שבת שלום ליום שישי

פולי44

New member
בוקר טוב לכולם, יום שישי

א' הגיע אתמול בסביבות 8 וחצי בערב, נסעתי לאסוף אותו מהרכבת ביחד עם חברתו המתוקה שהביאה לו סלסלה מלאה בעוגיות שהיא אפתה, ממש טעימות. הכביסה שלו כרגע מסתובבת במכונה.
ב' התקשר אתמול אחרי שנרדמתי ושאל אם אני יכולה לבוא לאסוף אותו היום מאשקלון. נראה לי מוגזם. אני מבינה שהוא מנסה לחסוך את השעה נסיעה ברכבת, אבל הלו"ז שלי מלא היום ונראה לי שאם אסכים לזה פעם אחת זה יהפוך להרגל והוא צריך בעצמו להתרגל לזה שהשבת קצרה, אין מה לעשות. בלב די כבד סירבתי, אני חושבת שהוא קצת כעס, אני מקווה שיבין את ההסבר שלי.
עפרה'לה, מזל טוב ליום הנישואין , תהנו לכם
שויו'לה, נשמע שהיה באמת מרגש ושוב כל הכבוד למילואימניק שלך
מתגייסת, התגעגעתי, נכון שאנחנו מתראות בפייסבוק, אבל את חסרה פה. מאחלת לאחיך בריאות ושולחת לך
. עדיין לא הספקתי לראות את הסרט, מבטיחה לעשות זאת במהלך השבת.
מחכה לשמוע מב', מקווה שהרבה חיילים בדרכם הביתה. השניים שלי לא צפויים להישאר לחג.
שבת שלום לכולם

r i n i

New member
בוקר טוב ליום שישי

אנחנו בלי החיילים השבת.

צהוב - כמה שאני מכירה את ה"לפנות את המכונה" לפני שחיילים יגיעו. עד לפני חצי שנה היה רק חייל אחד והתמודדתי די בסדר. עכשיו כשיש שניים אני מרוצה מזה שהבכור מגיע בד"כ ביום חמישי מה שעדיין משאיר את המכונה פנויה ביום שישי אבל אני צריכה להיות מוכנה עם מינימום כביסה שלנו עד יום חמישי אחה"צ. ברוך ממציא מיבש הכביסה. בלי זה לא הייתי שורדת.
אני חושבת כל הזמן על השכנה שלי שיש לה תאומים (וחוץ מזה עוד בן ועוד תאומות ועוד בן, שיהיו בריאים). כשהתאומים הגדולים הלכו לצבא הם קנו מכונת כביסה נוספת.

פולי - אני מכירה את ההרגשה של "לא יתרגל", לקחת מהתחנה המרכזית או שיתפוס אוטובוס? להקפיץ בבוקר לתחנה או שיסחב באוטובוסים עפ התרמיל וכל החבילות? לצעיר יש חבר שאבא שלו מגיע מחיפה לעפולה כל פעם שיוצאים ומביא אותו ביום שישי הביתה. האבא הזה עושה ג'סטה נדיבה ומביא את הצעיר עד הבית (סיבוב לא קטן), בפעם האחרונה הם נסעו באוטובוס לתחנה המרכזית ובעלי הקפיץ את החבר לאן שהיה צריך (בדרך שלנו). אני לא רוצה להכנס לתחרות הזאת מול הורים אחרים.
היום נוסף חשש הקנאה בין שני החיילים.
כשהבכור התגייס מעולם לא נשאר יותר משבועיים בבסיס, תמיד היה יוצא עם כמות צ'וקולוקים גדולה ולא שלחתי לו מעולם חבילות. הצעיר נמצא במסגרת אחרת שלפעמים נשאר 21 יום. אליו שלחתי חבילות. פתאום שמעתי המהומי קנאה מצד הבכור....
בפעם היחידה שהבכור נשאר בגלל מתיחות בעלי נסע ביום חורף סוער לגבול הצפון עם אוכל חם מהבית אבל מבחינתו זה היה די ברור מאליו.

שיהיה סופ"ש נהדר לכל החיילים והחיילות ולכל האמהות המכבסות מבשלות מחכות או סופרות.

שבת נפלאה

אין אמא יותר גאה ממני

תודה לך בן יקר על הבשורה שבישרתה לי היום וחברותי לא אוכל לפרט מפאת התפקיד של בני
אבל יכולה לומר שאני גאה בילדון שלי ושזה עשה לי את השבת הכי הכי כייפיתתתת

noati

New member
שבת טובה לכולן...לבבות אני גאה איתך :)

ולא חשוב למה...כי אין ספק שאם את מחייכת וגאה אז מגיעה לו ולך.

החייל שלי סוגר שבת שניה וגם אני גאה בו, אמנם בטלפונים יום אסל ויום בסל, אבל אמש סיפר לי על מסע פתע שעברו - כמה ק"מ בכמעט ריצה ...ובסופו קיבלו כיסוי לשעון עם שם הגדוד עליו אלא שאחרי המסע כדי להגיע לכיסוי היה עליהם לזחול כ 70 מ על חצץ
.
הוא מספר את זה ושנינו צוחקים "אימא אני כולי שבור וקרוע" ככה הוא אומר "לא יודע מאיפה היה לי כוח, אבל הגעתי שלישי לכיסויים" ואם הוא גאה בעצמו אז שאני לא אהיה.

שתהיה שבת נהדרת ומחייכת לכולם

מגלית

New member
שבת שלום

קוראת אתכן בשקיקה!!
שויו
, תיאורייך מאוד מרגשים. לפעמים מאנחנו גאות בבעל כאילו הוא ילדינו הפרטי!! גאווה וכבוד גדול!!

מתגייסת אהובתי
, ימים לא קלים עוברים עלייך!! חושבת עליך המון!!

לבבית
, מה שזה לא יהיה, כבוד גדול לילד!!!

עופרהל'ה
, מזל טוב ועוד שנים ארוכות של אושר ואהבה!! הילדים צודקים, אתם צריכים להיות קצת לבד

ואלי...
אני טיפונת עצובה...
.
האדום שלי שסגר השבת, היה אמור להגיע ביום ראשון לערב יום הזכרון, ביום שני לנסוע להר הרצל ולחזור לחג הביתה...וביום חמישי לצאת לרגילה...
אז זהו...
שלא...

הכל ישתנה!!

עוצר יציאות.

אין חג ואין רגילה.
עלה אמש לאזור אחר, שם ישהה במשך הימים הקרובים.
לא ידוע מה קורה.

אומנם נשארו לנו עוד חודשיים וחצי עד החפש"ש, והחודשים האחרונים הולכים להיות לא פשוטים בכלל.

שתיהיה לכולנו שבת שקטה

למעלה