שבת שלום לכולם...

pilovich shahaf

New member
שבת שלום לכולם...../images/Emo48.gif

מספר שאלות למומחים בנושא תקשורת בכלל ועיתונאים בפרט...:- { התלבטויות שלי בדיונים בנושא בפורם אקטואליה } 1. בהקשר לציטוט מתוך תגובתך הסרקסטית אלי {אחת מהן}, כתבת...:- "כאשר ח"כ מן המולדת מחליט שיש לו סקופ שהוא עצמו לא מוכן לעמוד מאחוריו אתה תוקף את אלה שתוקפים אותו..." סוף ציטוט. אז ככה...:- ח"כ בני אלון יצא בסקופ ואמר יש בוגד בתפקיד בכיר בממשלת ישראל או משהו כזה... יוסי שריד וזהבהב גלאון שצפו, צעקו, רקעו וגידפו את ועל דבריו של ח"כ בני אלון, וקראו לו לחשוף את זהות הבוגד.... אני- "פילוביץ שחף" לטענתך, יצאתי, תקפתי וניגחתי אותם על שתקפו את ח"כ בני אלון.... השאלה שלי ידידי אלוני, היא...:- איפה התיקשורת ? למה היא דוממת, לא שומעים אותה, לא עושה תחקיר, לא מדברת על זה, וכל טלפון שעשיתי בשבוע האחרון בנושא לכל מי שאני מכיר בתקשורת בישראל,....מזכיר לי את שלושת הקופים, או לחילופין את פרופסור שלמה בן עמי, "לא ידעתי, לא שמעתי, לא ראיתי- ועדת אור" 2. אלוני מה דעתך ש..:- התקשורת שלנו בכלל והציבורית בפרט, ניסתה למכור לציבור במדינת ישראל, את ההצעה הסעודית, הייתי אומר "ייחצנה אותה בגדול", כפי שעשתה זאת על ובהסכם אוסלו, רק מה הציבור הפעם לא נפל בפח, והתחיל לשאול שאלות, כמו למשל, למה הם מתכוונים כשהם אומרים נורמליזציה וכיוצ"ב... תודה מראש על התיחסותכם המיקצועית והאתית..!! מבחן התוצאה. פ"ש.
 
אתה בטוח שאתה בפורום הנכון?

זה פורום תקשורת ועיתונאות, לא אקטואליה. למי מכוונת השאלה?
 

pilovich shahaf

New member
סליחה אם לא הבנתם...../images/Emo52.gif

אני חושב שהגעתי לפורום הנכון. אני פשוט הבאתי את כל השאלות שלי מהדיון ככתבו וכלשונו מהפורום, על מנת שתחוו את דעתכם על שתי הסוגיות, המשתקפות מתוכן ההודעה. שוב תודה רבה. מבחן התוצאה. פ"ש.
 
תשובה

האמת שיש צורך להיות מדויקים, אם רוצים לענות לך בצורה רצינית. צריך לבחון את העיתונים ביום שלאחר דבריו של ח"כ אלון - ולבדוק האם הידיעה שלו נדחקה לקרן זווית בצדק או שלא (אולי היו אירועים חדשותיים יותר חשובים באותו יום? שוב צריך לבדוק). ואגב - קח בחשבון שהתקשורת נוטה לרוב שלא להתפעל מכל אמירה של פוליטקאי זה או אחר, מבלי שהאחרון מגבה זאת באיזשהי הוכחה. וזה נכון גם לפוליטיקאים מהימין ומהשמאל. ובעגה עיתונאית - אם כל הכבוד לח"כ אלון, טיבי, שריד או הנגבי - הצהרות כאלו לא שוות אייטם.
 

pilovich shahaf

New member
תודה על התשובה...../images/Emo51.gif

אם יש מי שהוא שיענה לי על השאלה השניה אשמח מאוד...
מבחן התוצאה. פ"ש.
 

rshamir

New member
תחזור אחורה

תדפדף בערך עשרה ימים - שבועיים בארכיון הפורום ותמצא תשובה.
 
למעלה