה לכולנו שבת כיפית ונעימה.

שבת שלום

חוזרת מסעודת שבת כשרה למהדרין + דבר תורה מדהים על בחירתו של לוט להתרחק מדרך הישר, התרחקות שכולנו יודעים לאן הובילה בסופו של דבר, ולשומעים ינעם, יישר כוח ושבת שלום

Marie Curie

New member
והקריינית של גלי צה"ל

אמרה בחדשות שתיים-עשרה הלילה: "מחר תחול עלייה נוספת בטמפרטורות, אך עדיין ימשיך להיות חם מהרגיל בעונה"... לשון נמהרת או סתם סתומה?

טעות...

שלך, או שלה. "מחר תחול ירידה בטמפרטורות, אך עדיין יוסיף להיות חם מהרגיל", וכן איתא בתחזיות שנתפרסמו מכבר. לכשעצמי לא האזנתי, עקב קדושת המועד.

Marie Curie

New member
../images/Emo196.gif היא אמרה "עלייה"

הייתי במונית עם נהג ערבי והסברתי לו למה זה מצחיק, ולמה מדינה פלסטינית זה טוב.

זה לא תמיד טעות...

לדוגמא.. הטמפרטורה עולה.. מ20 ל22.. אבל הטפרטורה הממוצעת באותו חודש.. היא 20.. לכן זה עדין טמפרטורה גבוהה מהעונה.... ..

Marie Curie

New member
את טועה

אם יש עלייה בטמפרטורה, וודאי שהיא תהיה יותר חמה מהממוצע אם גם לפני העלייה היה חם מהממוצע.

קתרזיס

New member
שבת שלום

אצלנו מזג האוויר יותר לכיוון חורף שמדי פעם מפרגן לנו יום שמש לא קר במיוחד... בעצם קוראים לזה סתיו. בן חלה השבוע באדמדמת, מה שהתגלה בדיעבד, אחרי ארבעה ימים של חום גבוה מאד ששלח אותנו לשני רופאים וחדר מיון אחד באמצע הלילה... שלשום ירד החום והתחילה פריחה, כך שסוף סוף קיבלנו תשובה מה זה (לא כמו הרופאים הסתומים פה שאמרו דלקת אזניים - האחד, ודלקת גרון - השני, שאפילו לא בדק את הגרון). חוץ מזה קיבלתי תפקיד בעבודה שיאפשר לי לעבוד מהבית רוב הזמן עם קצת נסיעות לגרמניה ודרום אפריקה (פחד אלוהים בעיני). נראה לי שאשאר בו תקופה ואראה איך זה ואם אגלה שלא מציאה - אחפש משהו אחר. זו אחת הפעמים הראשונות שלי להכנס לפה בשבת (כלומר אני כותבת הרבה בפורומים בשבת אבל לא טרחתי לבוא לפה במיוחד כדי לכתוב בשבת).... אז שבת שלום לכולכם.

למעלה