שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם

שבת המלכה כבר כאן , הבית נקי אוכל חםפ עךל הפלטה ממתין לקידוש ואני מקבלת את שבת המלכה בהמון אהבה מאד אוהבת את ההרגשהנ של ערב השבת והשולחן הערוך, נכון רק לי , אבל ערוך כמצו טכס כזה שנגמר שבוע ועכשיו 24 שעות שקטות רק לי ועבורי מנוחת הנפש והגוף מתחברת למוסיקה ולשיחות הנעימות בצט של שבת שלום והמון לבבות וכך ערב השבת ןהשבת מךלא בניגונים וחיוכים של חברים ורטואלים זו שבת שמוכנה להחליף בשולחן מלא משפחה ואנשים אבל מאחר ואני לבד ממלאת אותה בכם החיים מהצד השני של המסך וחולקת איתכם את השבת המבורכת שלי שתהיה לכם שבת מלאה באור ואהבה ומשפחה אןוהבת וגם מאכלים טעימים על השולחן הערוך להפליא ונרות השבת הדולקים

בוקר של שבת../images/Emo212.gif../images/Emo96.gif../images/Emo20.gif

כולם עו ד ישנים ואיזה כייף לשמוע שקט כזה מסביב.... הגיע במייל: לאלו שלא מכירים את קונספט ה"לולאה" נציע כאן הסברים מבהירים, כדי להבין מה קורה כאשר אומרים על תוכנת מחשב שנמצאת ב"לולאה" ( "looping") מנהל חברה אומר למזכירתו: - ניסע בשבוע הבא לוועידה בחו"ל ומקווה שנרגיש טוב ביחד. עשי את כל ההכנות הנחוצות לנסיעה ... המזכירה מתקשרת לבעלה: - אני מתכוונת לנסוע עם הבוס לקונגרס בחו"ל לשבוע. בבקשה, יקירי, שמור על עצמך בזמן הזה. הבעל מתקשר למאהבת: - אשתי נוסעת לחו"ל לשבוע. בואי נבלה את השבוע הבא יחד, נסיכה שלי ... המאהבת, שהיא מורה בבית ספר פרטי, מודיעה לילדים: - בגלל בעיה שעלי לפתור בשבוע הבא, אהיה מחוץ לבית הספר. אז בשבוע הבא לא מגיעים לבית הספר. אחד הילדים, שמאד אוהב את סבא שלו, רץ אליו ואומר: - סבא, בשבוע הבא לא צריך ללכת לבית הספר. אתה הבטחת לי שאם יש לנו זמן נלך אל ההרים יחד. סבא ( המנהל בסיפור הזה) מאוד אוהב את הנכד. מתקשר למזכירה ואומר לה: - הנכד שלי ביקש ממני להיות בשבוע הבא איתו, אז אנחנו לא נוסעים לוועידה בחו"ל. אנא בצעי הסידורים כדי לבטל את הנסיעה. המזכירה מתקשרת לבעלה: - המנהל ביטל את הנסיעה, כך שאנחנו נשארים יחד, יקירי ... הבעל מתקשר למאהבת: - אנחנו לא יכולים לבלות יחד כי בשבוע הבא אשתי כבר לא נוסעת. המאהבת מודיעה לילדים מבית הספר: - הבעיה של השבוע הבא נפתרה וכולם מגיעים לבית הספר. הילד אומר לסבא : - סבא, בשבוע הבא עליי ללכת לבית הספר ואני כל כך מצטער, אבל לא אוכל להתלוות אליך. הסבא המנהל מתקשר למזכירה: - הנכד שלי התקשר להגיד לי שלא יוכל לבלות את שבוע הבא איתי. המשיכי בהכנות ליציאה לוועידה ... שבת נעימה ובריאה לכולם

מיכל אהבתי !! בוקר טוב

ושבת שלום ... אחרי בלויי של ערב ליד המדורה עם חברים, קמתי לבוקר שמשי ויפה ... הבית אפוף נחוח עוגת גבינה עם תות עץ ...הבת הפתיעה ואפתה .. והיום מתוכנן טיול קטן למערת קשת והוזמנתי לארוחה בג'ת אצל ידידים דרוזים ..לכבוד נשואי בנם. נסכתי שמחתי לקרא שאת נהנת מאוירת השבת ,מקווה שיש שיפור במצבך . טטייייייייי אך את ...מה עם החתונה?
טלי

למעלה