שבת שלום לכולם

שבת שלום לכולם ../images/Emo13.gif

קצת באיחור לא היה לי זמן... חחח בשורות טובות לכולם

Super Chuly

New member
באיחור? אתה מתכוון שהקדמת?

היום יום חמישי... בכל מקרה- סופ"ש נעים ונחמד לכולם ליהי :)

חחח למה חמישי ליהי?

בטח התבלבלת מהחופש זה קורה לכולם בכל אפון היום יום שישי ושוב שבת שלום

סינטטית

New member
חחח ואני כבר חשבתי שאני מתבלבלת

ושבאמת יום חמישי. בכלל, קמתי בבוקר כולי בטוחה שיום שבת...

chen010189

New member
יאיי אני פוגשת הרבה דברים יפים

קודם כל צוותא שזה מקום שהעונג כולו שלי להיות בו היום. שנית כל, הקומדי בר - אהבת חיי שלישית כל, עומרי קבב - הטרדות טלפוניות
רביעית כל - חיים אלמקיס חמישית כל - אדם שרון, אולי (גם סטנדאפיסט) שישית כל - אלף מוניות אבל נשרוד.

chen010189

New member
../images/Emo32.gifאלוהים ישמור, הקומדי בר!

אלוהים, רק אלוהים! מוקדש באהבה לאורטל שרצתה סיכום ("אל תלכי לישון, תחזרי הבייתה ותספרי לי איך היה, אני רוצה פירוט!"). שווה קריאה, בהחלט לילה קורע... הגעתי לקומדי בר עם החברות הדמיוניות שלי כדי שאמא שלי תפסיק לקטר ותתן לי ללכת (לבד היא לא מרשה, אבל לאורטל היחידה שמכירה את חיים כמו שצריך אחרי החפירות שלי לא היה כסף לזה, אבל אורטל את לא צריכה יותר כסף... בהמשך תדעי למה) אז הגעתי לצוותא 4 שעות לפני המופע. פגשתי את קבב, הוא כזה חמוד! קודם כל, הוא התקשר לחיים אלמקיס במיוחד בשבילי וביקש את האימייל החדש שלו ואז חיים אומר "בשביל חן? בוודאי". הוא גם אמר לי שבגלל שאני באה מחיפה והשקעתי והכל הוא לא רוצה יותר שאני אקנה כרטיסים. מהיום אני וכל החברים שלי ("וגם חברה שלך (אורטל, הוא מכיר אותה גם מהטלפון)") מקבלים כרטיס חינם לקומדי בר. אח"כ הוא אמר לי שחיים אלמקיס לא מופיע בימי שישי ואז שאלתי אותו אם אדם שרון כן. הוא: "לא חושב, אבל אני אבקש ממנו שאחרי המופע הוא יבוא, סבבה?" אני: "תגיד לו שבאתי מחיפה!" ואז אחרי 5 דק' ראיתי אותו נכנס לאולם וחשבתי שזה סתם אז המשכתי להתעסק בענייני (שהיו לפענח מדוע הפלאפון של אמא שלי החליט להתקלקל דווקא היום) ואז הוא רץ אליי בהתלהבות: "חן, תקשיבי, את רוצה לעבור להופעה שלהם? תגידי לסדרן שאני אמרתי לך, אם יהיו בעיות שידבר איתי" נכנסתי בחינם. אה וגם את הכרטיס להופעה שהייתי אמורה להיות בה קיבלתי בהנחת סטודנט. זאת ששיגעתי לה את השכל כל השבוע בטלפון... היא: "את סטודנטית\חיילת?" אני: "תלמידה, אני חן חח" היא: "אה טוב, אז אני בכל זאת נותנת לך הנחה" וגם היא צירפה אותי לכרטיס חבר שלהם. אח"כ נכנסתי להופעה של יוסי טרבלוס, אדם שרון (
) ואמירם טובים. אז בסטנדאפ של אמירם טובים הוא שיתף אותי חח הוא: "יש פה מישהו מתחת לגיל 18? באמת אל תתביישו" אני: "אני!" הוא: "הופה, הופה... מה יש לנו כאן... איך קוראים לך?" אני: "חן" הוא: "רחל?" אני: "חן!!!" הוא: עף אחורה "את צועקת עליי?" אני: "חח לא" הוא: "טוב בל..." כולם: "חן!!!!!!" הוא: "אה, חן! סבבה... בת כמה את?" אני: "17.5" הוא: "מאיפה?" אני: "חיפה" הוא: "חיפה? באת עד לפה מחיפה? איך הגעת?" אני: "מונית... 3 מוניות" הוא: "פשש... בוא'נה... חכי אני אסדר לך פה איזו הסעה, עכשיו אני אעשה לך סיוט" ואז הוא לקח את הפנס והעיר על אנשים. על בריון: "שמעי, עם נהג כזה הייתי כבר מוותר על מונית" על ממושקף עם חצ'קונים: "זה, טרמפ בסבבה..." ואח"כ הוא צעק: "תגידו מישהו פה נהג מונית? אני רוצה לסדר לילדה הסעה הבייתה" אני: "חחחחחח יש לי מונית זה בסדר
" הוא: "אה אז את מסודרת יענו, ועם מי באת?" אני: "לבד" כולם והוא יחד:
הוא: "בת 17.5 בטח לא הבנת עד עכשיו כלום" אני: "הבנתי" הוא: "סתם, סתם... האמת המופע הזה לגיל שלך, תכף אני רוצה להקדיש לך את החצי הבא של המופע אבל רק דקה חייב לסדר לך פה איזה נהג מונית" ואז הוא התחיל לצחוק על תיכוניסטים והקדיש את זה לי חחח אח"כ אדם שרון (
) עלה הוא עשה חצי ממה שראיתי בקטע וידאו וחצי חדש אבל לראות את זה שוב רק הצחיק יותר והייתי על הרצפה. יש לו עיני אוקיינוס שפשוט לשבת ולבהות! הוא כל כך קורע!!! אחרי המופע הלכתי ליוסי טרבלוס שהופיע איתם גם... אמרתי לו שלום והכל... והוא אמר לי שהוא ראה תמונה שלי והתחלנו לדבר. אח"כ אמירם טובים עצר אותי ואומר לי: "חן!" אני: "הופה, זוכר את השם שלי..." אמירם לחבר שלו: "כן עיוותתי לה קצת את השם, קראתי לה רחל" אני: "טוב שלא שם של זקנה" אמירם: עשה עליי רנטגן של כמה שניות מכף רגל ועד ראש לא, אבל שמעי יש לך שם מדהים, חן זה שם מדהים. אני: "חחח תגיד איפה אדם?" אמירם: "הוא בטח מתלבש, אני אגיד לו שחיפשת אותו" אח"כ מישהי שם נתנה לי פוסטר של המופע. ענק כזה של שלושתם עם עוד אחד שהופיע איתם פעם לבושים בטוקסידו, פוסטר יפה
הגיע רגע השיא של הערב שהשאיר אותי בהיי ענק! אדם מרחוק כשהוא מסתכל עליי בחיוך: "מי זאת חן?" אני צחקתי כי ידעתי שהוא יודע שזאת אני ואז הוא התקרב. הוא נתן לי נשיקה בלחי ושאל אותי איך הגעתי ואם הסתדרתי, אח"כ יוסי בא ואדם אמר לו: "תשמע... היא באה מחיפה" יוסי: "כן, אני יודע, אני כבר מכיר אותה" אדם: "חן, יש לי 2 דברים להגיד לך. 1) מהיום את תקבלי כרטיסים בחינם. 2) תודה רבה, רבה, רבה, על האימייל אתמול - את ממש שימחת אותי! בחיי ששימחת אותי!" ואז הוא חיבק אותי ואמר לי שנדבר ואיחל לי נסיעה נעימה חחחח וכולם אמרו לי "ביי!" כל הלילה רק צחקתי ונהנתי, כמה הייתי צריכה שחרור כזה! אני אפילו לא עייפה מרוב התרגשות. אז עכשיו אני הולכת לשלוח אימייל לחיים. לשלוח אימייל לאדם. ו... להתפרק

למעלה