שבת שלום לכולם

GALI02

New member
שבת שלום לכולם../images/Emo151.gif

מאחלת לכל אחד ואחת שתעבירו את הסופ"ש הזה בכיף וברוגע. כל אחד עם מי שהוא אוהב ובמה שהוא אוהב.
גילי

ניקולי

New member
גילגולה.. ../images/Emo24.gif

שבת שלום ומקסימה גם לך נשמה מתוקה מה שלומך? מה את עושה בערב שישי???? את לבד או שאת יוצאת לבלות עם חברים/חברות?? אני כאן בבית עוד מעט מגיעים אליי חברינו יקירנו שירן ומיקי 35 להנעים לי את ערב שישי..
שתהיה לך שבת קסומה

GALI02

New member
היי ניקולוש../images/Emo24.gif

אנחנו יוצאים היום לחברים של אילן הבייתה(אגב,אילן=חבר שלי) שתהיה גם לך שבת מקסימה וד"ש לשירן ומיקי ושיהיה לכם ערב נחמד וחחמים כי ממש קררר בחוץ
גילי

ניקולי

New member
חמודונת את פה?

יופי אני שמחה שאת הולכת לבלות לך העינין הוא שאני נשארת בבית ביום קריר שכזה ואת זאת שיוצאת לך.. חי חי חי.. יהיה לך קרררררררררר רק שלא תקפיאי קחי מעיל צעיף וסוודר שיהיה לך חם ונעים... ואם זה יעזור אז קחי גם
ממני בילוי נעים וד"ש לאילן (אילן=חבר שלך)

GALI02

New member
קפאאאתי מקור אתמול

נראיתי ככה:
אבל היה ממש נחמד וחברים של אילן הם אנישם מאוד נחמדים. רק חבל שכחל משעה מסויימת התחלתי לפהק ולא הצלחתי להפסיק... ואיך היה הערב שלכם? עם שירן ומיקי? אני הכי אוהבת להישאר בבית עם כוס שוקו חמה ותנור שנותן כזה אור אדמדם ויפה ולראות סרט. ואם זה גם עם מישהו שאוהבים אז זה בכלל מושלם! ביי ביינתיים
גילי אה,ואני אמסור ד"ש לאילן(=חבר שלי,חחח)

GALI02

New member
אנישם=אנשים,שכחל=שהחל

זה מה שקורה כשישנים יותר מדי...

התכנון של הערב היה קצת שונה

אני והידידים תכננו להשתכר כלוט (ולשם כך הבאתי כמויות של אלכוהול), אבל בסוף זה לא יצא לנו. אז צחקנו על מליון ואחד דברים. כמובן, שהכי כיף היה שגילי הייתה איתי, אפילו שלפעמים נראה כאילו היא הולכת לבלוע אותנו. היא אפילו התקשרה אלי אחרי שחזרתי הבייתה לוודא אם הגעתי הבייתה בשלום
ואם לא הבנתם עדיין, אני אילן=חבר שלה. D-:

Dark Muse

New member
איך אפשר לשתות ....../images/Emo188.gif

זה פשוט מגעיל המשקאות האלו בלי לפגוע או משהו...

GALI02

New member
ערב שתייה "עלק"

בסוף היחידים שאיכשהו שתו משהו זה אני(מי היה מאמין...),אתה,וויקטור בכל אופן אני הגעתי למסקנה שגם בריזר אני לא כל כך אוהבת.

לא נכון!

גם תמר, מיקי ומירי שתינו. אבל אי אפשר לקרוא לבירה ובריזרים שתיה
זה יותר כמו אפרטיף.

ניקולי

New member
משקאות חריפים

זה גם לא התחום שלי..אומנם מידי פעם אני שותה בירה וגם יין אבל לא יותר מזה..אני לא שתינית וכן גם אני מעדיפה קולה.. אבל כל אחד עושה מה שבא לו ומתענג על איזה משקה שבא לו כל עוד זה לא לשכרות זה בסדר

lifie

New member
אני אישית...

אוהבת ... קוקטיילים ... אבל רק שיודעים את לעשות אותם- אחרת זה לא שווה

למעלה