יש לי רעיון למשחק קטן... בואו נבחר שיר של דיויד והשיר הזה יהיה "שיר הפורומי" כל אחד/ת י/תכתוב 3 שירים שהוא/היא הכי אוהב/ת והשיר שהופיע הכי הרבה מין הסתם יהיה "שיר פורומי" אז מה דעתכם...? השירים שלי הם: "האישה שאיתי" "בליבך" "עדין"
חחחח נורא קשה לבחור...יש כל כך הרבה אני אבחר מיוחדים 1. האישה שאיתי 2. ילדותך במנטון 3. בוכה אל הקירות (למרות שהגירסה הספרדית - Lloro Amarga Es Tu Ausencia לפי דעתי יותר מיוחדת) שיהיה לכולנו שבת שלום...תהנו בסופ"ש...ושבוע טוב
ילדותך במנטון כמו ענן the art of losing מהאלבום היפהפה second street כשלא היה לי בית כמו שאת בלחישות יש לי 11 אלבומים שלו אז הבחירה היא ממש בלתי אפשרית כל שיר מלווה אותי אי שם מגיל 9 ועד היום. השירים הם חלק מחיי שבת נפלאה לכולם ענבל
אממ שירים של דיויד.. אממ לבחור .. ואוו יש ככ הרבה סיגליות,שיר אהבה בדואי,שרוכים,האישה שאיתי,לא יודעת את שם השיר אבל זה השיר עם מאיר אריאל (לשתות משהו קר בלב מדבר)
גם אותי מלווים השירים של דיוויד מגיל צעיר ולכן הבחירה קשה מאוד. אני מאוד אוהבת את " כמו שאת", "אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו" ואת "טיו אלברטו". שבוע טוב.