שבת שלום לכולם

../images/Emo24.gif

כל המילים שבעולם לא בדיוק עוזרות עכשיו אז שולחת לך חיבוק ענד לתת לך כוחות לעבור מה דשצריך ובתקווה שהילדים יגדלו בשקט ובהצלחה , ותצליח לגדל אותם עם אהבה לאמא שבשמים אם אנחנו יכולים לעזור במשהו רק תגיד בלילות אני בדרך כלל עירנית אשמח לתת כתף אבל כאורח אין לי דרך לשלוח לך את הדרכים להגיע אלי

הכאב תמיד מגיעהבלילה

כאשר המיטה לידך רקה ואתה ישן לבד כול כך מוכר אני אלמנה 6 חודשים בעלי היה חולה במשך שנתים . אך אני בחרתי להמשיך לחיות ולא להיות בדכאון למען ילדי ולמען עצמי . החיים יפים מיקה ואורן וקחו מהם את הדברים הטובים תסתכלו על חצי הכוס המלאה שנשארה לנו. תצאו ותהנו מכול רגע אני חושבת שיקרנו היו רוצים לראות טותנו מאושרים ולא עצובים. ציפי

מיקה 42

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo141.gif

אתמול היה בדיוק 10 חודשים שבעלי נפטר והיה לי כל כך קשה שלא הייתי מסוגלת לעשות כלום כל חודש שעובר הגעגועים רק הולכים וגוברים והחוסר רק יותר ויותר גדול. קשה לי לחשוב מהייה בחודש הבא .

לבנדר3

New member
מבינה אותך

ברור לי שהתחושות שאת חשה משותפות להרבה אנשים שאבדו את יקרהם אני מקוה שתמצאי דרך וקוכותמכל מני מצבים שיקלו במקצת את הכאב אני מאמינה גם בגורם הזמן שהוא סוג של הרפיה אני מקירה הייטב את המקומות הקשים האלה ליבי לבי לך

למעלה