שבת שלום זקוקה לעצה........

E I NB V 6

New member
שבת שלום זקוקה לעצה........

שמי עינב עוד מעט 23 פנויה ומחפשת.. זתורמת לא מחפשת אלא רוצה שיבוא יבוא.. בכל מקרה.. לפני כמה שבועות ישבתי בבית קפה בעיר שלי עם אמא שלי והיא הלכה רגע לחנות שליד אני חיכיתי לה בבית הקפה ישבתי אכלתי עוגיות, פתאום המלצר ניגש אליי, שאל אותי את רוצה עוד כאלה עוגיות? אמרתי טוב אבל נדמה לי שאמא שלי לקחה את הארנק אז הוא אמר לי לא לא ביקשתי כסף הוא הלך והביא לי שקית עם עיוגיות ואמר לי זה בגלל שאת חמודה.. שאמא שלי חזרה הוא ניגש אליה ואמר לה כל מיני דברים עליי שאני נראית לו אדם מקסים וכו' רק לפי שהוא הסתכל עליי.. הופתעתי מאוד! ואני חייבת לציין שהוא בעצמו חמוד.. אני יש לי מראה של ילדה קטנה פיצפונת ולפעמים אנשים טועים אינני יודעת בת כמה הוא חשב שאני אבל יצא לי לחשוב עליו כמה פעמים.. התבאסתי נורא שלא היתה לי הזדמנות לדבר ולהכיר אני לא משמ מומחית בעיניינים שכאלה וגם דיי בישנית, יצא לי להיות שם לפני כמה ימים שוב והמבטים שלנו נפגשו וזהו זה היה מרחוק כזה. הייתי רוצה לדעת אם הוא פנוי אם בא לו לפגוש אותי לאיזה דרינק אין לי מושג מה לעשות אבודה מה אתם מציעים לי?

lioritaaa

New member
תתחילי איתו.

דווקא בזה אין לי בעיה חח אני מתוסבכת ביני לבין עצמי אבל הנה, אם את רואה שאת רוצה לצאת איתו סתם לאיזה פגישה קטנה ב-4 עיניים, פשוט קחי את זה בגישה הקלילה ובפעם הבאה שתפגשו אזרי אומץ וביטחון ,תגידי שלום תשאלי אם הוא זוכר אותך ואם בא לו לצאת לשתות משהו אחרי העבודה...תעשי את זה בשיא הקלילות, לא בגישה של אני חייבת שתסכים, אלא בגישה פתוחה, אם הוא יסרב-גם בסבבה שלך
בהצלחה!

E I NB V 6

New member
תודה

האמת שבדרך כלל אני מדיעה לשם למרכז הזה עם אמא שלי זה לא משהו כל כך אטרקטיבי. וחוצמזה לא רוצה להפתיע אותו כאילו יכול שהוא חשב שאני הרבה יותר קטנה ממה שאני שהוא יגלה שאני אולי בגילו הוא יופתא לא יודעת.. ומן הסתם ליד אמא לשי לא נעים ניסתי לחשוב על דרך להשיג את הטלפון בחנות ..ממממממ לא נעים אולי הוא תפוס?.

lioritaaa

New member
לאאא

תקשיבי,
פשוט בפעם הבאה שאת שם ואמא שלך לא בסביבה והמבטים נפגשים, את באה אליו זורקת איזה משהו חביב על השקית עוגיות שהביא לך, ואומרת לו בא לך לשתות איתי משהו אחרי העבודה? בחיוך...לא ביג דיל באמת!! אם הוא יאמר "מצטער, אני תפוס"..תמשיכי לחיות אח"כ כרגיל לא?

E I NB V 6

New member
וואלה

וודאי שאמשיך לחיות.. לא ביג דיל אבל אין לי אומץ אף פעם לא הזמנתי בחור ..אבל אני מקווה שזה יקרה צריכה גם להיות שם וגם ביום שהוא עובד וגם שאמא שלי נשלח אותה אליזו משימה חחח.. רק שלא יתחיל לחשוב שאני באה לשם בגללו כל הזמן...איףףףף מסובך..

lioritaaa

New member
לא מסובך בכלל,

בא לך להחליף איתי? הייתי עושה זאת בשמחה
אם בא לך עליו-מה הבעיות שלך???? את הולכת אליו, מציעה לו לשתות, לא רוצה-בסבבה שלך, לא הפסדת כלום,הוא לא היחיד ורבים וטובים ירצו אותך. הכי כיף להתחיל עם מישהו אם ברור לך שאת רוצה את זה-למה לא?! השליטה ככה בידיים שלך, דווקא הצעד הזה מראה על ביטחון עצמי-את בוחרת את אלו שתצאי איתם, לא הם בוחרים אותך..... חשבי על זה , ותחליטי, יאללה תשלחי את אמא לחפש לשכנה מתנה בזמן שאת מסיימת תקפה P:

E I NB V 6

New member
חחח איזו מתוקה את

להתחלף איתך? כאילו איזה צרות כבר יש לך בטוחה שלא כאלה גדולות.. את מזה צודקת במילותייך פשוט הבטחון העצמי שלי לא ממש משהו פוחדת מסירובים ..אבל אבל עזרת לי המון.. תודה

lioritaaa

New member
שטויות,

א. הדשא של השכן ירוק יותר תמיד ואין לך מושג מי אני ואיזה צרות יש לי נכון?...חח ב. מבינה את הקטע של הפחד מסירוב אבל אם תעבדי על עצמך ותהיי החלטית תוכלי להיפטר ממנו. זה לא משהו שלא תוכלי להיפטר ממנו אם לא תרצי ותאמיני בלב שלם. הוא יסרב אז?? הוא אלוהים? הוא יחליט מי את ומה את שווה? הוא בנאדם בדיוק כמוך. את זו שתחליטי מי את וכמה את שווה..ואם תביני שאת שווה המון מעצם הידיעה שזו את ומגיע לך, אף אחד לא אמור לערער את זה.

E I NB V 6

New member
שמעי..../images/Emo8.gif

ברור שאין לי מושג מה ההצרות שלך אבל גם עם הצרות שלי את לא רוצה להתחלף.. כי אמרת אם אני רוצה להתחלף איתך ולא ציינת במה מדובר אז סתם זרקתי את זה.. חוצמזה את יודעת איזה צרות יש לי? לו לא היו לי צרות אלה הבטחון העצמי שלי היה מאוד גבוה.. וודאי שהוא לא אלוהים הוא לא מחליט בכללי מחליט בשביל עצמו, את יודעת איך זה בעולמינו מייחסים חשיבות רבה למראה חיצוני לא שאני מתלוננת אך יש סטנדרטים חברתיים במרכאות של גובה וכל מיני כאלה אז זה מערער אין מה לעשות... ..

lioritaaa

New member
זה לא נכון,

עכשו העלית את העניין של יופי חיצוני, את יודעת מה, ניגע בעניין של הביטחון העצמי קודם, כמו שאולי ראית באופי שלי אני אדם עם ביטחון עצמי ולא ביישן, אבל אני עברתי דברים מאד מאד קשים בחיים שרמסו לי את הביטחון לחלוטין וגרמו לי אפילו לשנאה עצמית ועכשיו אני מנסה לצאת מזה ולהיאחז בחיובי ולדעת שכל דבר קורה כי צריך לקרות..וחייב להתמודד... עכשיו לא נדבר עליי אלא בקשר למה שאת הזכרת מראה חיצוני כן? אם תסתכלי סביבך ותחשבי יותר על הנושא תביני שהכל תלוי ב איך האדם תופס את עצמו. את תחשבי שאת יפה, את תטפחי את אצמך תאהבי את עצמך ותאמיני שאת מושכת>>> את תהיי כזאת!!!!!!!!!!!!!!!!! גם אם תהיי יפיפיה אבל הביטחון שלך יהיה באדמה> אף אחד לא יראה את זה . אם מישהי חושבת שהיא מכוערת ואפס> זה מה שהיא תקרין לסביבה וזה מה שיקנו. שורה תחתונה- תאמיני בעמצך תאהבי את עצמך ואחרים יאהבו אותך, ולהפך. אני למדתי את זה על בשרי. לא משנה איך את נראית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה ל-א מ-ש-נ-ה גם אם תהיי הייצור הכי מככוער שקיים ותשקיעי בעצמך ותבואי בגישה של אני שווה, עם ביטחון, יתייחסו אלייך בהתאם. נשמע לא אמין אבל אם תחשבי על זה תראי כמה זה נכון.

E I NB V 6

New member
הבנתי אותך

ובקשר לדברים שעברת, אני מאחלת לך שתצליחי ושתפרחי.. אני בעצמי עברתי לא מעט ואני באמת מתכוונת להמווווון דברים שהרסו את הדימוי העצמי שלי חלק מהדברים אני יכולה לאמר לך שלאוו דווקא קשורים ליופי אלא לדברים בסיסיים כמו הליכה נורמלית ללא צליעה או גובה או שלל דברים נוספים שאת לא רוצה לדעת.. בכל מקרה אני לא באה להשוות כי איני מכירה אותך ואת הבעיות שלך או של אחרים אבל אנשים שקוריאם את זה ומתלוננים על איזו צלקת או משהו קטן שיקחו קצת פרפורציה יש אנשים שחלקים מהגוף שלהם לא מתפקדים כמו שצריך וזה מאוד קשה להתמודד עם זה.ועוד להתחיל עם בנים צריך לעבוד על עצמך מאוד חזק על הבטחון העצמי.. בידיעה שאני שווה ובמחשה זהבנים האיכותיים ואלו שנראים טוב תמיד יחפשו מישהי גבוה חתיכה ולא מישהי כמוני. למרות שאני מרגישה מושכת ויפה יש לי את בעיות שלי שהן בלתי נמנעות אבל את צודקת בדברייך צריך רק להאמין ולא לאבד תקווה.. טוב סורי על ההשתפכות הכנה אבל יצא לי.. בהצלחה לכולןם עינב

lioritaaa

New member
את תצליחי ../images/Emo24.gif רק אם תרצי ותאמיני

אני שולחת גם לך הצלחה
אם תאמיני , העולם ייתן לך את זה.

shirlove

New member
אמממ קראתי כאן את השיחה שלך עם...

עם הבחורה ההיא. בקשר ליופי היא צודקת. ברגע שתקריני שאת שווה את שווה. וחוץ מזה בחורים טוביום ויפים לא בהכרח מחפשם בחורות "שוות". אני ראיתי זוג ממש ממש מוזר....הבחור ממש יפה-יפה!!!!והבחורה נמוכת קומה-עם משקפיים...ולא יפה במיוחד. וחשבתי לעצמי וואלה בחור כזה יפה וטוב איתה?!(לא שאני מזלזלת בה) . זה הכל תלוי בתכונות ובאופי ובביטחון העצמי שאת משדרת. תשימי לב,יש מלא בחורות יפהייפיות שנמצאות עם בחורים לא יפים בכלל......זה לא קשור..... בנוגע למקרה שלך,כמו שהיא כתבה לך,בואי בגישה קלילה,קחי את זה כאתגר. כן כן לא לא. פעם אני התחלתי בעצמי עם מישהו שמצא חן בעיניי בטירוף-מלצר-בגישה הכי קלילה שיש,החלפנו מספרים ולמחרת הציע לי לצאת. אז אולי אל תציעי לו לצאת לשתות...אולי פשוט תחליפו מספרי טלפונים,תחכי יום יומיים לראות אם הוא תקשר,ואם לא תתקשרי את ותציעי-למרות שנראה לי שאם החלפתםמבטים והוא ככה החמיא לך מול אמא שלך-הוא מעוניין. בהצלחה לך

E I NB V 6

New member
היי תודה לך על התגובה

אני סמכימה איתך זה אכן נכון בתאוריה אבל תמיד יש את הפחד הזה שמישהו לא ירצה אותי בגלל הבעיות שלי הוא יכול להתאהבה באופי שלי והכל אבל זה תמיד יכול להפריע לו וזה הפחד שלי , יש מקומות בהם יש לי בטחון ויש לי את האופי החיובי שלא קשור לכלום מן הסתם אני לא נותנת לבעיות שלי להיות חלק ממני.. אבל מה עלשות הן חלק בלתי ניפרד ממני רק בפיזיות ... ויש אנשים אשר נרתעים לצערי.. תראי גם לי יש את ה"קווים" שלי ואת הסגנון שלי ויש כאלו שבשום פנים ואופן לא ארצה לצאת איתם.. הריי זה ברור.. בכל מקרה אני יאזור אומץ ו ואתחיל לדבר איתו.. אני מאוד מקווה שהוא מעוניין כמו שציינת ואם לא אז לא בכל מקרה תודה על העצות אני אשתמשמ בהן ויעדכן!!! תאחלו לי בהצלחה...:) עינב

shirlove

New member
בהצלחה ו...

בלי פחד שאולי הוא לא ירצה אותך. תחשבי שאולי הוא ירצה דווקא בגלל אותם הדברים החיוביים שבך שמכפים על השליליים

תגובה

נסי לפנות אליו בעדינות ובזהירות. דברי אתו בהתחלה על עבודת המלצרות שלו, בהמשך עברי לנושאים יותר אישיים. היי נחמדה אליו.

E I NB V 6

New member
:תודה שירלאב

ותגובה לתגובה בזהירות ובעדינות? איך פונים בזהירות יוו הפחדת אותי עכשיו..חחח גם ככה עם חוסר הניסיון שלי בתחום עכשיו עוד עם זהירות.. סתם אני אקח הכל בקלות מקווה שילך חלק שיהיה אני מבטיחה לעדכן..

תגובה

פני אליו בהתחלה בנושא עבודת המלצרות שלו. התעניני בעבודתו, בגורמים המשפיעים בה עליו רגשית וביחסו אליה. לאט המשיכי לנושאים אישיים יותר כמו למודים ואחר-כך זמן פנוי.

תנסי לזרום איתו כשהוא פונה אלייך-

לשאול אם הוא פנוי לכוס קפה אחרי שהוא מסיים את המשמרת, או משהו כזה.

למעלה