שבת שלום לכולם

ליילה

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo39.gif

אז מה היה לנו השבוע... השיטה של פרופ´ מקס לגבי הצ´ט עובדת לא רע, אמנם עוד לא ראינו את כולם שם, אבל הצ´ט מתחיל להיות פעיל יותר. רק חבל שלא הצלחתי עוד להבין מה מדברים איתי בתמיכה שם, ולא הצלחתי עוד לפתור את בעיית חדר סימני השאלה הסודי... חוץ מזה סיימנו את חידון הטלוויזיה בניצחונו המוחץ של האיש הקטן, שעדיין מחכה לפרס שלו (ג´ודי, השמיעי קול...
) חזרנו שוב לדיון החומוס פלאפל פיתות, עם מתכונים חדשים, ולדעתי הפורום יכול לפתוח דוכן בכל עיר וגם לעשות קצת כסף מכל העניין...
גיא הציג לנו את לימור, וכשכבר חשבנו כולנו שמדובר שוב בפיקציה פרי מוחו הקודח (וקצת יותר מדי אלכוהול ומוזיקה בווליום לא הגיוני מהעבודה) התברר שהיא דווקא קיימת, וכך היא חלפה לה בחיינו באה והלכה בלי שנרגיש... קראנו ביקורות בשלל שפות על תופס עוגב והתמלאנו גאווה
, שמענו ד"ש מסירפד שמבקר בארץ הקודש
, השוונו מחירי שיחות טלפון לארץ
, ולמדנו איך לשלוח פרחים טראנס אלטלנטית
. עסקנו בשתי סוגיות הרות גורל - 1. האם הומואים עושים יותר סקס מסטרייטים 2. לאן נעלמים עלי השלכת - מקס עדיין בעיצומו של תחקיר מקיף על הנושא, דו"ח הביניים טוען שהאם מובאים לקבורה יהודית כשרה בשקיות גופות... דיברנו על מה זה אומר בית, ומה עדיף חיי שלווה או תחושה של שייכות, ובמקביל חשבנו האם מישוש הציצי יגרום לנו לא להגר למדינה מסויימת (יש לי הרגשה שיש כאלו שיהגרו לשם דווקא בגלל זה..). והתחלנו משחק חדש - משחק האמת והשקר, כולם מוזמנים חוץ מזה, כולנו מאחלים ריתוק נעים לאנרכיה בשבוע הבא - ליבנו איתך והחלמה מהירה ליד של פיטנס שבלעדיה חיי הפורום אינם חיים וזהו אני חושבת, אפשר לקבל את השבת אז שבת שלום
וסוף שבוע כתום לכולם

judyr

New member
אני משמיעה קול....

איש קטן מהרחוב.... מתי שנוח לך בשמחה אשב איתך לקפה.... רק אל תשכח לארגן לי כרטיס טיסה לפני כן
שבוע נפלא לכולםםםם

judyr

New member
אני פה לחשוב... אתה לבצע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo8.gif

שימו לב, בעית העלים הולכת ומסתבכת

כנראה שהסקנדל בענין עלי השלכת תפס תאוצה, ובעקבות המהומה שיצרתי, הוושינגטון פוסט יצא עם כתבת תחקיר ענקית בנושא "המלחמה בעלים". שיהיה ברור - המלחמה הצפויה עם עירק מתגמדת לעומת העלים. שימו לב לתמונה המפחידה המצורפץ המראה את המרצחים עם חלק מכלי הנשק. מסתבר שנעשה שימוש, בין היתר, במגרפה (אכזרי), מפוח חשמלי, מפוח גז (גועל נפש!), שואב, שואב-קוצץ, שואב-קוצץ-חותך, ושאר כלי משחית. ולמי שלא מאמין - הנה לינק לכתבה.

ליילה

New member
ידעתי שמקס עלה פה על משהו

מאוד רציני.. יניב קדימה, את התחקיר ישר לרואים עולם...

סנדיי

New member
ואני חשבתי ....

"שהוא בדה הכל ממוחו הקודח" ... תזמין את הישראלים והם כבר ידעו מה לעשות. יום נעים
דרורה

למעלה