שבת שלום לכולם!

everything4u

New member
שבת שלום לכולם!

"וישמע יתרו" התורה מראה את חשיבות יתרו שנקראה פרשת מתן תורה על שמו ונשאלת השאלה מדוע? מהם המהלכים שעשו בני ישראל לפני קבלת התורה? ועל אהבת ישראל. קראו עכשיו את דבר התורה לפרשת השבוע באתר הו"ד http://www.hod.org.il/?en=0&sc=2&pg=108 ש-ב-ת ש-ל-ו-ם ! דרור

Nחמן

New member
ישר כוח וחזק וברוך!

למה לא רואים אותך בפורום? קיבלת רשות להיעדר??? בדרך אגב חיפשתיך וכן עוד כמה אנשים טובים לשמש כרכזים בפרויקט ההתנדבות לפורים. ההרשמה לרכזים תיסגר ביום שלישי כ"ה בשבט (ולא כפי שפורסם בטעות במקומות אחרים). היכנסו לאתר "חברה טובה" או פנו אליי במסר אישי או במייל ללא דיחוי.

everything4u

New member
../images/Emo140.gif

אהלן, נחמן יא מצחיקול... אין לי הרבה זמן כמו פעם...
אני מבקר מדי פעם בפורום וקצת קורא כשיש שרשורים מעניינים... לגבי פורים אני אכתוב לך במסר אישי. בקרוב ב"ה בשורות חדשות וטובות של הו"ד אז תהיו מוכנים.. שיהיה שבוע טוב !

Nחמן

New member
בהצלחה!

מממ... אני מצחיק??? כולם אומרים, שאני הכי רציני בעולם... במיוחד בזמן שאני ישן...
מממ... מחר ניתוח ופורים כבר החל אצלי מיד לאחר ט"ו בשבט (בעניין זה רצוי לדבר איתי טלפונית, כי לאחר הניתוח אהיה מוגבל בקריאה). תשמרו על הפורום!

שבוע טוב דרוד...

/tapuzforum/images/Emo24.gif/tapuzforum/images/Emo13.gifעדיין מצפה לשיחה איתך ועפ הרב רון. אני מבין שאתה די עסוק ומסקרן לדעת מה הולך לעבור על הוזץד. בשורות טובות ולהשתמע בקרוב. ד``ש לרב רון יוסף

למעלה