שבת שלום לכולם,מבקש...

שבת שלום לכולם,מבקש...

היי מחר בבוקר תערך מסורת שנתית של תחרות טיסנים חשמליים. השנה לי תהיה הראשונה לנסות את כוחי.היום הייתי בשדה עם ,"שון"הוא העוזר והקמע שלי. מזג אוויר טוב,ללא רוח.היה בסדר,מקווה שמזג האוויר יהיה בסדר לפחות עד הצהרים שפחות או יותר סיום התחרות. מבקש מידידיי לשלב ידיים בתפילה להצלחתנו (החזקת אצבעות מעשה נוצרי,) נשתמע לפני משחק הכדורגל. תהנו כל אחד בדרכו משבת יפה ומקודשת שבת שלום,לילה טוב

שבת שלום ../images/Emo140.gif

מחזקה לך אצבעות מוטי יקרי , ומצטערת על הרוחות שהגיעו , מקווה שלא ישבש יותר מדיי .. בהצלחה!!! אמש הוזמנתי להופעה נאמר לי שהולכים לראות את אוסנת ושינסקי , כל כך שמחתי שתוך דקותיים הית מוכנה , הגענו למקום המקום שקק חיים המון אנשים , פגשתי מכרים שמזמן לא ראיתי , והיה נחמד , נכנסים לאולם ויש שירה בציבור במשך מעל שעה , ואני לתומי שואלת "איפה אוסנת ושינסקי?" וחברתי לוחשת לי אחרי ההפסקה , מוזר , אחרי ההפסקה עולה להקה ומתחלים שירי להקות צבאיות לקויים .. מה עם אוסנת ...עוד מעט לוחש ידידי ....ואני עדיין מחכה לה ..היא תגיע ב20.4.07 ! רימו אותי חבריי בכדאי שאצא לבלות ... ועל זה נאמר עם חברים כאלה .... מצרפת מצגת שמתאימה לשבת קחו את הזמן ,ונצלו אותו ל.....

תודה טולטול.תודה קוראת בעיניים

היה אחלה של תחרות ,מזג אוויר סביר.הרוחות היו קצרות וכמעט לא הפריעו. היו שמים מעוננים ומי שמבין בנושא יודע שמתחתהם יש אווירודינמיקה שיוצרת אאויר חם שעוזר לדאון להתרומם אלעל ללא צורך בעזרת מנוע(מנוע מופעל בהתחלה לנסיקה מהירה למרומים)עד לכמעט ניתוק קשר עין,היו פעולות יפות. 6 שעות תחרות טיסן שהתפרק ממאמץ,המון צבעים,חברה מהממים,וכרגיל "שון" שגנב את ההצגה. חזרנו מרוצים,אך עייפים. ב1 ליוני נערוך תצוגת טיסנים ודאונים ברמת דוד. איך היה אצלכם? יום טוב

למעלה