שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

קחו כוח באריזת ואקום... מחלקים כאן בפינה --------->
ו-
שהשבת תעבור על כולנו בשקט ושלווה

מאו יין

New member
העלית חיוך על פני??../images/Emo6.gif

"שרפת עוד קלוריה"... שתי מאריזת הואקום כוח... מחלקים בהודעה למעלה... אליאלה את גדולה!!!....

קשכפית

New member
הלוואי ובאמת היה אפשר לקנות

המון דברים באריזת וואקום: מזל טוב, מצבר רוח, אהבה, אהבה עצמית ועוד.. אני בטוחה שאם היה סופרמרקט כזה הוא היה מפוצץ בקלינטים!!!!!!! רק היום בזול מבצע קנו אריזת וואקום וקבלו אחת חינם למשל:
ועוד, אגב מלאי ה-
אזל ואנחנו לא מתכוונים להביא עוד כאלה. בואו בהמוניכם!!

קשכפיתה ייחודיתה מתוקיטה

אין מה לעשות... הקטנטנות עושות את שלהן ומחזירות אותי לספרדית שלי... אבל אני אגלה לך שבמסגרת הלימודים העצמיים שלי הגעתי לטרפיה עצמית. באחד מהתרגילים אומרים לשבת ותוך כדי חשיבה באופן מודע להגיע לאותו "סופרמרקט" ולהושיט יד למוצר המבוקש, להכין לו אריזות במוח, "לראות את המוצר" כאילו שזה אמיתי, להושיט את היד ולפתוח אחרי ששילמנו עליו. הכוונה, כל דבר הוא בעל סיכוי רב שיקרה אם את חושבת שאכן את באמת רוצה שזה יקרה. בכללית... המדף מוכן עם המצרך, נשאר רק להושיט יד ולקחת. שאני אוהבת אותך בלי קשר לסופר... אמרתי כבר???? אם לא אז הנה...
+
גלית

קשכפית

New member
למה זה מגיע לי? מה כבר עשיתי??

אבל באמת תודה על האהבה האין סופית שאת שולחת לכיוון שלי!!

להגיד כאן בקול רם מה עשית??

רק אם תתני לי את OK שלח אני אענה לך כאן שכולם יידעו למה אני מעריכה אותך ואוהבת אותך ושולחת לך כל הזמן אנרגיות. (במבט כזה רצינית - באמת ) אני מתה להגיד כאן בפני כולם למה אבל תני סימן שאת מוכנה. גלית

קשכפית

New member
ברור שלא אין לך או קיי לכלום!!../images/Emo98.gif

ובאמת ביננו, לא עשיתי כלום כדיי להיות ראויה לכזו אהבה. בכל אופן תודה על האנרגיות, שמה מראה ושולחת בחזרה (אופס, יצא לי חרוז) בוקר טוב ישראל!!

למעלה