שבת שלום חברים

שבת שלום חברים

חם ...חם ...חם... חזרתי מחוף הים ...היה כייף מים צלולים קרים ונעימים ... ובבית חיבים מזגן ... הולכת לנח שבת נעימה לכם טלי

ALIZ58

New member
ים ים

אוהבת מאד ים רק אין לי עם מי ללכת לים ומאתמול בכלל מקורקעת נתתי את האוטו שלי לבנותי שיסעו לת"א אקבל צל"ש חחחחח

ללכת לים ...

נכון זה לא נעים ללכת לבד ,אבל אם לא ניתן למצוא חברה שותפה לטיול לים ,תמיד אפשר ללכת ולפגוש מכרים ...זה מה שאני עושה .. מדי פעם יש מפגשים של אנשי הפורום ,או שאחד החברים מארח או שנפגשים בבית קפה, בעבר היה גם סופ"ש של חברי הפורום אצלי במושב . ...כרגע בגלל תחילת שנת לימודים לא הצלחנו לקבוע מפגש ... מקווה שלפני החגים נצליח להתארגן למפגש .. ודרך אגב אני לא נידת אבל מצליחה להגיע לכל מקום .. שלך טלי

ALIZ58

New member
מפגש

היה מפגש בצפון ? חבל שלא ידעתי על המפגש מאד סקרנית לראות את האנשים שמתכתבים באתר בכל אופן אקדים באיחולים שתהיה שנה לימודים מוצלחת לילדינו ולנו שנה טובה ובריאה והצלחה בכל מה שאנו מבקשים בשבילנו ובשביל בני המשפחה

ALIZ58

New member
היכרויות

חבל שאין רצון משותך להפגש מידי פעם כדי להכיר קצת יותר,, אני לפחות מחפשת גם קשר של מעבר לתכתובת אנונימית במחשב למשל כמו היום היתי מוכנה להפגש או לחילופין לארח חברה בביתי כדי להכיר קצת יותר וליצור חבריות חדשות לפעמים אנו זקוקים אוזן קשבת מי יכול להבין אותנו יותר,,עם לא אחת במצבינו

emmy5

New member
שבת שלום ALIZ58

יש ICQ יש גם מסנג'ר או מייל , יש גם צאט בפורום.

ALIZ58

New member
קשר

שבת שלום לא ידעתי שיש צאט בפורום חשבתי שבאתר מתכתבים

הצאט בפורום

בימי ראשון בשעה 22:00 אנו נפגשים בצאט של פורום אלמנים אלמנות . הכניסה לצאט בצד ימין יש רשימה של עוד בפורום לקראת סוף העמודה השניה כתובchatTV לחצי על זה וכנסי לצאט שלנו .. נשמח להשתתפות כל החברים ... טלי

למעלה