שבת שלום חברים

עץ שתול

New member
אוקיי...אז השבת החלטתי לעשות את זה בהידור רב

עכשיו זה כבר לא סתם עבירה....זה כבר פשע של ממש!!! כמה כיף לראות ולהרגיש שאתה לא לבד אם אתם תהיו החברה שלי בגהינום אז אז שיחקתי אותה יפה

עץ שתול

New member
כן

אלה...עם השבעים בתולות שלהם ימ"ש, הרי הם בטוח ישר לגיהינום!!! אבל בטח הקימו שמה גדר הפרדה

Avi k 1983

New member
גוט שאבעס

עכשיו קיבלתי בת קול ישירות מאלהים שהשבת הועברה ליום ראשון ומי שלא ישמור אותה יעבור מיד לגן עדן:) אז נא לא להתבלבל ולזכור לעשות קידוש...

סוג ב

New member
עכשיו בטוח עבירה

אוי, אני לא אגיע לעולם הבא.. במחשבה שניה, טוב לי כאן, למה לרצות להגיע לשם?

למה שלך חמורה יותר???

יש לך קומבינות עם אלוהים שהוא מחמיר איתך יותר??? חחחח עכשיו ברצינות רגע... חוזרת לי ההרגשה של כאילו ילדים קטנים שנהנים לעשות עבירות. נהנים להכעיס את אלוהים (אם יש כזה...)..... מה דעתכם???

סוג ב

New member
זה לא העניין של העבירה

אחרי 7 שנים, כבר אין נקיפות מצפון. זה פשוט כיף שכל השבבניקים נעלמים לקראת שבת ולא משגעים את הפורום בשאלה של 'כן אסור להזדיין לפני המקווה, או עדיף להזדיין עם גוי' קצת שחרור , אז יוצא שטויות של ילדים. גם משהו..

../images/Emo45.gif

סוגי שבצ'לום לך... צ'מעי היום מישהו התקשר אלי ואמר לי שהוא מצא את הפורום הזה איכשהו (גם הוא אנוס) אך כצופה מהצד נראה לו שישנם כמה דתיים שכנראה לא הבינו את מהות הפורום. אותם דתיים שקשה להם לקיים את המצוות (ואני דיי מבינה אותם) אבל הם לא קולטים שהפורום לא נועד לבעיות האלה. בשביל זה יש את פורום "דתיים" או את פורום "העולם החרדי" או את פורום "לשאול את הרב" ועוד היד נטויה. ~שטויות של ילדים זה גם טוב לפעמים~ ~בכל מבוגר יש קצת ילד~

חחח בסדר אוקי

לדעתי זה גם סוג של שעמום ודרך איך להעביר את הזמן בצורה נחמדה.

מנצחת22

New member
אם זה כ"כ מפריע לך

אז למה לא לעבור למתכונת של קומונה שם את יכולה להחליט את מי לאשר?

למעלה