שבת שלום לכווולם

שבת שלום לכווולם

עוד טיפה טיפה היא תכנס בשמלה לבנה וזוהרת זו השבת החגיגית והמוארת. שתהיה שבת נהדרת מלאה בריחות טובים מאכלים טעימים מוסיקה קצבית והרבה שלווה
שבת שלום לכווולם
רק טוב!!!

ברק 188

New member
שבת שלום -וחג אהבה -מוצלח

צמד חמד חברו להם השנים... השבת שלום וחג האהבה ואחלה יום מחר לטיולים בחיק המשפחה בטבע הפורח שיתלבש עליכם ידידי וידידותי עד לי בלי די סופ"ש שכולו רגוע ולההנות בכול אשר תפנו אז אמרנו חברו להם השבת וחג האהבה ואין יפה מהמקרות הפיוט הזה... דּוֹדִי יָרַד לְגַנּוֹ לְגַנּוֹ לִרְעוֹת בַּגַּנִּים לְהִשְׁתַּעְשֵׁעַ וְלִלְקוֹט שׁוֹשַׁנִּים קוֹל דּוֹדִי דוֹפֵק פִּתְחִי לִי תַמָּתִי שַׁעֲרֵי צִיּוֹן אֲשֶׁר אָהַבְתִּי בִּתִּי אַל תִּפְחֲדִי כִּי עוֹד אֶזְכְּרֵךְ וּמֵאֶרֶץ רְחוֹקָה אֲקַבֵּץ פְּזוּרֵךְ עוֹד אֶבְנֵךְ וְנִבְנֵית בְּיָפְיֵךְ וַהֲדָרֵךְ וְגַם אָמְנָה אַתְּ אֲחוֹתִי עוּרִי עוּרִי לִבְשִׁי בִגְדֵּךְ צִיּוֹן כִּי בָנַיךְ אֶגְאַל עַם עָנִי וְאֶבְיוֹן עוּרִי דַּבְּרִי שִׁיר בְּבִנְיַן אַפִּרְיוֹן הַשְׁמִיעִינִי קוֹלֵךְ תַּחַת אַהֲבָתִי

ברק 188

New member
ועוד שיר אחד...למה ? כי בשישי בא לי !!!

על אהבתך אשתה גביעי שזהו שיר אהבה – אהבת המשורר לשבת: "עַל אַהֲבָתְךָ אֶשְׁתֶּה גְבִיעִי / שָׁלוֹם לְךָ שָׁלוֹם יוֹם הַשְּׁבִיעִי". כיעקב אבינו העובד שבע שנים ברחל בת לבן, עובד גם פייטננו בששת ימי המעשה באהבתו לשבת; אנו מלווים את המשורר בגעגועיו, ייסוריו וכיסופיו לאהובתו, שאינה מתגלה טרם זמנה. בגרסתו המקורית מסתיים השיר במחרוזת השישית, בשעת הדמדומים של כניסת השבת,

alondli

New member
בא לך על פרפורית../images/Emo35.gif..../images/Emo12.gifנו, טוב , זה כנראה..

חג האהבה, וכוסית נופבת..
אבל באמת, שתהיה אהבה לכולם, מכולם ובכל הכיוונים והאפשרויות, שאפשר..
ושבת שלום לכולם
למרות שאני אהיה בעבודה, מה שנקרא " שלום לשבת"..
לפחות טעמתי קצת משישי שטופת השמש של היום, כמה חבר'ה, הרבה פלוורה, כמה בירות, מעט רוח, ים שקט והרבה אווירה טובה, ..לא מתלונן..
..

ברק 188

New member
אחלה יום אלון

האמת שהיום התחיל אצלי גם חברים בפגש חברים על בורקסים שתייה ומעדנים ערבים לחך
לצערי לא הייתה אבל..מישהו מהחברה דאג להביא ערק אז לגמתי לחיים ולסגולה טובה אמרתי בנימוס... שלום ונסעתי לאזכרה בבית העלמין "סגולה" שבפ"ת ומיד לאחר כן... עוד ארוחה אצל המשפחה מארחת אחרי כשעה הרמתי ת'תחת והיידה נסיעה למכללת "שנקר" לאסוף את בכורי ואתלה... הביתה אל השקט אל האישה/האימא הטורחת לעוד ארוחה במצווה כן...היה לי יום שכזה מתגלגל... וכעת אני עגלגל מרוח מהארחות ואתה...Alone אז מה מחר שלום בית בלהיות לבד?

alondli

New member
../images/Emo51.gif על השיר היפה,שמעתי אותו עתה, לפני..

היציאה לעבודה..

ברק 188

New member
חג האהבה... והשאלה שלי האם יש פה למשהי טנדר ?

שתבוא לקחת אותי וניסע לעבודה של אלונדי בטנדר ונשיר כצמד חמד לאיש באופן אישי ... Love Me Tender

ש ר ה לה

New member
../images/Emo6.gifחה חה ברק. בא לך סיבוב על הטנדר שלי???

Oh yes I'm the great preTENDER Pretendind that i doing well My need is such I pretend to much I'm lonely but no one can tell...

alondli

New member
../images/Emo22.gifזו הגירסה האמריקאית, ישנה גירסה ישראלית..

(מהעבודה כעת, אינני יכול לשלוח/לקבל קבצי מוסיקה/וידאו) של החבר'ה, מהצבא, מהתנועה..ולא רק "..הי הג'יפ, הי הגי'פ..
איזה לילה מסביב.." ויש כמובן את הגירסה ה"מתקדמת יותר", לאוהבי הטבע, טיולים..ולא רק, " ..
הרבעה, הרבעה, על הג'יפ הדוהר ובוקעה השיר מהלב.." אבל מי שרוצה את הגירסה היבשה, יכול להסתפק ב.. " ..
הטנדר נוסע הטנדר פה רץ" ..ובאיזה "כלי".. שתחליט להגיע... ( אתה והבנות
) אדאג לכם.. ..שעה ראשונה עלי.. בחניון עובדים.. בעמידה..
..איך אני ב "tender love"?? אלביס היה בטוח מתגע בי, אומנם התלבושות והתסרוקות השתנו, (וגם מוסיקת הרוק המשיכה הלאה למחוזות מגוונים יותר ומעניינים לא פחות..
) אבל התכנים לא ממש השתנו..
ו
בסדר זה או אחר..

ברק 188

New member
חה...חה למה לך בעמידה

בוא שב נסע "..ב H הי הג'יפ, הי הג'יפ האמת לא ניקיתי אותו איזה חודש ואז אולי נשיר הי הג'יפה איזה ג'יפה משהו כאן מתעצל לנקות את הג'יפ-ה... שמע נא ברקי שמעיני רינה... אולי בואי נסע... בטנדר... הטנדר נוסע הטנדר מקרטע טוב לסיכום ממה שאני זוכר בשניהם יש הרבה מקום (לעשות ולעסות) באהבה אבל זה היה מזמן הו...וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

גאיה ק

New member
../images/Emo6.gif

הג'יפ ג'יפה והטנדר מפונצ'ר. אולי יגיעו על גמלים וזה יקח זמאאאאן, אז בינתיים (שנ)טיפ או שניים. How To Survive Valentine's Day , Alone

למעלה