שבת שלום לכולם

sarita4

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo24.gif

יש לי רעיון למשחק קטן... בואו נבחר שיר של דיויד והשיר הזה יהיה "שיר הפורומי" כל אחד/ת י/תכתוב 3 שירים שהוא/היא הכי אוהב/ת והשיר שהופיע הכי הרבה מין הסתם יהיה "שיר פורומי" אז מה דעתכם...? השירים שלי הם: "האישה שאיתי" "בליבך" "עדין"

רעיון מצויין....שבת שלום..

חחחח נורא קשה לבחור...יש כל כך הרבה אני אבחר מיוחדים 1. האישה שאיתי 2. ילדותך במנטון 3. בוכה אל הקירות (למרות שהגירסה הספרדית - Lloro Amarga Es Tu Ausencia לפי דעתי יותר מיוחדת) שיהיה לכולנו שבת שלום...תהנו בסופ"ש...ושבוע טוב

אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום

השירים שלי באנו לכאן סיגליות 3:34 אחלה סוף שבוע לכולם שבת שלום "קניתי
לשבת מהילד הקטן שברמזור " "ואהבה גדולה היתה האם אני אמצא אותה "

glitter8

New member
הבחירות שלי

ילדותך במנטון כמו ענן the art of losing מהאלבום היפהפה second street כשלא היה לי בית כמו שאת בלחישות יש לי 11 אלבומים שלו אז הבחירה היא ממש בלתי אפשרית כל שיר מלווה אותי אי שם מגיל 9 ועד היום. השירים הם חלק מחיי שבת נפלאה לכולם ענבל

שבת נפלאה ורגועה לכולם

אממ שירים של דיויד.. אממ לבחור .. ואוו יש ככ הרבה סיגליות,שיר אהבה בדואי,שרוכים,האישה שאיתי,לא יודעת את שם השיר אבל זה השיר עם מאיר אריאל (לשתות משהו קר בלב מדבר)

sarita4

New member
יכול להיות השיר...?

"לא יכול להוריד ממך את העיניים"

SHANILIROY

New member
הכוונה שלה היא לשיר "בצהרי היום "

"ירדנו לירוחם לשתות פחית של צהריים במרכז המסחרי המאובק ...."

lile0

New member
השירים שלי

הנהר של סביליה איזדורה אבק של החיים

H I L A M A

New member
טיו אלברטו

גם אותי מלווים השירים של דיוויד מגיל צעיר ולכן הבחירה קשה מאוד. אני מאוד אוהבת את " כמו שאת", "אהבתי אותה פעם אוהב אותה עכשיו" ואת "טיו אלברטו". שבוע טוב.

למעלה