שבת שלום, חברים

e-magine

New member
שבת שלום, חברים

למי שהספיק לשכוח או למי שעוד לא יודע, הפורום הזה הוא גם בשבילי פורום תמיכה.לכן אני רוצה לספר לכם שעבדתי קצת על האתר שלי, שהוא הלינק השלישי למטה בפורום, והוספתי לו עמוד שני שהוא עודנו בבניה. מהעמוד הזה ניתן להגיע לשני סיפורים שכתבתי ופירסמתי הפורום "סיפורים מהחיים והאינטרנט" ואם תרצו לקרוא אותם, כלומר אם אין לכם משהו יותר טוב לעשות, אז אני אשמח. שבת שלום לכולכם.

שירז**

New member
e, קראתי , התרגשתי ונידהמתי, ../images/Emo23.gif

למען האמת הסיפור על אבא שלך הזכיר לי את אבא שלי , למעשה רק שגדלנו גיליתי את כל המכתבים והמחברות שאבא שלי כתב על חייו. זה מאוד מרגש ומעציב לקרוא המון דברים ממלחמת העולם השניה , בצבא, ובחייו בפרט . נידהמתי לקרוא עד כמה אנשים יכולים להיות דומים ביחס שלהם לחיים , עד כמה החיים יכולים לחשל אותם למשהו שאולי חלמו , רצו, ולא יכלו לתת , להעניק לאחרים ולעצמם בפרט. מאחר והשפה שאבי כתב על חייו, ואשר עבר עליו מלחמת העולם השניה , אזרתי אומץ ולקחתי אותו לתירגום שפה שאני מדברת ומבינה רק לא קורא וכותבת , מאחר והגעתי לארץ בגיל שנתיים בלבד. למדתי המון דרך הכתיבה שלו עליו ועל חייו דברים עצובים בהחלט. דברים שאני יודעת ואחי יודע ואף אחד אחר לא יודע .אמא די היה לה קשה עם הדברים שניכתבו ולא דיברה על כל זה. אבל משום מה לי ולאחי נישארו המון שאלות פתוחות שעד היום לא אזרנו עדיין אומץ לשאול אותו באמת , משום מה החיים לימדו לא מעט אנשים מהשואה, ומהמלחה להיות מאופקים, שקטים, ולא נוטים לדבר על העבר.רק דרך עט ונייר יכולו לשפוך את אשר על ליבם באמת. ניראה לי שאם היה קיים מחשבים גם אז הם היו נוטים להתמכרות , יתר תחשוב על זה, אז היה עט ונייר ויכלו לכתוב אשר על ליבם ללא שיתוף אחרים . כיום קיים עולם ומלואו הצורה וירטואלית אולי גם כאן שלא רואים , ולא שומעים,היה להם יותר קל להתכתב , ולהיפתח, לשיחה זורמת יותר. יש המון שאלות ללא תשובות אולי לפעמים עדיף לא לעורר את תיבת הפנדורה, ולא להכנס לחיי העבר , חלק מזה שהעבר כואב. ורוצים לשכוח , לברוח, להעלם מאותה תקופה קשה שעברו על כמה וכמה אנשים בחיים. תקופה שאני מקווה שאף אחד בעולם הזה לא יצטרך לעבור דרכה שוב.

e-magine

New member
המון ../images/Emo51.gif , אשליה ושירז

החלק הטוב באינטרנט, כן תמיד אמרנו שיש בו המון טוב, הוא שמאפשר לנו להביא לתודעת אנשים דברים שנורא חשוב לנו להגיד ולכתוב. שירז, לגבי מה שכתבת על עצמך, אני עוד לא מסוגל להגיב, אבל אגיב מאוחר יותר.

רוזנה

New member
מצטרפת לקריאות ההתפעלות...

מרתק וזורם נשארתי חסרת נשימה התגלגלות האירועים... האדישות לכאב (כדי לא להשתגע) זהו. אין לי יותר מילים... פשוט פוערת פה בהתפעלות

רוזנה

New member
ולכאב הזה...

אין פלסטר מרפא, רק אהבה, זמן והתמודדות... בטוחה שיש לך מכל אלו, ושרק ירבו!

e-magine

New member
שוב ../images/Emo51.gif ועוד משו

רוזנה אני רואה שאת משתתפת די הרבה, ואני שמייח על כך. מקווה שזה לא משהו שיחלוף, בכל מקרה, לא כתבת כמעט כלום על עצמך, אם תכתבי משהו, לא פרטים מזהים אבל קווים כלליים, וגם, מה בעצם את אוהבת לעשות באינטרנט, אשמח.

רוזנה

New member
היי E

הממלא את תפקיד המנהל נאמנה
תודה על ההתעניינות האישית בקיומי הזעיר בעולם הוריטואלי... אני באמת לא עושה הרבה בוירטואל למעט אי-מיילים, פורומים וחיפושים מדי פעם אחרי חומר מעניין שאני צריכה. האינרנט בשבילי הוא דרך לבטא את עצמי בכתיבה ולהכיר ולהחשף לאנשים. פשוט וצנוע - ללא יומרות... עברתי את מבחן הכניסה?
סתאאאאם

למעלה