שבת שלום לכולם!

milanat

New member
מירבי!

ניסיתי להכניס את התאריך של יום הולדת שלי ולא הצלחתי, אני לא מוצאת איפה כותבים הודעה. שתהיה לכם ( לך, לבעלך לשילי ולסלי) שבת שלום ומבורך! מכל ה
מילנה

שבת שלום לכולם!../images/Emo16.gif

הרבה זמן לא כתבתי כאן, אני רוצה לאחל בהצלחה לכולם , בכל שלב שאתם נמצאים... אני על סף יאוש!!! פרסמתי מודעות, הייתי בקשר עם פונדקאיות ולא הסתדר... לכן נראה לי שאני אפנה למרכז תיווך. שמעתם על מכון אופק??? אשמח לקבל עצות...

oritush5

New member
שלום לך, חברה יקרה!!! ../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

באמת לא שמעו ממך הרבה זמן, (זוכרת אותי בכלל?!
) מה שלומך מתוקה?? את בסדר??? רק אל תתייאשי, אפילו כשקשה, תחשבי על העתיד הוא בטוח יהיה טוב יותר!! בינתיים שולחת לך המון חיבוקים, והמון המון כוח! תחזיקי מעמד!
אוריתוש. נ.ב. שלחתי לך מסר אישי, קבלת?

miri71

New member
לא שמעתי על המכון הזה, אבל נראה

לי שתצטרכי להכין כסף הרבה יותר גדול וגם לוותר על תהליך אישי מאוד. מצד שני אולי זה באמת יזרז לך את העניינים... בהצלחה ושבל שלום.

מירבי*

New member
קים, רק לא להתייאש יקירה

המשיכי לפרסם מודעות, הנחישות תביא להצלחה, יש פה בנות שיכולות להעיד על כך. אני אישית מתנגדת למכונים האלה, הם גובים דמי תיווך גבוהים מאוד, לא תמיד הפונדקאיות שהם מציעים מתאימות, לא שמעתי על אופק דברים טובים וגם לא רעים. מה קרה עם הפונדקאיות שהיית איתן בקשר? יש משהו שאנחנו יכולים ללמוד ממנו לגביהן.? שבת שלום יקירה והרבה הרבה הצלחה

אוסוש

New member
הי קים!

אנחנו השתמשנו במכון אופק רק בשביל המבחנים הפסיכולוגים.הם אנשים רצינים ונחמדים. לגבי חיפוש דרך מכונים, המכונים מחפשים בחורות בדיוק כמונו (דרך עיתונים) וגם כמונו זה לוקח להם כמה חודשים למצוא פונדקאיות, שלא תחשבי שיש להם מבחר פונדקאיות שמחכות במשרדם!!!

קים יקרה

אני מאד מבינה ללבך, לפעמים נדמה ששום דבר לא מסתדר. גם אנחנו היינו במצבך - מצב של יאוש כזה שכבר חשבתנו לפנות לאחד המרכזים, אבל בסופו של דבר חשבנו על חוות הדעת הלא חיוביות ששמענו על המרכזים, על העלות הכספית הגבוהה שנאלץ לשלם להם עבור התיווך, על זה שבסיטואציה כל-כך רגישה ואינטימית היינו מעדיפים שלא יהיו גורמים נוספים מעורבים, ועל העובדה הפשוטה שאין להם מאגר של פונדקאיות יותר משלנו יש - והחלטנו לשכוח מהנושא ולהמשיך לחפש לבד בכוחות מחודשים. גם אנחנו שבשבוע שעבר היינו כל-כך אופטימיים (על סף סגירה עם פונדקאית) שוב התאכזבנו ולא יצא מזה כלום. כל מה שנותר הוא לאחל לך המון בהצלחה בכל דרך שבה תבחרי למצוא את הפונדקאית !

מירבי*

New member
מילנה, כתבי מתחת להודעה הזאת

את תאריך יום ההולדת שלך ואני אעדכן אותו ברשימה של כולן. שבת שלום יקירה

למעלה