שבת שלום חבר'ה

RiCh RaCh

New member
שבת שלום חבר'ה

ובכן יש לי משהו שרציתי לשאול אותכם שאלה מה עם הדברים הנחוצים שצריך ליהיות לי בתור אחד שרוצה לבנות בר בחדר אני מדבר כמובן של משקאות אני מדבר בכיוון על ראש יותר צעיר אבל בכל מה שאתה יכולים לעזור לי אני אשמח

potash

New member
אממממממ

שייקר וודקה ייגרמייסטר אפטר שוק........ רום תגיד מה אתה אוהב ונרחיד

MidNight Flame

New member
אפטרשוק רחוק מלהיות חובה ל...

באר של מתחילים אם כבר אז ליקרי בסיס : קפה, בננה, קקאו לבן, אייריש קרים, פיזאנג, אמרטו, קירסאו כחול וכו'

RiCh RaCh

New member
מה עם אלו?

ג'וני ווקר : בלאק , רד , בלו , גולד. ג'י בי מארטיני ביאנקו קאפטן גראנט שרידנס סאות אנ קומפורט אפטר שוק וייגר כמה מסתכמת קנייה שכזו?? ואני מחפש גם כוסות בכל הגדלים אתמול (מועדון של רוסים) היו כוסות מתאימים לזה אבל לא נעים לגנוב חח אז אשמח לכל מידע

MidNight Flame

New member
בוא נעשה חשבון של בעך כזה :

ג'וני ווקר - אדום אני לא יודע כמה עולה, שחור עולה 35 דולר בדיוטי פרי, לזהב בכלל אין לך תקציב, מילה שלי
ולמה לעזאזל אתה צריך כל כך הרבה סוגים? אתה כזהההה חובב ויסקי? JB עולה - 170 שקל מרטיני ביאנקו - 30 שקל קאפטן גראנט - אנערף, מי צריך את זה בבאר? שרידאנס - 150-200 שקל, תלוי אם 500 או 750 מ"ל סאות'רן קומפורט נדמה לי 20 דולר בדיוטי פרי אפטר שוק - 240 שקל בארץ או כ30 דולר בדיוטי ייגר - כ200 שקל כוסות גם הוצאה לא קטנה אם אתה מתכנן לקנות מכל הסוגים לבאר משמע : כוסות מרטיני, כוסות קוקטייל, שוטים, כוסות ליקר, סניפטרים, כוסות בירה וכו'. בקיצור, לאט לך! לאן אתה רץ? תתחיל מדברים פשוטים, אם יהיה משקה שאתה אוהב במיוחד - תקנה אותו, לא צריך את כל העולם בבת אחת.

yogi idan

New member
המחירים לא מציאותיים

"להבת חצות" שכמותך... המחירים שציינת הם ההערכה הכי גסה שאפשר לזרוק...בלשון המעטה j&b-120 ש"ח מרטיני 50 ש"ח ייגר 120 ש"ח לא יותר וכו...

אההמ

זה הבאר ההזוי ביותר ששמעתי עליו
בוא נראה... ג'וני אדום- 20 דולר, שחור- 35 דולר, כחול- 200 דולר, גולד- אתה בטוח שאתה לא מתבלבל עם הירוק שהוא ג'וני וווקר סינגל מאלט?.... מרטיני ביאנקו - 10 דולר קאפטן גראנט - אם קנית את כ-ל סידרת הוויסקי הסקוטי הטובה בעולם (ג'וני ווקר) אתה לא צריך גראנט'ס בחדר אבל אם אתה חובב גדול של וויסקי אתה יכול לקנות גם וויסקי אירי (ג'ימסון, טולמור) אמריקאי (ג'ים בים, ג' דניאלס) קנדי (פור רוזס, קאנדיאן קלאב) וכ'ו וכ'ו עולם הוויסקי הוא עולם גדול ונפלא בוא נמשיך.... שרידנס - 30 דולר, סאוטרנ' קומפורט- 20 דולר, אפטר שוק- 35 דולר ייגר מאסטר- 25 דולר ומה משותף לכולם? אלה ליקרים מאוד יקרים שקשה מאוד לעשות איתם קוקטלים אלא פשוט שותים אותם נקי ובשביל להשיג את כל אלה במחירים האלה של הדיוטי פרי אתה צריך להיות לא רק עשיר אלא גם בן אדם עם חיוך שובה לב במיוחד (כי אחרת איך תעביר את כולם במסלול הירוק?
) ונניח שיש לך את כולם... יש לך חוסרים מאוד רציניים ובסיסיים... מה עם וודקה, טקילה, ג'ין, רום. מה עם קרח, שייקר, בלנדר.... במקומך הייתי עושה עוד כמה בירורים באינטרנט (מומלץ להעזר בכתבות של גיא גיסר בוואלה) יום טוב

MidNight Flame

New member
שכחת לציין שאלו...

ליקרים איכותיים מידי שבושה לערבב עם משו אחר

amircn1

New member
מתחילים בד"כ...

מנקודת ההתחלה, זה מאוד תלוי לאיזו מטרה (אוסף מרשים של מותגי וויסקי שונים ונדירים או לצורך הכנת קוקטיילים) והכל כמובן תלוי בתקציב נתחיל מהבסיס... שזה אומר - משקאות לבנים: וודקה, רום, ג'ין, טקילה ליקרי בסיס: ליקר בננה, פיזנג, אמרטו, טריפל-סק וכמובן שמכאן השמיים הם הגבול (אגב, צירפתי מספר שרשורים דומים בנושא)

למעלה