שבת שלום כולכם

שבת שלום כולכם ../images/Emo24.gif

שבת בפתח. אני קצת בלחץ (אספר לכם בהמשך). מתנצלת שטרם הצלחתי למצוא זמן לעבור על כל ההודעות ולהגיב. אתם סולחים, נכון? מי הבא בתור שמעוניין להתראיין ב"ראיון השבוע"? כתבו לי בבקשה. לבינתיים מחבקת ואוהבת. קצת סבלנות עם השרשור של התחרות.

kdr

New member
נגמרה הסבלנות

כמה אפשר לטחון קפה טחון ? אני מודיע על ויתור בזכיה (כאילו שנחשבתי) רק רוצה חזרה את הפורום. אני מצהיר שוב, אריאל ופרי לא שווים את מה שאני קונה זול יותר ולא פחות טוב. איך אומרים בפרסומת של בזק - שיקחו את הפרסים וידחפו אותם לטלויזיה יאללה, נגמר.

kdr

New member
הצעה מגונה

היות ויש אפשרות לערוך סקר, תעלי כשאלה : האם אתם מרוצים מאבקת הכביסה אריאל ומנוזל הכלים פיירי ? אולי זה יוריד את תפוז מהעץ הגבוה של תחרויות מעולות כשלעצמן אבל לא שוות נעיצה והפרעה לפעילות התקינה של הפורום.

noa555555

New member
מהתנסות שלי עם נוזל כלים פיירי

אני יכולה להגיד כך: הוא הרבה יותר מיימי מהפלמוליב, אחוז החומר הפעיל שבו נמוך הרבה יותר (לפחות עד לא מזמן, אולי הם שינו, אבל פלמוליב עד היום שלט באחוזי החומר הפעיל, אז תבדקו אחוז חומר פעיל כשאתם קונים ותשוו, כל השאר זה מים וחארטה של צבע) ואין מצב שטיפה אחת של פרי מספיקה לכיור מלא כלים כמו שאמרו פה. אגדות ופראיירים רק מתחלפים כל הזמן. אני עדיין עם פלמוליב. אולי אם אזכה בתחרות וישלחו לי ערכה נחמדה אפילו אם רק להתנסות, אסכים לנסות שוב. עם אריאל אין לי הרבה נסיון, אבל מה שהבנתי בחיים שלי הוא שרוב אבקות הכביסה שמתאימות ל 30 מעלות מתפקדות מאוד דומה. כל השאר זה טריקים פרסומיים ותו לא. אם תמצאו את אבקת הכביסה האולטימטיבית שבאמת מורידה כתמים כמו שצריך, אוריד את הכובע שלי ואבלע אותו. לדעתי הרוב אגדות, כפי שאמרתי. ובאותו נושא, : איפה משיגים פתיתי סבון כמו פעם, שמלבינים יופי את הכביסה?

kdr

New member
מה בדיוק את מחפשת ?

סינטבון, מלך הסבונים לכביסה ולסאונה עוד מוכרים בכמה חנויות. אם את רוצה סבונים על בסיס שמן זית, מוכרים קוביות כאלה ב5 ש"ח בשוק הערבי של עכו, כמובן שיש עוד סוגים. לגבי הפיירי, אין סיכוי שייתחרה במחיר גלון נוזל כלים ב19.90 ש"ח או באבקה מעולה "קליל" של זהר דליה 8 ק"ג ב38 ש"ח, מעולה זו לא נילה. אז מה אם כבר כתבתי, מה לא אעשה שמוצרים מודגשי פרסום (טוב, הפרסום עולה ומישהו משלם) יעלמו והזולים יעלו (אני לא בטוח מבחינת איכות מי טוב יותר). מצידי שיפסיקו לבזבז כסף על תחרויות, מישהו משלם עבור זה.

noa555555

New member
סאונה? חחח. טוב אין לי סאונה, אבל

אני מחפשת מוצרים שיהיו נגישים לי. עכו זה טיפה רחוק. איזה גלון נוזל כלים אתה קונה? גם של זהר דליה? יש לי נגישות נוחה מאוד לחנות שלהם באזור התעשייה קיסריה, רבע שעה ממקום מגורי בערך בנהיגה. אשמח להמלצות. לקנות את קליל? מה עוד לקנות שם? אשמח להמלצות שלך על מוצרים של זוהר דליה ואיזה גודל לקנות אצלם. מבחינת נוזל כלים אני מחפשת משהו שלא יהיה מיימי במרקם שלו כמו פיירי, נתחיל מזה... שיהיה טוב ויעיל לכלים נורמלים, חומר פעיל באחוזים דומים לפלמוליב (קרי נדמה לי שזה 36 אחוז) יש לי אגב מבשם אוויר של זוהר דליה, מדהים בעיני. גם לארונות ולכל דבר, מעלים ריחות משגע. מספיק להמון זמן , בשפריצר. אריאלה נהנית מהדפינול שלהם, אתה ממליץ? (ג'ל כזה מרוכז מאוד מאוד לשטיפת רצפות ונקיון כללי) באמת הגיע הזמן שאקפוץ אליהם.

kdr

New member
לגבי היתר, אברר

לא טיפ ולא תחרות. לבשם אריגים ובכלל, תקני שפריצר פשוט (או תשתמשי בישן), תערבבית קצת מרכך כביסה במים ותשפריצי לכל הכיוונים. בבד זה בטח לא פוגע, ברווחים כן.

noa555555

New member
ניסיתי את שיטת המרכך המדולל,

זה עושה משהו אבל רחוק מהאפקט של המבשם של זוהר דליה. ...לפעמים עם החתול פה אני צריכה משהו לחירום
אולי אנסה מרכך אחר. ניסיתי עם הכחול של בדין. לא הבנתי את המשפט "לא טיפ ולא תחרות"...

פברואר2

New member
פתיתי סבון אני קונה ב"חצי חינם"

אגב שמה אותם בתוך גרב ניילון וישר למכונה

פברואר2

New member
לא ממש

מצד שני, כבר אין ילדים קטנים בבית כך שהבגדים ממילא ללא כתמים מצד שלישי הריח של פתיתי הסבון בהרתחה של כביסה לבנה...מזכיר לי ניקיון יסודי
יש סבון שנקרא (חכי ...אני קופצת לראות
) ...אסטוניש סבון הפלא (של יעקובי) אריזה בצבעים כתום כחול , וזה מסיר את כל הכתמים של הבעל מבגדי רכיבת האופנייים שלו (אבל ייתכן שהחומר שעשויים הבגדים הוא חומר שהכתמים יורדים בקלות)

למעלה