והוא מעולה כצפוי
י יחפהבפארק New member 8/6/14 #42 בן השתיים עשרה אוהב/מעודד את נאדל ואני את ג'וקוביץ וכמעט הלכנו מכות על כך עד שבסוף הוא נכנע אבל בטוח שנאדל ייקח
בן השתיים עשרה אוהב/מעודד את נאדל ואני את ג'וקוביץ וכמעט הלכנו מכות על כך עד שבסוף הוא נכנע אבל בטוח שנאדל ייקח
י יחפהבפארק New member 8/6/14 #45 חס ושלום נראה לך שאני אעשה דבר כזה?? ההיפך, אמרתי לו על סמך מה שאתה כתבת, שנאדל דווקא הוא שחקן החימר היותר טוב מבין שניהם. בעיקרון הוא אמר לי שהוא לא אוהב משחק טניס על חימר. אני בכלל לא ידעתי שהוא אוהב טניס בכלל
חס ושלום נראה לך שאני אעשה דבר כזה?? ההיפך, אמרתי לו על סמך מה שאתה כתבת, שנאדל דווקא הוא שחקן החימר היותר טוב מבין שניהם. בעיקרון הוא אמר לי שהוא לא אוהב משחק טניס על חימר. אני בכלל לא ידעתי שהוא אוהב טניס בכלל
י יחפהבפארק New member 8/6/14 #47 נראה לי שעשיתי לו מזל ביש בינתיים נאדל עושה לו בית ספר והנכד שלי חוגג
א אזרחית בעולם New member 8/6/14 #48 את לא אשמה. נקי את מצפונך. זה החום... וברצינות, שניהם חזקים ולכן לא רואים את סוף המשחק.
י יחפהבפארק New member 8/6/14 #49 אני דווקא כן רואה את סוף המשחק אני רואה שנאדל ינצח את ג'וקוביץ. לא יודעת אם זה בגלל החום, אבל ג'וקוביץ עצבני ביותר...
אני דווקא כן רואה את סוף המשחק אני רואה שנאדל ינצח את ג'וקוביץ. לא יודעת אם זה בגלל החום, אבל ג'וקוביץ עצבני ביותר...
א אזרחית בעולם New member 8/6/14 #50 התכוונתי מבחינת משך המשחק. עכשיו כבר יותר ברור. ודג'וקוביץ, תמיד מטיח את המחבט.