שבת שלום יש לי שאלה!

• פותח הנושא lh3
  • פורסם בתאריך

lh3

New member
שבת שלום יש לי שאלה!

יש לי את DVD הזה http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=201101&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=127&aff=Zap שנראה לי קורא כתוביות השאלה איך אני צורב סרט יחד עם כתוביות בנרו בלי לעשות אותם מובנות. והאם זה באמת אפשרי בDVD הזה

Ncoder

New member
כן זה אפשרי ב-DVD הזה ...

ואגב יש אתר ישראלי לקולנוע ביתי (דיי חדש) שנותן מבצעים לנרשמים, אחד המבצעים הוא ה-DVD המדובר ב-790 ש"ח עם אחריות של ט.ר ל-3 שנים, לא בטוח אם זה כולל משלוח או לא, אם אתה מעוניין אז אתן לך את הפרטים בפרטי, בכל מקרה אני לא אחראי לשום דבר. המכשיר הזה תומך בכתוביות לאחר עדכון Firmware, וודא בכל מקרה שהמכשיר שאתר קונה כבר עבר עדכון מהגירסא הרשמית האחרונה. לאחר העדכון הרשמי של פיוניר יש תמיכה בכתוביות באנגלית, צורבים את הכתובית יחד עם הסרט בצירבת DATA כש: Matrix.avi הסרט Matrix.srt הכתובית יש תוכנות רבות וחינמיות אשר מבצעות המרה של פורמטי כתובית ל-SRT. ישנו גם עדכון לא רשמי המאפשר תמיכה גם בכתוביות בעברית (פרטים נוספים בפורום באתר ליונטוורק), היתרון החזק ביותר של המכשיר הוא בתאימות גבוהה יותר ככל הנראה מכל מכשיר DVD-DIVX אחר בשוק .

Ncoder

New member
ואללה? תוכל לספק לנו עוד פרטים?...

איפה? משלוח? ...

lh3

New member
אני מכיר את הספק באופן אישי

זה הכול תנסה ליתקשר לספקים ולקנות ישר מהם למרות שאני לא יודע אם יתנו לך

Ncoder

New member
טוב ככל הנראה לא ייתנו לי ...

ספקים לא נוהגים לעבוד עם אנשים פרטיים אלא רק עם חנויות שקונות בכמויות, נראה לי שההצעה הכי טובה בכל זאת מגיעה מהמבצע שדיברתי עליו. תודה בכל אופן
.

lh3

New member
דרך אגב איזה אתר זה

ומה מציעים בו? ןDVD הזה באמת טוב וגם שווה 800 ש"ח

Ncoder

New member
מדובר באתר ...

www.hometheater.co.il חוץ מזה שהאתר משמש כמקור מצויין לכתבות ומאמרים בנושא (שזאת הסיבה שנרשמתי אליו מלכתחילה) הוא גם מציע מידי פעם מבצעים לחברים רשומים
.

lh3

New member
איך אני ממיר לSRT

אמרת שצריך להפוך את הכתוביות לSRT איך?

Ncoder

New member
ל-SRT עבור נגן ה-DVD ...

תצתרך להשתמש בתוכנת HebMTK או HebFix שיש בליונטוורק . בעצם עדיף שתקרא הודעות בפורום של ליונטוורק כי שם באמת יימצאו כל התשובות לשאלות שלך .

למעלה