שבת שלום לכולם

הנשית

New member
שאלה

שלום לכולם - הפורום הזו לפונדקאיות או גם להורים המבקשים פונדקאית? תודה מראש

הנשית

New member
מירב

אני נכנסתי לראשונה, קוראת הודעות ותגובות, ומזילה דמעות, לא רק מההודעות, אלא מהתרגשות שאתן עושות אחת למען השניה, קראתי גם את הסיפור של אם פונדקאית והתרגשתי לחשוב שאת מלווה אותן ככה, פשוט כל הכבוד לכן.

milamark1

New member
שלום נשית!

בפורום הזה כותבים גם הורים מיועדים וגם נשים פונדקאיות. כל אחד מהם נמצא בשלב אחר: מחפשים, בטיפולים, בהריון ואחרי הכל (בקרוב לכולם
) בהצלחה!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום, נשית../images/Emo20.gif

אני שמחה שמצאת עניין בפורום, כפי שכתבה לך מילנה, בפורום גולשים כל הנוגעים בדבר וזה כולל: פונדקאיות, הורים מיועדים וכאלה שכבר הגיעו ליעדם ושמחים לשתף את כולנו. איך היגעת אלינו?

היי לכולם, אני נטלי...

היי לכולם אני נטלי בחורה בת 26.5 מתל אביב... האמת שאני קוראת כבר כמה 3 שבועות בפורום שלכם, גם בפורום תרומת ביציות. אני יספר את הסיפור שלי בקצרה, אני בחורה טרנסקסואלית, אחרי שינוי מין, חייה בתל אביב, עובדת בתחום ה"ניתוחים הפלסטיים וה.השיער בלייזר" רוב האנשים הסובבים אותי לא יודעים על העבר שלי, לפני שהתחלתי את השינוי (8 שנים) עשיתי הקפאה באיכילוב, ואני רוצה לממש את זכותי להיות הורה בישראל. הייתי במסע חיפושים אחרי תרומת ביצית והגעתי עד לבולגריה, יש שם מקום מדהים, אירופאי, ומתקדם, הם המציעו לי את התהליך ב3000 יורו כולל ההפריה, וכל ניסיון נוסף ב300 יורו, ופה לא נגמרת הבעייה. הבעיה היא האם כידאי לקחת בחורה מהארץ כפונדקאית, מה הקריטריונים, כמה בחורות בארץ דורשות, למי עליי לפנות והאם נראה לכם שיעשו לי בעיות. אשמח להיות חלק מהפורום, ותודה על העזרה. נטלי

nb2005

New member
נטלי

הי נטלי, ברוכה הבאה! תהליך הפונדקאות בארץ נמצא כולו תחת פיקוח ממלכתי ואת כל הפרטים אפשר למצוא באתר של משרד הבריאות - ועדת פונדקאות. אחת הקריטריונים הקיימים עדיין מחייב את ההורים המיועדים להיות נשואים. נראה לי שיש מקום לבד"ץ בנושא זה... מאחלת לך בהצלחה!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום נטלי../images/Emo20.gif

כל הסכמי הפונדקאות הנחתמים בארץ מחוייבים לעמוד בדרישות משרד הבריאות, בשנת 1996 נחקק חוק ההסכמים לנשיאת עוברים ומאז כולם מחוייבים אליו. מה שאת מבקשת לעשות זה לקחת בחורה מהארץ ולעבור איתה את התהליך בחו"ל. מסלול כזה לא מוכר לנו ולא מקובל ע"י משרד הבריאות. היתרון בפונדקאית מהארץ הוא העובדה שהילד שיוולד לך יהיה יהודי. האם הנושאת היא זו שנותנת את הדת לעובר. לא משנה מה דתה של הביצית. במידה ותשתמשי בפונדקאית לא יהודיה תאלצי לגייר את הילד (אם חשוב לך שיהיה יהודי). בכל מקרה, אין גוף מסודר ורשמי בארץ שיכול לסייע לך, תצטרכי לעשות את הכל באופן פרטי ועצמאי. בהצלחה.

למעלה