שבת שלום, חזרתי לפורום!! מה שלומכם?

שבת שלום, חזרתי לפורום!! מה שלומכם?

יש חדש? יש מצטרפים קבועים חדשים בפורום! הייתי עכשיו במחנה קיץ מדהים במשךף 3.5 שבועות כאיש צוות טכני היה ממש כיף!!

חייםלוי

Member
מנהל
העיקר שנהנית. יש מצטרפים חדשים

יש שעוזבים כמו בכל פורום נורמלי.

אני עדין פה

וזה מה שחשוב! נו די... קצת הומור מיידל'ה! חחח צוות טכני? פרט! איזה קייטנה? איפה? ילדים מעצבנים?(אני כמעט הרגתי ילדים כשעבדתי בקייטנה... ואני עוד אוהבת ילדים) אני הספקתי להיות בטורקיה ולחזור, להתחיל חזרות להצגה 'חסמב"ה' שאנחנו עושים בקיבוץ(משהו של י'ב) מי שבקיא בסיפור, עוד לא מצאתי מישהו כזה.. נורא מוזר! אני ירחמיאלה, כן הוא זכר בסיפור אבל אין מספיק בנים ולכן סירסו אותו... יותר טוב ככה!

אני לא התעסקתי עם ילדים חוץ

מ2 מקרים ששלחו ילדים אלי כעונש!! העבודה הייתה סבבה, התפקיד הוא לעזור למדריכים, להכין מסיבות, לתקלט. להפעיל את המחסן הלוגיסטי, להדליק ולתפעל מדורות, לתקן דברים קטנים ולעשות הכל כדי שלמדריכים יהיה יותר קל! מטבע הדברים היה לי יותר זמן פנוי להיות בהפסקה עם מדריכים ולהסתלבט על הדשא, או סתם לשבת במזגן!!! אני מתחיל את השנת שירות שלי בעוד 23 ימים ביפו! מישהו מכיר או יש לו הצעה להתנדבות מעניינת באזור כמו בית חולים לעלדים (במחלקות שיקומיות) לעשות שמח, או כל התנדבות בתחום של מנהיגות נוער!?

tebetha

New member
התנדבתי

במשך הרבה שנים בבית החולים,במחלקות הילדים. לדעתי לעשות שירות לאומי במחלקות ילדים זה מדהים. אתה מקבל כל כך הרבה מהילדים,שזה מדהים. ואני עוד התנדבתי במחלקה האונקולוגית,שעד כמה שזה קשה,זה מדהים עד כמה הילדים האלה חזקים ונחושים. זו ההמלצה שלי.

סליחה על הבורות, מה זה אונוקולוגית?

אני חושב שזה פחות או יותר הכיוון! אני צריך למצוא את הביה"ח הקרוב ביותר, את האנשי קשר ולהיפגש איתם!

Shani2005Total

New member
אני חדשה../images/Emo24.gif

ת'אמת הייתי פה שהפורום נפתח ועכשיו חזרתי

למעלה