שבת שלום לכולם

משה אמת

New member
קשה עליי פרידתכם

כייף לכם שאתם משוחררים מכל עול ועושים מה שבראש שלכם אני עוד לא בשלב הזה אולי אני אכנס דרך הסלולארי בשבת נראה אם יצליח לי בכל אופן היו שלום לבנתיים ניפגש במוצ"ש

אגס 10

New member
משוחררים מכל עול?

הלו,הגעת לפורום של אנוסים...כולנו כאן היו מתים להיות משוחררים מכל עול ולעשות מה שבראש שלנו!כל מה שאנחנו כאן זה בגלל שאנחנו ממש לא יכולים לעשות מה שבראש שלנו למרות הראש שלנו.

אגס 10

New member
שבת שלום לכולם

לכל החברים והחברות, החדשים והוותיקים, האנוסים והמחב"תים אלה שכאן בשבת ואלה שלא כאן בשבת על כולם תבוא ברכת שבת שלום. ואגב,לא לשכוח השבת היא השבת האחרונה של השנה...אפשר לתקן את כל שבתות השנה.בהצלחה...

סוג ב

New member
שב"ש

טוב שהזכרת לי..... בדיוק תכננתי לתקן את החילולי שבת שלי. טוב. מעכככככשיו.

ערב טוב ושבת שלום אגסי יקירנו!

ושבת שלום לכוווווולם, אכן, השבת האחרונה של השנה, ואצלי באופן אישי היא אחרונה לעוד משהו, באמת שבת מיוחדת (((:)

dramaqueen01

New member
שבת שלום!

בהחלט אפשר לתקן את כל הבזבוז זמן ואנרגיות על שבתות ששמרנו לחינם.

dorkohen

New member
שבת שלום אחרונה של השנה לכולם

השבת אני לא ממש בבית - אז יש את הפריבילגיה להנות מסיגריה וקפה אחרי הגפילטע פיש והחזרת. וזה עוד כלום. מחר, הסיגריה שאחרי הטשולנט זה התענוג האמיתי.

אגס 10

New member
איזה כיף לי

בזכותי כולם מתקנים... כמה זכויות...אני כבר סגור להיחתם בספר של צדיקים אוטומטית,אני אפי` לא צריך לצום ביום כיפור...

רקפת81

New member
עם כאלה זכויות.. כולי קנאה..

והשבת באוכלי את הדג חלף לו בראשי: "האוכל דג ביום דג ניצול מדג" כך שנראה לי שגם אני פטורה מכיפור..

אגס 10

New member
תלוי

זה רק אם הוצאת את הדג מהעצם ולא חס ושלום את העצם מהדג...אבל בעצם למה שבכלל אחשוד בבת ישראל כשרה בכזו עבירה חמורה...

אגס 10

New member
עיזבי את העיתונים

שינה בשבת תענוג... נצלי את זה עד הסוף.

מיטאקשת

New member
איזה לישון.

הילדים השובבם שלי ב"ה הם בגיל שבו הם חושבים שמנוחת צהרים היא עונש..ולהשאיר אותם לבד בלי השגחה וללכת לשון זו פשוט התאבדות לדעת. לא בטוח שגם הקירות יהיו במקום כשאקום..חחח אז אני יושבת לי על הספה. עם כוס תה חמה מהמיחם שחומם לפני שבת. כמה עוגיות ויאלה, ע י ת ו נ י ם!!!

אז ככה...

טנקס אגסי אתה אוסף זכויות ליום הדין ואני השבת רק ישנה! היה לי שבוע מטורף ואני נכנסת לעוד שבוע מטורף של חגיגה מישפחתית ומירוץ ועיצוב מתנות לקראת ראש השנה נימאס לי לראות מול העינים סרטים, צלופנים ,פרחיםורשתות עיצוב אז עפתי לישון! גוט שאבעס!

שבת שלום

הבן שלי כבר שעתיים טוחן לי את המוח שהפך פשוט לספוג, אם יש למישהו מידע, מאיפה מוצאים ת'בטריות נא לעדכן אותי בדחיפות! או שאולי זו הדרך שלו לתקן את השנה שעברה? לכפר לי על חטאיי?

למעלה