שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

הייתי היום בים, רוח ושמש, מזג אויר מצויין כל מאמצי להשתזף לא הועילו, כנראה אני צריכה לבחור בין לבן לאדום... הכי גורע שיש לי כתמים (מהשתזפות מעוותת) שאני חייבת לטשטש כדי לא להראות נגועה בצרעת המלצות לסופ"ש יש?

שבת שלום, ההמלצה שלי בשבילך

לכתוב פוסט בבלוג הנהדר שלך. אחרי זה אם זה היה מתאפשר הייתי לוקח ים.

Tammyתמי

New member
צללים

הזכרת לי סרט עם שם דומה - "רקדן הצללים". אני כסופרת מאד הושפעתי מהסרט הזה. מומלץ בחום לאוהבי ספרות. שבת שלום...

לא תמיד יש אפשרות לזה

למשל השבת שאני נמצא אצל חמי לא יכול לקום ב10 וחצי לקפוץ חצי שעה לבית כנסת ולחזור להמשיך לישון (אני מקפל את הקצה של הכרית שיהיה לי סימן איפה אני אוחז....)

אצלנו יש כלל.

כשחתן בא אפחד לא שואל איפה הוא היתפלל. ואיי לכך הם באים ישר לאוכל ב12 . המלצתי לחמיך לנהוג כך.

כשהגעתי שבת ראשונה, בסעודה הראשונה, סיפרתי

על חתן שהגיע בשבת הראשונה לחמיו וביקש לאכול ראש של דג. כשקיבל את ראש הדג, עקר לדג את עיניו והניח אותם מחוץ לצלחת. לחותן ששאל אותו לפשר מעשיו, ענה: כשאני אוכל, אני לא סובל שמסתכלים עלי..... הוא התייאש ממני מזמן. הוא מודיע מתי מתחילה הסעודה. אני תמיד מספיק..... (גם אם יצאתי 3 דקות לפני כן...)

גם אצל הורי זו המדיניות

יש משפחות שזה לא ברור להורים ולכן צריך להבהיר להם את זה בדרכים שונות ומשונות.

mister xy

New member
שבת אצל ההורים זה באמת סיוט

ולכן אני ממעט להתארח לדאבונם של הילדים

המלצות?

אהמ.. XXXXX‏ איזה חום שמי בכלל רוצה לצאת מהבית, כמה טוב במזגן. רק תפילה בלב שיבוא מלאך מארומה.

ארומה??

החום כנראה באמת בישל לך את המוח למה לכוון נמוך? אם כבר מלאך הייתי מעדיפה משהו אחר לגמרי

סוג ב

New member
המלצה שלי:

אמנם שבת תכף יוצאת, אבל השמש בישלה לי את הראש וטיגנה לי את הגוף. מומלץ בחום לא לנסות את זה בשבת הבאה...

למעלה