כייף לכם שאתם משוחררים מכל עול ועושים מה שבראש שלכם אני עוד לא בשלב הזה אולי אני אכנס דרך הסלולארי בשבת נראה אם יצליח לי בכל אופן היו שלום לבנתיים ניפגש במוצ"ש
הלו,הגעת לפורום של אנוסים...כולנו כאן היו מתים להיות משוחררים מכל עול ולעשות מה שבראש שלנו!כל מה שאנחנו כאן זה בגלל שאנחנו ממש לא יכולים לעשות מה שבראש שלנו למרות הראש שלנו.
לכל החברים והחברות, החדשים והוותיקים, האנוסים והמחב"תים אלה שכאן בשבת ואלה שלא כאן בשבת על כולם תבוא ברכת שבת שלום. ואגב,לא לשכוח השבת היא השבת האחרונה של השנה...אפשר לתקן את כל שבתות השנה.בהצלחה...
הילדים השובבם שלי ב"ה הם בגיל שבו הם חושבים שמנוחת צהרים היא עונש..ולהשאיר אותם לבד בלי השגחה וללכת לשון זו פשוט התאבדות לדעת. לא בטוח שגם הקירות יהיו במקום כשאקום..חחח אז אני יושבת לי על הספה. עם כוס תה חמה מהמיחם שחומם לפני שבת. כמה עוגיות ויאלה, ע י ת ו נ י ם!!!
טנקס אגסי אתה אוסף זכויות ליום הדין ואני השבת רק ישנה! היה לי שבוע מטורף ואני נכנסת לעוד שבוע מטורף של חגיגה מישפחתית ומירוץ ועיצוב מתנות לקראת ראש השנה נימאס לי לראות מול העינים סרטים, צלופנים ,פרחיםורשתות עיצוב אז עפתי לישון! גוט שאבעס!
הבן שלי כבר שעתיים טוחן לי את המוח שהפך פשוט לספוג, אם יש למישהו מידע, מאיפה מוצאים ת'בטריות נא לעדכן אותי בדחיפות! או שאולי זו הדרך שלו לתקן את השנה שעברה? לכפר לי על חטאיי?