שבת שלום חברים שלי..

בופיק

New member
שבת שלום חברים שלי..

לפני שאני אמשיך באיחולי השבת למיניהם... אני רוצה להגיד שהשבוע הייתי בחרמון עם עוד חברה מהלימודים שלי... היא פשוט כיף עולמי... זה היה ממש טיול במקום, כל היום ישבנו ולמדנו הרגשתי שראש שלי כבר מעלה עשן מרוב חומר, אז החלטנו לצאת לתאוורר... קפצנו לחרמון הצטלמנו עם סוסה ממש חמודה שפגשנו בדרך ... אחר כך הלכנו לאכול פלפל במג'דל .. היה תענוג... חוץ מזה השבוע עבר בסבבה.. אז השבת אני בטח שוב אסכם את החומר ויתחיל קצת גם לשנן ולהבין.... חוץ מזה? אממ לא יודעת מה עוד אני יעשה ... זורמת עם מה שיבוא... מה שבא ברוך הבא... מה אתם עושים? מה התוכניות? אז שיהיה לכם סופ"ש מקסים בופיק

sidoni

New member
ואווו בופיק ...חוצלארץ

לי אין תוכניות מיוחדות ההורים שלי היו כאן הביאו אוכל .....זורמים שבת מקסימה ואוהבת לכולנו מלאה בשגרה נעימה והפתעות חיוביות... אמן

../images/Emo187.gif סוסים אחרי השלג

בופיק, אכן - תמונה מקסימה. מה קרה, כל הסוסים צצים כפטריות אחרי השלג ?
כמה צבעים יש בתמונה - איזה יופי !

סקס

זאת התוכנית הראשית שלי לסופ"ש הזה. די. לא יכול יותר. יש גבול לכמה פורנו בן אדם נורמלי מסוגל לצרוך. אז אני רוצה סקס. מעבר לזה יש את העבודה בטיפוגרפיה שאני צריך להגיש ביום חמישי הבא שכדאי שאני אתחיל לשבת להכין אותה סוף כל סוף.

sidoni

New member
ששחק אותה א י ת י ו ש...

שבת נעימה , מלאה בסקס......וקנקומים נא לא לשכח.

yosef 30

New member
../images/Emo197.gif שבת שלום צדיקים וצדיקות ../images/Emo197.gif

שבת שלום ומבורך למשפחת זוגיות גאה ולכל בית ישראל וכל בית בעולם כולו
עליי ועלינו ועל כל העולם כולו שומרים מלאכי שבת, מלאכי עליון, מימלך מלכי המלכים הקדוש ברוך הוא. . ישתבך שמו לעד אמן
. אני את השבת שלי התחלתי על הבוקר במקלחת טובה. ואז האחייניות הצפוניות שלי הגיעו _צפוניות = מין הצפון הרחוק - בישוב שלומית. . שאחת מהן אני בטוח במאת האחוזים כי הייתה בתי בגלגול הקודם,
אני עוד מנסה להזכיר לה. אהבתנו
אחד לשניה כלכך אדירה, התקשורת, החיבור, הבטחון והידיעה כי.....יש משהו מעבר....... פשוט מדהים. בת כמה היא
בת שבע. והיא מדהימה. ואז יש את אחותה קטנה שהחליטה להתאהב בי השישי הזה, בת שנתיים, מדהימה לא פחות. בקיצרו הלכנו לנחלת בנימין, קניינו פייה לאחיינית שלי, ואז קניתי לה נעליי בית סגולות עם שערות כאלו רכות - דווקא מגניבות .
והשותף שלי קנה לי - קופסה לשניים שנופלות, בצורת שן. חזרנו מהטיול בשנקין, התחלתי לבשל, הכנתי ארוחת צהריים שניצל בתיבול הודי - שאני מכין, מעולה
בנוסף אורז עם צימוקים שבבי שקדים, בוטנים, ואוכמניות - סופני. ולערב חשבתי שנהיה רעבים . הכנתי לזניה בשר ועגבניות
והייתי בטוח בצהריים שממש נהיה רעבים וגם הכנתי סיר עם חתיכות עוף בדבש סילאן צימוקים ותאנים. אבל אף אחד לא רעב .
כולם כבר מפוצצים, וכמובן שצוחקים עליי שאני מרוקאי טיפוסי
לא יודע למה הוצאתי כלכך הרבה אוכל, אצלנו בבית תמיד היו אומרים " שיהיה אז........שיהיה .
עכשיו קצת נח לי, הלכו לי הרגליים, תיכף הולך להכין עוגבת גבינה אפויה - חייב עוגה .
ו... הולכת להיות שבת מלאה סרטי בראץ מזל שאין לי הרבה שיער על הראש. בתכנון יש גם בוב ספוג
איתיוש
תעשה לי טובה. ותתן עבודה השבת הזאת גם בשבילי
ואני אספר לך מה היה בבוב ספוג , פ'סדר.
שבת שלום נשמות מופלאות
ואתם שקוראים ולא כותבים כלכך הרבה. אתם מוזמנים לברך בברכת שבת שלום. באהבה גדולה לכם ולעולם כולו יוסף.

sidoni

New member
יוספי ...תיזהר...

כמו שאני מכיר אותך עוד תשדך בים בוב ספוג לבראץ ומי יודע מה יצא .... יש לאחינית שלך גם לק סגול של בראץ שהיא יכולה לסים לך על הבהונות של כפות הרגליים...אני מכיר אותך ... תהנו כולכם בחחגיגת.

שבת שלום לכולם../images/Emo140.gif

אני מתכננת שבת שקטה ורגועה, פחות או יותר. הייתי אמורה להיות ברגעים אלה ממש בהופעה של ריטה אבל בסופו של דבר נתתי את הכרטיסים לאחותי וגיסי. בופיק התמונה מדהימה. אני שמחה שבתוך כל הלחץ של הלימודים את מוצאת זמן לטייל ולהנות. בהצלחה בבחינות
סידוני, נחמד שמפנקים אותך. איתי, תעשה חיים, ובהצלחה גם לך בלימודים. יוספי, אתה נהנה מכל שניה עם האחיניות שלך וזה מורגש בהודעה שלך. מזל טוב על המסעדה שפתחת, אתה מקבל כבר הזמנות? יש פרוטקציה למי שמתחנף לשף? ולכל השאר, הותיקים והמצטרפים החדשים, שתהיה שבת קסומה וכיפית לכולכם
איריס

yosef 30

New member
וברוח השלג שבופיק הביאה ../images/Emo3.gif

קיבלתי במייל מצגת מדהימה על השלג שהיה במכתש רמון כן, כן אתם שומעים נכון - שלג בנגב. אינ מזמין אותכם להיכנס לאתר של גיא שחר וללחוץ על הלינק "שלג במכתש רמון". זה מדהים. בופיק נשמתי היקרה, תודה על ההשראה שהבאת עימך. שבת שלום לכולם, לכל חברי הפורום. זקנת השבט אני אכן נהנה עם אחייניות שלי, פשוט מביא לי חשק להתחיל בתהליך לברור הבאת ילד לעולם. ישנם הרבה חששות, מחשבות, תכנונים ובעיקר חישובים פיננסיים. אני מאמין שאביא ילד, לא יודע אם עכשיו, אך זה מתחיל לחלחל חזק מאוד. ועד אז..... בואו נחיזק לבוב ספוג, להציל את חבריו
. יוסף.

yosef 30

New member
תיקון בהודעה

נחזיק אצבעות לבוב ספוג להציל את חבריו
יוסף.

sidoni

New member
זקנת השבט ...

ואוו על הנדיבות ...כטיסים למופע של ריטה ???חברים שלי היו בשבוע שעבר וסיפרו שהיא לא רגיל. שבת נעימה לך ואני בטוח שנתת מתנה גדולה לאחותך . שבת נעימה ורגוע לך .

תודה סידוני../images/Emo24.gif

את הכרטיסים קיבלתי בחינם, זכיתי באיזה שאלון שפורסם ברשת. פעם ראשונה בחיים שאני זוכה במשהו (בהתחשב בעובדה שאני מעולם לא מלאתי לוטו/טוטו/פיס, זה לא מפתיע). אני מאד רוצה ללכת למופע הזה, אבל לא יכולתי להגיע אתמול לגן שמואל. אני אמצא זמן אחר ללכת. דרך אגב, קיבלת את המסר ששלחתי לך, בזמן האחרון תפוז עושה לי בעיות בשליחת מסרים
שבת נפלאה גם לך

בופיק

New member
צורך לשתף....

לאחרונה הרבה דברים יושבים לי על הלב... אני פשוט מחפשת את עצמי....מחפשת מי אני ... היום בערב יצאתי עם חברות מהלימודים שהן חלק מהקהילה לפאב של סטרייטים עם עוד מלא חברות שלהן שאני לא מכירה... איזה ערב בנות כזה... הרגשתי איך לאט לאט שאני מתנגדת, מרגע לרגע הרגשתי את ההתנגדות מעצמת מכל מה שהולך שם...פשוט מרגישה את האנטי ממלא לי את החזה ובא לי להתפוצץ מהכל, מהסיטואציה שאני נמצאת בה, מהשיחות הרדודת שלהם, מסיפורי האקסיות שלהם... מה זה הקטע הזה לכתוב בפורום שלהם מכתב לאקסית כדי שתקרא ותזהה אותך ותגיב לך? מה את לא יכולה לדבר איתה ולהגיד לה כמו בן אדם מה את חושבת? מה מרגיש לך? את צריכה לעשות את זה בפורום? פשוט לא מבינה למה הן בכוונה כותבות בפורום שלהן ומחכת שהאקסית תקרא את זה....כמו איזה קן דבורים ... כל אחת מחפשת לעקוץ את השנייה... אוף התעצבנתי ....ואז חשבתי לעצמי, מה אני חלק מזה? ככה אני נראת? מה זה החוק הזה שהן החליטו שכל לסבית חייבת לעבור מספר תחנות כדי להיות לסבית? מי אמר שאני חייבת להיות במינרווה? מי אמר שאני חייבת לכתוב בפורום של gogay ? מי החליט שאני חייבת, מי החליט שאני חייבת להיות במסיבות שלכן? מי החליט שאני חייבת להיות בסרטים על אקסיות? אוף!!! אני מרגישה ממש שיצאתי משם עם התנגדות גדולה, אני מרגישה כמו שאומרים על בחור שהוא אנטי בקיצוניות על הומואים..שלרוב הוא עצמו הומו? אבל הוא פשוט לא מקבל את עצמו... אז אולי אני לא מקבלת את עצמי ובגלל זה ככה התעצבנית עליהן והרגשתי שאני סולדת מהן? אולי לא יודעת... אבל בכל מקרה הייתי חייבת לכתוב את זה ... לכתוב את זה דווקא פה במקום שאני מרגישה שאני הכי יכולה להיות אני, במקום שאני מרגישה בבית ויודעת שבבית הזה יקבלו אותי כמו שאני.... תודה משפחה נפלאה שלי....

yosef 30

New member
בופיק אהובתי...

בוקר טוב
. עכשיו יבוא סידוני ויתחיל להשתולל כמו פרחה משוגעת על היותך - הומופובית - הכללללללללללללל בסדר. ווואוווו איך הזכרת לי את עצמי לפני כמה שנים טובות, טובות. אני זוכר שהגענו - אני והאקס - למפגש פורום שנערך אצל איתיוש בבית. זו הייתה הפעם השניה שהיה מפגש כזה. היום שם כמה וכמה חברי הפורום, ובדיוק לאותו זמן - איתיוש אני מקווה שזה בסדר שאני משתף - איתיוש הכיר מישהו שרצה לקנות הכל מהכל
. (בסוף התברר שהבנאדם חולה נפש)
. וכולם התחילו לחשוף סיפורי "זוועות" ואני זוכר שאני והאקס שלי היינו בשוק, מה הם חושפים כלכך הרבה, למה הם יורדים אחד על השני בצורה כזו, זה מה שיש לדבר עליו, ולמה אני אמור לדעת מי עשה למי, ועם מי ועם כמה
. אז אני זוכר שזה היה מוזר לנו, קצת משעמם, קצת מעצבן, קצת רדוד, בקיצור כל הביקורתיות עלתה. היום אני מבין ש..... אני לא ינהל שיחות כאלה בחברת אנשים שאני לא מכיר, אך אני הרבה יותר פתוח למשל לצחוק על כל מיני דברים עם החברים הקרובים שלי. יש משהו בהמור "השחור" הזה ש.....לפעמיים זה מצחיק. אני לא יוצא הרבה לבלות- אבל כשאני יוצא לפעמיים (פעמיים בשנה) לאוויטה, אז אני מוצא את עצמי כן נהנה, כשייצאתי בסילבסטר למינוס אחד - כן נהנתי. אני כן חושב שכדאי לצאת וקצת להיחשף למקומות שבהם ניתן ואפשר לפגוש מבני קהילתנו, יש משהו נחמד בזה. אולי כן צריך לעבור כמה תחנות -עד שמוצאים את המינון המתאים לי. את לא חייבת לסגל לך "סגנון חיים" כמו של אחרים, בחרי ומצאי את הדרך שלך. מה שעושה לך טוב. מניסיון אני ממליץ לצאת ולראות - זה משחרר הרבה סטיגמות ופחדים שקיימים בתוכנו. לכשתצאי - אולי יתבהרו עוד כמה דברים על עצמך. נסי ותראי
. יוסף.

בופיק

New member
המרגיע הלאומי....

יוסף, תודה שאתה קיים!!! פשוט תודה.... אתה מצליח לגרום לי להרגיש טוב ובעיקר מצליח לתת לנפש העצבנית של אתמול קצת שלווה ונחת... פשוט הרגשתי אתמול שאני על סף התפוצצות, ישבתי בפינה ורק צפית בכל מה שהולך שם... התרשמתי, בחנתי, חקרתי וניסיתי להבין מה קורה שם... והרגשתי שלאט לאט זה עולה ועולה ... עד שבסופו של דבר התחלתי גם להגיב... קצת בתוקפנות שלא מתאימה לי... ועל זה אני מצטערת... אני יודעת שאני לא אפסול לצאת, לבלות ולהנות שוב, למה? כי בעבר יצאת כמה פעמים עם מי שהייתה בת זוג שלי למקומות כאלה ואחרים וכן נהנתי, כן הרגשתי טוב, נכון שגם שם בהתחלה קצת התנגדתי ולא קיבלתי ואחרי זה עשיתי קצת חושבים עם עצמי ואז התחלתי למצוא את הבנות שכן יש לי איתם חיבור.... אולי באמת זה סתם סגנונן הבנות שהיו שם ועם אני אצא עם בנות אחרות אז אני ארגיש אחרת.... תודה רבה לך יוסף.. אתה פשוט מקסים... בהחלט המרגיע הלאומי שלי:) בופיק

מחלקת אבידות ומציאות ../images/Emo62.gif

היי בופיק, המשפט הראשון שלך היה 'אני פשוט מחפשת את עצמי...' מותוכן ההודעה גם אפשר להבין שאולי את נמצאת בשלב כזה של חיפוש עצמי. מה שתארת נשמע מוכר, גם אני עברתי כאלה מצבים בחיים. חיפוש עצמי יכול לקחת זמן, יכול להגיע לסיום ולחזור חזרה, יכול להימשך לאורך חתיכת חיים או יכול להסתיים במציאה של מה שחיפשנו. מה שזה לא יהיה, העובדה שמגיעים לחיפוש עצמי מראה על מודעות עצמית גבוהה. לא צריך לפחד מהמושג הזה, להיפך, זה רק מראה שאנחנו בדרך הנכונה. ולא להירתע אם זה לקוח זמן, זה בסדר. ולעיתים, נהפוף הוא, החיפוש מביא אותנו למקומות חדשים וחוויות נפלאות. ולא - לא לפחד לשאול שאלות ולמצוא תשובות. טוב - אני הולך לחפש את השעון מעורר לשים לי למחר בבוקר

בופיק

New member
להפוך כוס?

סבתא שלי אומרת שכשמחפשים ולא מוצאים אז הופכים כוס ופשוט מניחים לדברים לקרות ואז מוצאים את מה שחיפשנו... אז מה אתה אומר נהפוך כוס? כן אני מאוד מחפשת את עצמי, אני יודעת שאני בן אדם מאוד ממוקד, בכל התחומים אני מאוד ממוקדת יציבה ומאוזנת וכשזה מגיע לנושא הנטייה המינית שלי, והזהות המינית שלי זה כבר משהו אחר. מרגישה מין סדק ונפילה במיקוד. אני יודעת שדברים יכולים לקחת זמן, ואני יודעת שבניגוד לכל הדברים האחרים שאני עושה, פה אני לא יכולה להאיץ בעצמי, אני צריכה לתת לעצמי את הזמן כמו שאתה אומר בלי להירתע, בלי לפחד ופשוט לזרום עם החיפוש שאולי באמצעותו אני אגיע למקום יותר רגוע עם עצמי... אני מקווה שהיו לך מים חמים כן? תודה בופיק...

xanadu

New member
קסאנדו ירד אל העם

שילוב מנצח: החבר נשאר בבית ללמוד, היה לי שבוע מייגע + מבחן מעצבן במינהל ציבורי שלמדתי אליו במשך לילה לבן, אגרסיות שהצטברו וגם הבטחות חסרות אחריות שאני מפזר לחברים לכל עבר - כל אלה הובילו אותי כמו אחרון הפוחזים הצעירים בעיר הזאת אל האומן 17 כאילו קסאנדו הוא לא מטרוניתא כבודה, באה בימים, הוא נענע כמו שצריך כמו בימים הטובים. ויש כמה תובנות: 1. הגיעו חברים עם שקית הפתעות. לי הייתה שקית הפתעות. עכשיו אני צריך ניקוי מרעלנים. 2. כמו שאמרתי לחבר: אל תצפה שיהיו מים בברז של השירותים, אם כל המים ממילא על הרצפה. 3. בניגוד לתפיסת הטיפוח המקובלת, הומואים לא בהכרח שמים דיאודורנט. 4. שמחתי לגלות איך חוק העישון עולה לו בעשן. 5. מסטיק בטעם לימון אקסטרה חמוץ זה בסט. 7. ניהלו איתי דיון שלם על עיקרון הורדת החולצה במועדון. מעולם, אבל מעולם לא השחיתו כל כך את זמני. ואורון, התשובה היא אתה יכול. יש כאלה שלא. 8. זהו, חזרתי הביתה. עכשיו אני אוכל סנדוויץ'. בוקר טוב.

למעלה