שבת שלום חברים

שאנל24

New member
שבוע טוב

ל"ג בעומר שמח...ואולי תתקשר.רק אם בא לך ואתה לא שונא אותי כבר...כי אני מתה לשמוע אותך כבר...ואתה קצת מכיר אותי אז תחשוב אם בכל אופן בא לך להתקשר.אוהבת וחושבת עליך כל הזמן.שאנל

שלוק29

New member
היי אני קצת בהלם...

הרגע נכנסתי לפורום ואני בשוק... ובטח שאני לא שונא אותך ההפך הוא הנכון... רק שאני לא ממש יודע מה עלי לעשות?! בכל אופן עכשיו קצת מאוחר ואם אני מתקשר אז אני רוצה לדבר המון ואני בטוח שיש לי הרבה מה לשמוע ובטח שגם לספר... אבל אני לא בטוח שכל זה כדאי (זה כמו לחזור חודשיים בזמן) ואולי את סתם אומרת... אני לא רוצה שוב להכאיב לך כי הרי כלום לא השתנה! אני צריך שיעזרו לי להחליט...

שאנל24

New member
אני עירנית ...

וקצת עסוקה אכנס לצאט יותר מאוחר.בשעה 2 בערך.ואם יהיה אפשר ותהיה נשוחח .אוהבת המון!

שאנל24

New member
אתה שואל אותי????

כן!!! בטח שכן!בערב מ8 בערך.אוהבת יום נפלא!

שלוק29

New member
אני לא מבין...

מה השתנה אצלה? נראה לי שהיא שתתה אתמול קצת יותר ממה שהמשטרה מרשה... אבל אני התקשר כי אני אוהב אותה ומתי שהיא תגיד לי ללכת אני ילך כמו תמיד... יום מעניין לכולם

שלוק29

New member
היי אני קצת בהלם...

הרגע נכנסתי לפורום ואני בשוק... ובטח שאני לא שונא אותך ההפך הוא הנכון... רק שאני לא ממש יודע מה עלי לעשות?! בכל אופן עכשיו קצת מאוחר ואם אני מתקשר אז אני רוצה לדבר המון ואני בטוח שיש לי הרבה מה לשמוע ובטח שגם לספר... אבל אני לא בטוח שכל זה כדאי (זה כמו לחזור חודשיים בזמן) ואולי את סתם אומרת... אני לא רוצה שוב להכאיב לך כי הרי כלום לא השתנה! אני צריך שיעזרו לי להחליט...

למעלה