שבת שלום חדר!!!

שבת שלום חדר!!!

סיימתי לסדר את הבית פיזרתי נרות רחניים בכל החדר. ופרחים (בשלל צבעים) בכל האגרטלים. קיפלתי כביסה ושמתי מפה לבנה על השולחן העגול שבפינה. סיימתי להכין את המרק ואפילו העוגה הוכנסה לתא ההקפאה. את הפשטידה הנחתי על השיש ואת הירקות בקערות. החזרתי טלפונים לכל הרשימה והשארתי כמה בהמתנה. מוסיקת ג´ז נשמעת בחדר והחלונות הושארו פתוחים לבריזה ולעלי השלכת. נשארו רק המילים והניירות והקלומוס שעייף עד מאד וכמה תהיות וכמה פינות לא סגורות, וריח השבת והחורף שמציץ לו מהצד. ועוד אינסוף תוכניות ואולי גם כמה מעשים ומעשיות לא גמורות וכמה קשרים פרומים שייאלצו להמתין בסבלנות אולי עד פורים שבת שלום לכולם רק טוב!!!

אופה3

New member
שבת שלום לך, ולכל יושבי החדר, שבת

מלאה שלום, מלאה אהבה, ומלאת תקוות, שיהיה לכולכם שבת שלום ושבוע טוב האופה

תמיד נזהרת מהן

תמיד נזהרת מהתחושות - תמיד נזהרת מהסימנים שמרמזים על - נזהרת אך לא מצליחה לעצור יש חוקיות של טבע שלעולם אי אפשר להתערב בה. ממתינה לכיבוי הכוכבים רק טוב!!!

כיביתי ת´כוכבים והדלקתי את השמש

ויום חדש ודרכים חדשות ושקיות אושר חדשות נצמדות לעצים האהובים עלי רק טוב!!!

גחליליתושש המשפט שלך

הזכיר לי שיר שרקדנו בריקודי עם שיר נהדר. לא זכרת מי כתב אותו לבטח מישהו יזכור את שם היוצר ויכתוב לנו. בסוף מעגל. ובסוף מעגל בצל שמש בוערת כיביתי לך בוקר הדלקתי לך ערב ובסוף מעגל התחממנו על קרח ציירת לי שיר ערש הדלקתי לך פרח שתינו כוס עצב ובכינו כוס צחוק שאלנו בעצב התקרבנו רחוק ובסוף מעגל שם הקו מתחבר לו ובסוף מעגל את שלי. ובסוף מעגל באביב של שלכת הלכת לעזוב אך שכחת איך ללכת עונה בחידות על תשובות ששאלתי חפשי מסביב ובסוף תגלי שבסוף מעגל שם הקו מתחבר לו בסוף מעגל את שלי.

תודה שאול...צריך לזכור את השם הזה

ואופה,המילים,הלחן וצעדי הריקוד הם שילוב נהדר.

אופה3

New member
פנינוש, זה היה הריקוד הכי אהוב עליי

בריקודי עם, אני מתה על השיר הזה, ובמיוחד על הריקוד שלו, כל טוב ושבת שלום שיהיה שבוע טוב מלא אהבה ותקווה, האופה

למעלה