שבת שלום לכולם....

שבת שלום לכולם....

לפני כשבועיים סיפרתי בפורום זה שאני טס בסוף מרץ לשנחאי לכשבועיים,היו לי כמה שאלות וכולכם הייתם מאוד אדיבים, כרגע התוכנית קצת השתנתה וכנראה אשהה בבייג'ין כמה ימים לפני הגעתי לשנחאי, אשמח להמלצות על מלונות במרכז העיר וטיפים של הכול מהכול, כנראה אזמין מהארץ טיסות פנימיות מבייג'ין לשנחאי מישהו מכיר את אתר הטיסות הבא: http://www.elong.net/flights או אתר אחר? תודה מראש לכולכם

BenBaryo

New member
באיזה תקציב אתה נוסע?

שנדע לאילו מלונות לכוון אותך... www.elong.net www.ctrip.com שניהם טובים עם מחירים מוצלחים.. אני עבדתי רק עם אילונג, אבל שמעתי דברים טובים גם על השני..

היי...

בעיקרון אני כמובן מעונין לשם כמה שפחות,אני טס עם עוד שני חברים,אז החדר יהיה לשלושה והמחיר יתחלק לשלושה, אשמח להוציא לא יותר מ-30$ לילה ז"א סה"כ משלושתנו-90$, את הקישורים שנתת אני מכיר ,השאלה שלי אם יש חוות דעת על מלונות ספציפים תודה מראש

omeotl

New member
מה שאני עשיתי שם

הי אני ישנתי בליאו שהוא ממש נחמד ולא יקר והוא קרוב להכל אולי קצת תירותי אבל ממש נהנתי שם. שמעתי גם על הyouth hostel אבל לא הייתי שם. מה שאני ממליץ זה, לא לבזבז יותר מידי זמן על העיר האסורה אלא אם אתה אוהב מוזיאונים. אבל ,הייתי במופע אקרובטים והיה מדהים אחד הדברים הכי שווים שהייתי בהם בסין אבל מה לעשות זה יקר. אם יש לך עוד שאלות תשלח מסר יום טוב

dod_basim

New member
העיר האסורה

שמעתי הרבה דעות לכן ולכן אבל לדעתי האישית ששווה לתת זמן לעיר האסורה, הייתי ממליץ בחום לקנות מדריך-אלקטרוני שכזה, זה עולה 40 יואן (אם אני זוכר נכון) וזה אדיר כי פתאום כל המבנים היפים והחדרים המרוהטים מקבלים משמעות. אחרת זה סתם יפה ומאבדים חשק די מהר. אני הייתי שם כמעט יום שלם (אני וחברתי התחלקו במדריך אחד ותרגמנו אחד לשנייה כל הזמן), היה תענוג של ממש ונורא כעסתי על Cixi 慈禧 שהתנהגה נורא לבנות ונשי העיר (האסורה)

למעלה