שבת שלום חברים תשיכו לאונן כאן...
L lmatan1 New member 11/6/04 #3 מה לנו ולך שמע משהו יפה, תחשוב שכולנו דיסקים ואנחנו מסוגלים ליצר דיסקים, מה אתה לא מתבאס להשפריץ דיסקים במקלחת, אולי אחד מהם יכול להיות להיט,
מה לנו ולך שמע משהו יפה, תחשוב שכולנו דיסקים ואנחנו מסוגלים ליצר דיסקים, מה אתה לא מתבאס להשפריץ דיסקים במקלחת, אולי אחד מהם יכול להיות להיט,
פ פרנקי 123 New member 12/6/04 #5 עזה כמוות אהבה ../images/Emo98.gif שמור על עצמך רחובוט,שלא תכניס אותה בטעות להריון. מי המאושרת שהצליחה ללכוד אותך ברישתה? כל שעה אתה נכנס לפורום זורק "פצצה" ונעלם.....מה עם קצת פירורים לחבר'ה? רק מעשים טובים.
עזה כמוות אהבה ../images/Emo98.gif שמור על עצמך רחובוט,שלא תכניס אותה בטעות להריון. מי המאושרת שהצליחה ללכוד אותך ברישתה? כל שעה אתה נכנס לפורום זורק "פצצה" ונעלם.....מה עם קצת פירורים לחבר'ה? רק מעשים טובים.
א אשור New member 12/6/04 #6 אני בהלם! האם אשת המהנדס הקודמת היא אאוט? עכשיו רחובות בחר מישהי חדשה מבית גיל הזהב?