ברוכה הבאה
ע עדידוש 26 New member 28/4/07 #27 תודה =] תודה לכולם =] מישהו יודע איך אני רושמת חתימה?:S כי אני ניסיתי ואני לא מצליחה :S
ו ונטורי New member 28/4/07 #29 ../images/Emo207.gif מישהו יכול להסביר לי איך נכנסים לצ'ט של הפורום או משהו כזה כל הזמן מדברים על בדיחות פורום ורק אני לא מבין -_-'
../images/Emo207.gif מישהו יכול להסביר לי איך נכנסים לצ'ט של הפורום או משהו כזה כל הזמן מדברים על בדיחות פורום ורק אני לא מבין -_-'
מ משו אמיתי New member 28/4/07 #30 ../images/Emo26.gif בסרגל למעלה, איפה שיש סקר, מאמרים, קישורים, תקנון ועוד, יש גם chatTV, לחיצה על זה תוביל אותך לצ'אט. ולהבא, לא לנצל"ש הודעות של חדשים בפורום.. יש מספיק הודעות שאפשר לנצל"ש.
../images/Emo26.gif בסרגל למעלה, איפה שיש סקר, מאמרים, קישורים, תקנון ועוד, יש גם chatTV, לחיצה על זה תוביל אותך לצ'אט. ולהבא, לא לנצל"ש הודעות של חדשים בפורום.. יש מספיק הודעות שאפשר לנצל"ש.
מ מעיייין New member 28/4/07 #31 ואז זה שעה וחצי כותב שבכניסה ראשונה זה יימשך דקות ספורות ולא נכנס-.-
מ מעיייין New member 28/4/07 #32 ואז זה בעצם כן נכנס.../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif אבל זה כותב לי להקליד שם משתמש. וזה לא קולט את זה כשאני מקלידה. זה רק אצלי ככה?
ואז זה בעצם כן נכנס.../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif אבל זה כותב לי להקליד שם משתמש. וזה לא קולט את זה כשאני מקלידה. זה רק אצלי ככה?
מ מעיייין New member 29/4/07 #37 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif מעיין, 15 וחצי+, ירושלים [וסליחה הרסתי לך קצת ת'שרשור לא שמתי לב ]
א אחת שתדבר הרבה New member 29/4/07 #38 ברוכה הבאה../images/Emo24.gifאני ים../images/Emo19.gif בשביל לבין איך הפורום עובד אני ממליצה לך לקרוא את זה , בהצלחה .
ברוכה הבאה../images/Emo24.gifאני ים../images/Emo19.gif בשביל לבין איך הפורום עובד אני ממליצה לך לקרוא את זה , בהצלחה .