שבת שלום לכולם. שאלה

שרונמר

New member
שבת שלום לכולם. שאלה

ביום ראשון אנחנו מתאשפזים לוידאו אי אי ג'י באיכילוב. אנחנו מפסיקים את התרופות באשפוז ומחכים להתקפים. מישהו כבר ניסה דרך כזאת של הפסקת תרופות? והמתנה להתקפים??? הכל בתמיכה של הרופא כמובן... שרונה

חייםלוי

Member
מנהל
לכמה זמן אתם מתאשפזים?

היתה מישהי בפורום, בזמנו, שהתאשפזה לוידאו אי אי ג'י למשך שבוע בלי תרופות כדי שיהיו התקפים מתועדים. גם היא אושפזה באיכילוב. אחת הרופאות שטיפלה בה היא ד"ר קיפרווסר שעונה כאן לשאלות. שיהיה בהצלחה. מה שלום תום עכשיו?

שרונמר

New member
היי חיים

אנחנו מתאשפזים למספר ימים, תלוי מתי יהיו התקפים. כנראה שבוע לפחות. עכשיו נרגעתי קצת, שזאת לא פעם ראשונה שמפסיקים תרופות אצל חולה. תום מרגיש יותר טוב, לצערי יש עדיין מדי פעם כאבי ראש, עכשיו יכוונו שוב את השסתום בראש, מקווה שנצליח להגיע לאיזון ויפסקו הכאבים. תודה על ההתענינות שרונה

אמא של ס

New member
וידאו EEG

הבת של התאשפזה לפני כחצי שנה לבדיקת וידאו EEG, למשך 24 שעות ,באסף הרפא ללא הפסקת תרופות כי התרופות ממילא לא עזרו . אכן בתיעוד היו נתקים, לאחר שניתקנו אוותה מהמכשיר היא קבלה התקף גדול במקלחת. כמובן לא היה תיעוד אבל הנתקים הספיקו לד"ר היימן (אגב רופא מקצועי, מבין מגלה רגישות להורים ולילדה ממש מומלץ) . זהו. בהצלחה

micmaoz

New member
גם אותיביקשו לעשות את הבדיקה

הנוירולוג שלי רצה לשלוח אותי לעשות בבית החולים אותו דבר- וידיאו אי אי ג'י ללא תרופות למשך 5 ימים עד שבוע. הטענה היתה שכך אולי יוכל לתפוס את הפעילות האפילפטית ברישומים ולמצוא את המקור של ההתקפים, משום שעד אז לא נרשמה שום פעילות אפילפטית באף בדיקה שעשיתי, ובכל זאת היו לי התקפים במשך 15 שנה. לא רציתי לרדת מן התרופות, אז עברתי אי אי ג'י רגיל וראה זה פלא- מצאו פעילות אפילפטית לראשונה בבדיקה! סוף סוף הרופא רואה שההתקפים שיש לי הם באמת התקפים אפילפטיים (אחרי ש 15 שנה אני מסתובבת עם לפחות ממוצע של 6 התקפים בחודש וזה על קומבינציה של 3 תרופות אנטי-אפילפטיות). בכל מקרה, רק רציתי לומר, שזה מקובל להוריד את התרופות על מנת לגרום להתקפים ובכדי לתפוס אותם ברישומי האי אי ג'י ! מיכל

למעלה