שבת שלום לכווולם.

שבת שלום לכווולם.

מסתבר שזו הדרך היחידה להגיע לכולכם...אז...(היכונו היכונו): ראשונה בתור - אמא תגל! שתהיה זו לך שבת שקטה ושלווה...בלי בעיות דחופות או גם כאלו הסובלות דיחוי. בלי בעיות בכלל... שמחים כל כך שחזרת אלינו...התגעגענו כולנו. מאוד. ואוהבים אותך עד אין סוף... רק בקשה אחת קטנטונת...פיצית...אנא שימרי על עצמך. רוצים אותך פה איתנו. אני יודעת עד כמה זה לא קל...אבל עשי מאמץ עליון. זה שווה את זה. אוהבת אותך...מאיונת. ניבוש...אהובתי. מקווה כל כך שאת בסדר...ושהשפעת לא הפילה אותך לקרשים. בעצם...היא לא יכולה! אף אחד לא יכול לך! את יכולה על הכל....אבל הכל. אוהבת אותך...קבלי חיבוק גדול ואוהב {}. וגם נשיקה }{. ככה את לא יכולה להדביק אותי... שתהיה לך שבת כיפית...אין לימודים. ושקטה ושלווה. אוהבת אותך כל כך...מאיוש. תוגי שלי....תרנגוליתה. איך הכרבולת? אדומה או כחולה? שימרי עליה...היא יקרה לי כל כך...כמו כל חלק אחר אצלך. את מושלמת...מדהימה. עם נפש מדהימה ביופיה. ולא תצליחי לשכנע אותי אחרת. אוהבת אותך כל כך....ואת יכולה לצאת מהמחבוא שלך היום. אני מבטיחה לך שאני לא אוכלת תרנגולות. רק כאלו שמעצבות אותי. ילדונת...מקווה שאת בסדר ועבר המצב רוח של הצהריים. שימרי על עצמך. אנא ממך. את יקרה פה לכל כך הרבה אנשים...שאוהבים אותך ודואגים לך. נסי לכתוב פה גם עכשיו. גם שרע וקשה. אנחנו פה כולנו כדי לתמוך בך. ולעזור כמידת יכולתנו. נסי אותנו...לא תצטערי. אוהבת אותך...ויהיה טוב. אני מקווה בכל חצי הלב שנשאר לי. וכמו שאני אומרת לך תמיד...הרבה מזה תלוי בך. ואת יכולה. אני יודעת שאת יכולה על הכל. פרח...קיבלתי את הד``ש שלך. לא יודעת אם תקראי את זה ומתי, מפאת מצוקת מחשבים...אבל רק תדעי שכולנו כאן איתך..אוהבים ודואגים. שלחתי לך חיבוק ונשיקה...מקווה שתקבלי אותם. מתגעגעים אליך... כולנו. וגם אני. רוני....איך את ילדתי? מקווה שיותר בסדר מאתמול...שאת מרגישה קצת יותר טוב. וגם אם קשה...אנחנו נעבור את זה. יחד נעבור את הכל. שמחה שכתבת אתמול על ההרגשה הרעה שלך... כמו שאנו תמיד אומרים...וזה כבר נשמע כמו תקליט, אבל... כמה שיותר להוציא. כולנו כאן כדי לתמוך בך...ונעשה כמיטב יכולתנו. אוהבת אותך...ותמיד כאן בשבילך. אני. רונהלה האהובה...שמחים שאת כאן איתנו. כל כך שמחים...אין לך מושג. ואני שמחה שגם את מכירה תודה לתגל על מה שעשתה...למרות כל הקושי. אנחנו כאן בשבילך...תמיד. נעזור לך ככל יכולתנו...ויחד נעבור את המכשול הזה. ונמשיך הלאה...לימים טובים יותר. יהיה טוב מתישהו...חייב להיות. אוהבת אותך...ודואגת. אני. לירני...מקווה שאת בסדר. אשמח לשמוע ממך. אני חושבת שכולם כאן ישמחו אבל אם את רוצה - יש לי מייל.. אוהבת אותך. ודואגת לך...יהיה טוב מתישהו. בורה יקרה. את בטח תקראי את זה רק כשתצא השבת...מחר בערב או מחרתיים. רציתי להגיד לך שבת שלום...למרות שיהיה כבר אחרי. אז....שבוע טוב שיהיה לך. יש לי הרגשה שפגעתי בך איכשהו...במה שכתבתי אחרי מה שכתבת על הברביות. אם פגעתי..אני מצטערת. מכל חצי הלב שלי. הדבר נכתב היום קשה...סליחה. כל כך סליחה... אוהבת אותך...ותמיד שמחה לגלות שהגעת למחשב וכתבת לנו. יש בך המון...ואני מקווה שאת תכירי בזה ביום מין הימים. ואולי אפילו תחליפי את שמך...מגיע לך משהו פחות מזלזל. ושוב..סליחה...ואני חושבת עליך הרבה יותר פעמים ממה שאני כותבת. יעלי...שתיכן. מה שלומכן? ליעל לא רוקדת...שמחנו נורא לשמוע ממך. מקווה שתמצאי הזדמנות נוספת להכנס ולכתוב לנו משהו עליך..ושהכל בסדר על כמה שאפשר. ולכך - יעלי...מה שלומך? ולמה לא שומעים ממך? מקווה שאת בסדר...ושסתם אין לך זמן. ואם לא...אנא כיתבי לנו. דואגים לך...ומתגעגעים. אוהבת את שתיכן...מאיה. גיתית יקירתי...מה איתך? איך את? כנ``ל לגבייך...מקווה שאת בסדר כמה שניתן...ושסתם אין לך זמן. נשמח לשמוע ממך...אוהבים ושולחים לך את מיטב איחולנו... ואני מתגעגעת...ואוהבת. עינתי...שבת שלום. מקווה שאת באמת בסדר כמו שאמרת...ואת לא עובדת עלינו בעיניים. אוהבת אותך...אנא שימרי על עצמך. מחכה לשמוע ממך יותר...אם אפשר. סתיו שחזרה אלינו...שמחה שחזרת. ועוד יותר שמחה שהיה לך כיף. ושנהנת. כל כך נהנתי לקרוא את מה שכתבת לנו כשהגעת...וקמווה שאת ממשיכה להרגיש ככה..וממשיכה להילחם. זה שווה את זה...ואני מאושרת שגם את הגעת למסקנה הזו. אשמח לשמוע ממך...את יכולה גם לתרום להמון בנות. אוהבת - אני. מיטל לב זהב שלי...כבר מתגעגעת. איך את? תמיד תורמת לכולנו...מקווה שגם את בסדר. אוהבים אותך פה כל כך...ואני במיוחד. שלך תמיד..מאיה. אפשרית...אם רוצים מספיק - הכל אפשרי. את אמרת...ואני סומכת עליך. מקווה שאת בסדר...וממשיכה קדימה בכל המרץ. אוהבת אותך...ואשמח לשמוע ממך. אני. עופרי - מה שלומך, יקירה? איך את? שבת שלום לך...ושבוע טוב. מקווה שהכל בסדר... ומתגעגעת. חזירטוב יקירתי...מה איתך? ספרי לנו קצת מה קורה....אנחנו כאן. נדבי לנו פיסת מידע על איך את מסתדרת...מקווה כל כך שאת בסדר. שבת שלום לך...ושבוע טוב. מלאונת...איך את? מה קורה איך? מקווה שאת בסדר...וסתם אין לך זמן. ד``ש חם ואוהב...ממני. אוף...אני כבר צריכה ללכת...אז רק אומר לכם שבת שלום ושבוע טוב. ואני מתכוונת ל: SHA נעמה g99 בודהא ומבולבלת... מקווה שכולכם בסדר...בואו לבקר לפעמים...לספר איתך הולך ומה קורה. אוהבים ומתגעגעים אליכם...קבלו חיבוק {} ונשיקה }{. שלכם תמיד...מאיה. אני אמשיך אחר כך...אל תדאגו. לא שכחתי.

לא שכחתי....המשך.

אוקי...חזרנו. ממשיכים: ל....אני יודעת שקשה לך לכתוב כרגע....אבל עשי מאמץ. במיחוד בימים אלו חשוב שתכתבי...שתוציאי קצת ממה שעל ליבך. מקווה שתעברי את סוף השבוע הזה בקלות...וגם את בשבוע שאחריו. כולנו שמחים שאת פה איתנו...אנא הישארי עימנו. נעזור כמה שתתני לנו... אוהבת אותך...ואני לא היחידה פה. שבת שלום...ושבוע טוב לך. אני. שירז...אני לא יודעת מה קורה איתך...את לא כותבת בימים האחרונים. אני כולי תקווה שזה בגלל שאת עסוקה ומרגישה טוב..ושפשוט אין לך זמן. אם תראי זאת...בבקשה ספרי קצת מה עובר עליך. כולנו כאן בשבילך...נתמוך כמה שנוכל. שבת שלום... ליאור - ברוכה הבאה אלינו... אני בטוחה שתמצאי פה את מקומך עימנו. תגלי פה המון אהבה...ותמיכה. אנחנו כאן כדי לעזור אחד לשני...וכדי לעזור לעצמנו. בהצלחה לך...שבת שלום ושבוע טוב וקל. מאיה שני -קארן אהובתי... מקווה כל כך שאת בסדר...מה קורה יקירתי? איך עוברת עליך השבת? אוהבת אותך...וכבר מתגעגעת. חסר לי משהו. משהו חשוב נורא. אני מניחה שגם לך. יש לי כזה מזל שמצאת אותי וגילית לי שאני לא לבד עם הכל. יש בינינו תיאום מדהים. מוזר נורא...תודה שאת איתי. כל כך תודה...אין לך מושג עד כמה אני חייבת לך. אוהבת אותך...עם כל חצי הלב שלי. ותמיד כאן בשבילך. גם כשאני לא ממש כאן. שלך...אני. מייק....שבת שלום! ושבוע טוב...וקל. תזכור בבקשה...כן..תשנן באל-פה...אנחנו כאן בשבילך כמו שאתה כאן בשבילנו. ממש ככה. אוהבים אותך...כל כך אוהבים. שלך תמיד...בכל עת וזמן..מאיונת. אירה שלי...מה איתך? מה שלומך? ומה שלום יולי? אני כל כך מקווה שאת מרגישה יותר טוב...גם במצב הרוח. אוהבת אתכן כל כך...ומחכה שתבואו כבר לכנרת שלנו..שלי. מתגעגעת...נשיקה לשתיכן }{ }{. וגם חיבוק.{} ו {}. מאיקה. דודי שלנו....לא יודעת אם יצא לך לקרוא את זה. אבל אם כן...מתגעגעים אליך פה! ותמיד זוכרים אותך..על כל מה שעשית לנו. אני אדבר איתך בטלפון...מקווה שקיבלת סופשבוע בבית. אז שתהיה לך שבת שלום...ושבוע קל וטוב. תשמור על עצמך ילד... אוהבת אותך. אני. ואם שכחתי משהו או מישהו....תסלחו לי בבקשה...אני מצטערת מראש. יש לי קצת הרבה על הראש כרגע...והייתה אצלי חברה עד עכשיו ויצאתי מריכוז. אוהבת את כולכם! כן...גם אתם שם בבית...שרק קוראים ועדין לא מצאו את הכוח לכתוב לנו. אני מזמינה אתכם אלינו...אנחנו יכולים לתת כל כך הרבה...תמיכה ואהבה וקבלה...רק בואו והצטרפו למשפחתנו. אני יודעת שגם רק הקריאה יכולה לעזור לא מעט. אבל עצם הכתיבה...הוצאת הדברים מהבטן...שיתוף ועזרה לאחרים...כל זה יכול לעזור המון! ואתם מוזמנים להצטרף...יש לנו המון אהבה שיכולה להגיע גם אליכם. אם רק תרצו... שבת שלום ושבוע טוב וקל. שלכם תמיד. מאיה.

בבקשה לקרוא! (למעלה)

מעלה לקראת צאת השבת... ערב טוב לכולכם...כמה שאפשר. ושבוע טוב וקל. אני.

אוי...שירה...אני כל כך מצטערת!

מיד מוסיפה אותך לרשימה שלי....הנה - הוספתי. אז אם קראת...בטח ראית שכתבתי גם לך משהו למטה...והתנצלתי מראש. סליחה...סליחה...סליחה...סליחה...סליחה...סליחה...סליחה....סליחה....סליחה...סליחה...סליחה....סליחה....סליחה....סליחה....סליחה....סליחה....סליחה.... מצטערת....מצטערת....מצטערת...מצטערת...מצטערת...מצטערת...מצטערת...מצטערת...מצטערת...מצטערת....מצטערת...מצטערת...מצטערת...מצטערת...מצטערת....מצטערת....מצטערת... וזה לא יקרה שוב...מבטיחה. אז...מה שלומך? ואיך עברה השבת? ומה קורה איתך בכלל? אל תכעסי עלי...אני כל כך מצטערת. ומרשה לך לתלות אותי על העמוד הכי גבוה שתמצאי..מגיע לי. אני אפילו אעזור לך. {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{{}{}}{}}{}{}}{}{}{}{} חיבוקים ונשיקות ממני...סליחה. אני.

תרנגולת

New member
תרנגולת יוצאת מהמחבוא..

כחולה הכרבולת, הגרון, הגוף, תרנגולת נחנקה, הגופה מוצגת לראווה ברחבת ביתה.. רוצה להיות רזה, ולא אכפת לי להיות פוסטמה קרה בשביל זה.. רק שיגידו לי, מה עושים בשביל זה?!!?! (אני יודעת, אני יודעת.. לסתום את הפה ולא לאכול). די. בלי שטויות. נמאס לי לשמוע אותם. תאכלי אותי, יש בתוכי 3 עגלות ממולאות מצרכים מהסופר- מבטיחה לך שבשניה תהיי פתאום 300 ק``ג (ואת יודעת כמה מבהיל זה להיות יום אחד 300 גר`, ופתאום להיות 300 ק``ג ו300 גר`). אבל את תתמודדי.

תוגי יקרה שלי

על גופתי המתה! לא אתן שיפגעו בתרנגולת היקרה לי כל כך... בחיים לא! אוהבת אותך כל כך...בגלל מי ומה שאת. את תוגי שלי. ואני מצטערת אבל אני צימחונית... שלך תמיד תמיד...לעולמי עולמים. אחותך הגדולה.

תרנגולת

New member
אין לאן ללכת..

אני לא בזבל, אני הזבל. בעצם.. אני מכניסה לעצמי המון זבל. אני זבל מכל הצדדים.

אז בואי ניפתח מיזבלה

משום מה גם אני מרגישה היום כמו זבל. ואם את זבל - אז אני על אחת וכמה. וחוץ מזה - איך שלא תהי - אני אוהבת אותך ככה. ואם זה זבל...אז זוהי גאווה להיות כזו.

תרנגולת

New member
אהממ..

טוב. אני זבל גדול.. את אומנם קטנה, אבל איתי ביחד, אנחנו מזבלה גדולה.. מזבלת הצפון, הגדולה באיזור! בעע.. בעע.. בעע.. תודה שאת אוהבת אותי כמו שאני, גם אם אני זבל חסר יעוד.

בודהא

New member
בושם לתרנגולת...

שולחת לך בושם וירטואלי בריח פרחי אביב... את פרח שעוד לא פתח עלעליו, קדימה תני לעלי כותרתך להפתך, לפרוח ונרגיש כולם את ניחוח הבושם, היופי , האהבה.

תרנגולת

New member
אהממ..

תודה. אבל שום בושם שבעולם לא יוציא ממני את הלכלוך.. אני מלוכלכת. לילה טוב.

בודהא

New member
נשיקות למאיה

מאיה יקרה כמה את יפה וחזקה. מותר לך להיות חלשה, לבכות, להרפות, להשען. כשאת בוכה, את כן יפה...ואמיתית ו...חיה את החיים במלוא כוחך. אוהבת, מנשקת א.

למעלה