שבת שלום לכולם!!

שבת שלום לכולם!!../images/Emo48.gif

רציתי רק לספר לכם שמרבית היום ביליתי במירוק כלי הנחושת שלי........ כבר מזמן שכחתי איך נראית נחושת מבריקה
ונאמר לי שכלי מתכת מומלץ שיהיו במיטבם, מבריקים, מושכים את העין...... אז קניתי חומר וניסיתי (שווה לת*ת....
) וניסיתי עם לימון (לא עבד) ועם חומץ (ללא תוצאות) ואז עברתי להמלצה של אודטה בספר הפטנטים שלה שיש לי מלפני 20 שנה--רסק עגבניות!! איזה יופי!! ואחר כך עם ברזלית.......... והכל עכשיו מ-ב-ר-י-ק
אמנם לא כל הנוצץ זהב אבל אצלי עכשיו הנחושת----כמו זהב ממש!!..........

וכמה כאלה

שהיו ממש שחורים ועכשיו--גאוות הפולניות!!(נשארו רק הפנלים....)

וכשאני חושבת

על זה- אני צריכה אחד כזה-------------------> כדי לתלות על הקיר של הבית מבחוץ(מעין מראת בגואה ענקית) נכון אביבה?

לא, את לא צריכה את זה

לא צריך "מראת באגואה ענקית"... מראת באגואה זה מספיק. תגידי, למה יש לך כל הזמן כאלה -------->????????

כדי

שיידעו לאן להסתכל
ובענין המראה,זו שעל הקיר במקום השלט, לא חשוב הגודל שלה?

אני

כל כך הסתבכתי עם תפוז היום, כל התמונות של יפן היו אמורות להיום כאן כבר בבוקר אבל לא הצלחתי להעלות אותן אז ניסיתי כל מיני דברים........
(שאת חלקם הגדול תפוז פשוט לא שלח לכם.........

חמודה, עשית עבודה מדהימה...

תראי כמה תמונות שלחת לנו, איזה עושר! תפוז עושה את זה מדי פעם, מבאס אבל אין מה לעשות...

שוּשה

New member
פשששששש, איזה יופי

לאמי היו כאלו אבל היום אין לי מושג איפה הם, ככל הנראה היא זרקה אותם.

sidi

New member
ברצינות

אבקת סודה מנקה מתכות. תנסי לקחת תכשיטי זהב או כסף אם יש לך ותשרי אותם בקערה עם מים ואבקת סודה למשך שעתיים ותראי איך הם ינצנצו. ובהחלט הייתי ממליץ למי שיש שיניים מזהב לשטוף כל לילה את הפה באבקת סודה.

ברצינות כפולה

באמת שזה מעולה לשיניים....... אבקת סודה לשתיה נמצאת כמעט בכל משחת שיניים מלבינה שמכבדת את עצמה... ואני בתור מעשנת עושה לעצמי מידי כמה חודשים "צחצוח הלבנה" וזה עובד פצצה!!

למעלה