שבת שלום לכולם

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
שבת שלום לכולם ../images/Emo140.gif

סיפור קצר : בביטוח לאומי יש המון מתנדבים אני רוצה לספר על אחד מהם הוא ממושקף עם משקפי בירה כאלו אדון נמוך ורזה אבל.. אדיב להפליא וענייני לא מתרגז אף פעם יודע הכל מהכל והסבלנות שלו מדביקה את כולם אף אחד לא כועס עליו למרות שהוא איטי קצת ויש לו עודף אדיבות שבמקום אחר היה אולי מוציא מהדעת אבל שם ,הוא פשוט נמצא שם כי אם לא הוא היה שם, היה אולי מישהו אחר פחות אדיב פחות מנומס ומכאן למרות שאני לא יודע עם הוא קורא ולמרות שאמרתי לו את רוב מה שרשמתי כאן אני רוצה לומר לו תודה גדולהההההההההה בשם אלו שאין להם זמן ,וחושבים שצריך ולא אומרים: אז תודה לך איש נחמד

אנימו

New member
ניפקס- סיפורך נוגע ללב ובוודאי יתן

אנרגיה רבה לאיש הנחמד המתנדב המופלא, להמשיך ולפעול בהתנדבותו הברוכה שהרי כל אחד מאיתנו זקוק למילה טובה למלא המצברים ובמיוחד המתנדבים בעם.

yaely2

New member
מנהל
חבל, חבל שמקרה זה הוא יוצא הדופן,

הייתי מבקשת ומייחלת שזו תהיה הנורמה,
וחסרי האדיבות בשרות הציבורי יהיו המיעוט שבמיעוט.

nypx

New member
אני לא יודע אם מקרה זה

הוא יוצא דופן פשוט רובם מתעסקים עם כל מיני טיפוסים שונים,יש כאלו ויש כאלו ,לכן לשמור על רמת שירות נאותה מצריך סבלנות ברזל ואופי טוב. ויש כאלו גם

HAVA159

New member
שלום חברים רוצה לברך אותכם

בערב קסום ובריאות טובה. אוהבת
חוה.

קיפאק לאנשים הטובים שבאמצע הדרך

כמו שכתבה נעמי שמר... אנשים טובים תפקחו את העיניים, תסתכלו סביב. פה ושם נגמר החורף ונכנס אביב. בשדה ליד הדרך יש כבר דגניות. אל תגידו לי שכל זה לא יכול להיות. אנשים טובים באמצע הדרך, אנשים טובים מאוד. אנשים טובים יודעים את הדרך, ואיתם אפשר לצעוד. איש אחד קנה לי ספר בן מאה שנה. איש אחר בנה כינור שיש בו מנגינה. ואישה טובה אחרת לי נתנה את שמה. ומאז אני בדרך שרה במקומה. אנשים טובים… איש אחד יבנה לי גשר כדי לחצות נהר. איש אחר יצמיח יער במורדות ההר. ואישה טובה אחרת, אם יהיה קשה. רק תצביע אל האופק ותבטיח ש- אנשים טובים… וממש כמו צמחי-הבר הבודדים. הם עוצרים תמיד את החולות הנודדים. הרקיע מתבהר, וכבר אפשר לראות. אנשים על אם הדרך מחכים לאות. אנשים טובים…

MAOR1924

New member
בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

לחונה לרגע מגיע לך הרבה מחמאות על יצירתך על בסיס של נעמי שמר כל הכבוד זה באמת אומנות לצייר את הטבע במילים ולא במיכחול לא כל אחד יכול לעשות את זה מאוד נהניתי ישאר כח

למעלה