שבת שלום לכולם

mikca

New member
שלחתי לפני שהספקתי לספר שאתמול

קיבלנו
בהפתעה בשעה 21.00 (היה אמור להגיע הבוקר). התקשר ב 21.00 "אמא אני בתחנה המרכזית", תוך 5 דק' הייתי שם ומאז הדרנלין בשמיים. אציין שהוא לא השתתף במלחמה אך היה קצת בדרום וקצת בצפון (במסגרת הקורס). סיפר שנפלו סביבם קטיושות, לא היו מרחבים מוגנים (היו באמצע שדה), שמעו את מערכת הקריזה מהיישוב הקרוב וחבשו קסדה, אפוד והתפללו שהקטיושה לא תיפול עליהם. סופ"ש נעים .

מאקי

New member
שכל חמישי תהיה לך הפתעה כזאת...

נכון איחול יפה?? אצלנו ילד אחד שמטייל ומנסה להנות מטלאים של רגילה... סופרים שעות עד שיסע ויתחיל אימון צוות מקווים שהמלחמה האחרונה נתנה מכה למישהו בשרשרת הפיקוד.... ושהילד שלי ילמדו אותו מה צריך לעשות כדי להשאר בחיים.... ולא להיות סימבול הירואי. שמחה בשבילו שסיים עד כה כל מה שרצה ואפילו נהנה מזה..... מקווה בשבילו ובשבילנו שיהיה אימון פורה ושיצליח להנות מכל רגע.הם עוברים בסיס לכמה קילומטרים צפונה... מה שאומר להגיע לרכבת של שעה קודם ביציאה......... קצת המעיט בזמן איתנו בעיקר חברים חברים ... ולנוח... אבל אני מבינה אותו. באמת אילתית הבנתי יש לך מסעות " קום והתהלך בארץ" ..... אז נפגש בשמחה. שבת שלום

mikca

New member
בטח איחול יפה, הכי יפה ../images/Emo13.gif

שיהנה הילד בטלאים של רגילה, שיצליח באימון ויקשיב טוב למה שמלמדים .

שבת שלום לכולם

הבן הגיע אתמול אחת בלילה הביתה. היום נסע לבקר את משפחתו של חברו לפלוגה שנהרג. מחר השכם נצא לרכיבה באיזור נחשון-בית שמש, לאחר מכן רחצה בבריכה. בערב יצא שוב לבקר את משפחתו של עידו גרבובסקי שריונאי ואח של רוכב בקבוצה שלנו. איזה עולם???

שבת שלום ../images/Emo24.gif

דרישת שלום מהחיילים הייתי שם היום וזה היה נפלא הבאנו להם אוכל וצ'ופרים כל כך כיף לפנק אותם והכי היה כיף שהפעם הגעתי גם לגדוד של הבן שלי.

NRHHO

New member
שבת שלום לכולנו..לא להאמין המלחמה ה

הסתימה...... והיום במחשבה לאחור לסכם את החודש האחרון והשעות ללא שנה והפחד..... קשה לי אני מודה. מי יתן והשפיות תחזור אלינו......אמן הבן בבסיס השבת מרים

סמדר בנ

New member
שבת שלום ../images/Emo42.gif

תהנו עם החיילים בבית, ושלחיילים שלא יצאו צהיה שבת שקטה.

ע ו מ ר 4

New member
שתהא השבת טובה ושקטה אלינו../images/Emo24.gif

ממליצה לכם כולכם להכנס לפורום מתכונים... אמא של מוגלי ממשיכה במסעותיה בצפון הרחוק...מחפשת...מוצאת....נותנת...נהנת. ה
שלך ושל כל התומכים...ועושים הכל למען ייטב לילדים שלנו. וגם אם הזכרון שלך לא משהוא....
...ה
ענק. כל הכבוד והתודה.

למעלה