שבת שלום לכולם

עמרוסית

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo48.gif שבת שלום

שבת שלום טקילה ורד וכולם ! שוואה ריח האוכל עד פה מגיעה. מה הכנתם ? ספרו מעניין . אוכל לובי אני מקווה. יש מתכונים לובים שמיועדים לקיץ החם ? ספרו. ערב פיוטים בבת ים. מי שלא הזמין כרטיסים אפסיד ניראה לי .

afresa

New member
שבת שלום עמרוסית../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo48.gif

עמרוסית

New member
וורדה שבוע טוב../images/Emo175.gif

שבוע טוב לכולם ! אומרים מערכת חינוך חינם ! ניראה לכם חינם ? עולה עולה לנו, כמה זה עולה לנו ..... זוכרים את הכריכים הלובים של פעם. חצי לחם חם שניקנה בשש בבוקר, הוציאו לו את הפנים ומלאו ב ... יה חסרה ! ממרח שוקולד או כריך גבינה היה לכם ? כריך ירקות עם לחם קל היה לכם? שנה טובה מבורכת ומוצלחת לכל המורים והתלמידים ! בעיקר למורה המדליקה שכותבת כאן. לו רק היית קצת יותר ... ורד את שומרת על המסך שם אני מקווה שבקרוב תיפתר בעיית המחשב בבית.

afresa

New member
עמרוסית יקירתי../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

תודה תודה נשמה על הברכות אחותי אני שומרת לך מקום לא לדאוג יום טוב אפריצ'ה

עמרוסית

New member
היה סופר נהדר../images/Emo23.gif

זה כניראה התחום החזק שלו. הוא פשוט ענק והמשפחה שלו הרבה יותר ממנו. אהבתי כל רגע. מאות אנשים שרים יחד בנוסח לובי את הפיוטים. ממש מרגש מאד. בלי עין הרע. מי שלא היה מאד הפסיד.

afresa

New member
אני שמחה מאד שנהנת יעזי../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חברה שלך כבר כתבה בפורום איך היה מצטערת אני לא מתחברת יום טוב לך יקירה

RONYB10

New member
סנדביץ' של פעם

אבא שלי תמיד מספר שהם היו לוקחים לבית ספר חצי לחם שהוציאו לו את הבפנים ומילאו אותו בפלפל צ'ומה או בשקשוקה ותמיד כולם היו רוצים לטעום ממנו בכל אופן אני סיימתי ללמוד לפני 4 שנים אבל גם אני הייתי לוקח לבית ספר חצי לחם עם מפרום וכולם היו מבקשים לטעום

hrabba

New member
אמרה מה ננסנ (אפפעם לא אשכח)

היינו ילדות לקחתי לבית ספר בנינה בל טונה ופלפלושומה לארוחת עשר הייתה לי חברה פולניה, והיא בקשה לטעום חתכתי לה חצי לחמניה אני לא אשכח את הפנים שלה אחרי הביס הראשון - מסכנה, היה לה חריף
)

למעלה