שבת שלום זה תרוץ!!!!!

• פותח הנושא zivsb
  • פורסם בתאריך

zivsb

New member
שבת שלום זה תרוץ!!!!!

38 PM Subject: FW: העברה: התירוץ של המאה !!! התירוץ של המאה !!! גבר בשנות ה-40 לחייו קנה מכונית ב.מ.וו חדשה ונהג בה במהירות שיא בכביש המהיר. לפתע הבחין באור הכחול המהבהב מאחוריו. אין סיכוי בעולם שהם יכולים להשיג ב.מ.וו חדשה, חשב לעצמו והאיץ את המהירות עוד יותר. פתאום הוא תפס את המשמעות של מעשיו: מה לעזאזל אני עושה פה!! אמר לעצמו ועצר בצד הדרך. השוטר ניגש אליו, לקח ממנו את הרשיונות מבלי לומר מילה ובחן אותם ואת המכונית. לאחר מכן אמר לו: "היה לי יום ארוך ומייגע, וזה סוף המשמרת שלי. בנוסף לזה, היום הוא יום שישי, ה - 13 לחודש. אין לי חשק להתעסק עוד בעבודת ניירת נוספת, כך שאם תוכל לתת לי תירוץ טוב לנהיגה המהירה שלך, אבל תירוץ כזה שעוד לא שמעתי אף פעם - אני אתן לך לנסוע ללא דו"ח." הגבר חשב במשך כמה שניות ואז אמר לשוטר: "בשבוע שעבר אשתי עזבה אותי וברחה עם שוטר. חששתי שזה אתה, רודף אחרי ומנסה להחזיר לי אותה.." "‏שיהיה לך סוף שבוע נעים.." אמר לו השוטר

zivsb

New member
עוד חיוך לשבת לכבוד "עדן"

החיים לפי הקומיקאית ריטה רדנר: > > > >*בעלי ואני עוד לא החלטנו אם לקנות כלב או לעשות ילד, אנחנו לא יודעים אם > >אנחנו רוצים להרוס את השטיח או את החיים. > > > >*אני כל כך אוהבת להיות נשואה, זה פשוט נפלא למצוא את הבנאדם היחיד והמיוחד > >שאותו את רוצה לעצבן עד סוף ימייך. > > > >*אני סבורה שבחורים עם עגיל באוזן מוכנים טוב יותר לנישואין, הם גם חוו כאב > >וגם קנו תכשיטים. > > > >*בעלי אומר שהוא קונה פלייבוי למאמרים, כן בטח, אני הולכת לקניון בשביל > >המדרגות נעות. > > > >*סבתא שלי הייתה אישה קשוחה. היא קברה 3 בעלים....שניים מהם רק נימנמו. > > > >*כל פעם שיצאתי עם גבר שאלתי את עצמי אם זה הבחור שאני רוצה שילדי יבלו איתו > >סופי שבוע. > > > >*גברים הם יצירים עם בטחון עצמי רב. בעלי כל כך בטוח בעצמו, כאשר הוא צופה > >במשחק כדורגל בטלוויזיה, הוא מאמין שאם הוא יתרכז הוא יוכל לעזור לקבוצה שלו. > >אם הקבוצה בצרות, הוא מאמין מאמן את השחקנים מהסלון ואם הם ממש בצרות הוא מבקש > >שאפנה את הטלפון כי הם אולי יתקשרו לעזרה. > > > >! *לגברי! ם יש טמפרטורת גוף יותר גבוהה מזו של נשים. אם מתקלקל לכם התנור > >בחורף אני ממליצה לכן ללכת לישון ליד גבר. הם למעשה מתק! ני חימום שנוחרים. > > > >*כשאני נפרדת ממאהב אני ישר הולכת לקנות בגדים. פעם קרה שלא יצאתי עם אף אחד > >אבל ראיתי מעיל שממש רציתי. אז תפסתי בחור מזדמן, נישקתי אותו, הכנסתי לו > >סטירה ונכנסתי לקנות. > > > >*אם אשה באמת רוצה למשוך גבר בחוש הריח היא צריכה לקנות בושם בניחוח מכונית > >חדשה.

zivsb

New member
עוד חיוך מסוים לעדן

>קבוצת מדענים הציבה חמישה קופים בכלוב. במרכז הכלוב הציבו סולם ועליה ערימת >בננות. כאשר קוף מסוים עלה על הסולם כדי לקחת לו בננה, המדענים שפכו מים קרים >על הקופים שנשארו על הקרקע. > > לאחר זמן מסוים, כל אימת שקוף כלשהו נסה לעלות על הסולם, היו אוחזים בו שאר > הקופים או מונעים את עלייתו לסולם באלימות. > במשך הזמן הפסיקו הקופים לעלות על הסולם למרות הפיתוי של הבננות. > ואז המדענים החליפו את אחד הקופים. הדבר הראשון שהוא נסה לעשות היה לעלות על > הסולם, דבר שנמנע בנחרצות ובמהירות על ידי שאר הקופים אשר היכו אותו. לאחר > מספר נסיונות כואבים הפסיק הקוף המצטרף לחבורה לנסות לעלות על הסולם. > המדענים החליפו קוף נוסף אשר נסה לעלות על הסולם כקודמיו. הפעם השתתף הקוף > הראשון שהוחלף בהכאת המטפס בהתלהבות רבה. > החלפת הקוף השלישי חזרה על אותו ריטואל, ובהדרגה הוחלפו שני הקופים הנוספים > עד שלבסוף לא נותר אף לא קוף אחד מהקבוצה המקורית. > המדענים נותרו עם חמישה קופים שלמרות שמעולם לא ספגו מקלחת מים קפואים המשיכו > להכות בכל ! ! מי שנסה! להגיע אל הבננות. > אם היה ניתן לשאול אותם למה הם מכים את כל מי שמנסה לעלות על הסולם, קרוב > לוודאי שהתשובה הרצינית הייתה: > ´לא יודע - ככה זה היה מעולם...´ > נשמע לנו מוכר? > עלינו לבדוק בעצמנו את הקיבעונות שלנו (הסטגנציות) ולוודא שאיננו מכים אחרים > (או את עצמנו), או מתחפרים בהנחות היסוד שלנו בלי לנסות לבדוק את מקורן או > לנער אותן מן האבק. > ´הרבה יותר קל לפרק אטום מאשר לפרק דעה קדומה´ > > אלברט איינשטיין

zivsb

New member
יש גם סיוע לעדן

בקשה לתמיכה טכנית ממנוי תומך טכני יקר: לפני כשנה שידרגתי מגירסה girlfriend 7.0 לגירסה wife 1.0 , שמתי לב שהתוכנה החלה להריץ תוכנת מישנה children1.0 אשר גוזלת זמן ומשאבים רבים, מה עוד שהדבר יוצר עומס רב על הכונן הקשיח. בחוברת ההוראות של התוכנה לא תוארה התופעה, מה עוד שהתוכנה wife 1.0 מתקינה עצמה באופן עצמאי כ- resident בתוכניות אחרות, מנטרת אותן עם האיתחול שלהן ומנסה להשתלט על כל מערכת ההפעלה. כך, למשל, תוכנות וותיקות כגון beer with the guys 10.3, pickup bars 2.5 והתוכנה הוותיקה והמוצלחת soccer at Saturday 5.0 לא רק שהפסיקו לתפקד כליל, אלא שכל מערכת ההפעלה נתקעת בכל פעם שאני מנסה להפעילן. מדי פעם מופעלת תוכנה סמויה (וירוס או תולעת?) בשם mother-in-law 1.0 החבויה במקום כלשהו בזיכרון והגורמת לכל המערכת להיתקע, או לחילופין, גורמת לתוכנה wife 1.0 להתנהג בצורה בלתי צפויה לחלוטין, כך למשל היא מפסיקה לבצע פקודות כלשהן. לא הצלחתי לבצע uninstall של התוכנה, כמו כן איני מצליח לגרום ל- wife 1.0 לעבוד ברקע בזמן שאני מנסה להריץ תוכנות אחרות, מהאהובות עליי. אני שוקל לחזור ל- girlfriend 7.0 אך כאמור איני מצליח להפעיל את uninstall. אודה על עזרתך, מנוי מודאג. תשובת התמיכה הטכנית: משתמש יקר, הבעיה מוכרת והיא מקור לתלונות רבות מצד מנויים, הגורם הוא שגיאה בסיסית בהבנת מושגים: רבים עוברים מגירסה girlfriend X לגירסה wife 1.0 בחושבם שזוהי תוכנת בידור ועזרים, אלא, שהתוכנה wife 1.0 היא תוכנת הפעלה מלאה לכל דבר, שתוכננה לנהל את המערכת כולה. יתכן ותצליח למחוק מהמערכת את wife 1.0 ולחזור.לאחת הגרסאות girlfriend X, אלא שקיימות תיקיות סמויות גם בתוכה הגורמות לה להשתנות, להתפתח ולעבור שינוי, וכך, בסופו של דבר, תהפוך גם היא ל wife 1.0 , וכך למעשה לא השגת דבר. מהרגע שהתיקיות של התוכנה הותקנו, לא ניתן למחוק אותן, לבטל אותן, או לעשות להן uninstall, אי אפשר לחזור לגירסה girlfriend X, היות ומי שתיכן את התוכנה wife 1.0 לא איפשר מצב כזה כלל, והיא לא בנויה לכך, כך גם לגבי mother in law 1.0 שהינה תוכנת תולעת סמויה, המתקינה עצמה במערכת בזמן שwife 1.0 עובדת. היו כאלה שניסו לפרמט לחלוטין את המערכת ולהתקין את girlfriend plus או wife 2.0, אלא שבדרך כלל הם נתקלו בבעיות הפעלה קשות עוד יותר. קרא בעיון בחוברת ההוראות, בפרק האזהרות את הסעיפים תשלומי מזונות, ותחזוקת צאצאים. מאידך, במידה ותחליט לעבור לגירסה girlfriend 8.0, אל תתנסה לעבור אחר כך ל wife 2.0, היות והבעיות הצפויות לך ממערכת הפעלה זו אף קשות מבמערכת wife 1.0. אמנם קיימות גירסאות wife 3.0 ואף wife 4.0, אך הן שמורות לשימוש על ידי אנשי מקצוע מומחים בלבד, מחירן גבוה ביותר, ואינן מומלצות למשתמש הרגיל בגלל הקושי בהפעלתן. אם כל נסיונותיך נכשלו, רצוי לבחור לעבוד עם מערכות המתבססות על פלטפורמות שונות לחלוטין, כגון celibate 1.0 או gayguy 5.3, אלא שאני ממליץ לך להשאר עם הגירסה wife 1.0 ולהשתדל לשרוד עימה כמיטב יכולתך. אני אישית התקנתי את wife 1.0 ועצתי לך כי תקרא בחוברת ההפעלה של התוכנה wife 1.0 את הפרק הדן בתקלות חברתיות וכלליות social and general faults SGF)), , שם תראה שבהפעלה נכונה וזהירה, זוהי תוכנה יציבה בד"כ, המגיבה נכון לפקודות ועמידה בפני קריסות בדרך כלל. משמעות הדבר היא שעליך לשאת באחריות לכל תקלה המתרחשת באופן עצמאי, היות והתוכנה מניחה באופן אוטומטי שכל תקלה נובעת משגיאת משתמש שאתה בצעת. אחד הפתרונות היעילים הוא שימוש בפקודה C:\ I AM SORRY.EXE, אותה יש להפעיל מיד עם זיהוי שגיאת או כשהמערכת נתקעת, אל תנסה לבצע reboot, הדבר לא יועיל והתוכנה לא תחזור לתפקד. כמו כן המנע משימוש יתר ב escape או ctrl-alt-del, הדבר יביא רק לכך שבפעם הבאה תצטרך לעשות שימוש ב C:\ I AM SORRY.EXE/flowers , המורכבת יותר, כדי לגרום למערכת לשוב ולתפקד באופן תקין. מערכת ההפעלה תתפקד היטב כל עוד תיקח על עצמך מיד כל אשמה בנוגע לכל שגיאה מסוג SGF. באופן כללי, wife 1.0 היא תוכנה מעניינת, אם כי מעט יקרה לאחזקה, שקול התקנת תוכנות עזר לתחזוקה, שתייעלנה את הפעלת התוכנה, אני ממליץ על flowers 5.0, jewelery 2.3, וכמוצא אחרון את holidayineurope 3.2. תוכנות עזר נוספות שרצוי לשקול הן yes my dear 8.0 וכמובן whateveryousaydarling 14.7, אלה תוכנות חינמיות ( shareware), שניתן להוריד ולהתקין בקלות, והמתפקדות היטב כ residents .בתוך המערכת הן קיימות וניתנות להורדה כמעט בכל אתר. לעולם אל תתקין את goodlookingsecretary 3.3 או את sheisjustanoldfriend 1.1, תוכניות אלה לא עובדות בסביבת wife 1.0 ועלולות לגרום לנזק בלתי הפיך למערכת ההפעלה. בהצלחה, התמיכה הטכנית.

אוי אוי

אז זו אכן בעייה במערכת ההפעלה.אממ טוב לדעת. (אין לי שמץ מה לעשות כעת) אבל תודה בכל אופן

zivsb

New member
ואני לא מדבר!!זה נכון? עדן?

פה גדול.. אחד עולה למטוס וקולט שבמושב לידו יושב תוכי. המטוס ממריא, ואחרי כמה דקות מגיעה הדיילת ושואלת אם הוא זקוק למשהו. "אני אשמח לכוס קפה כשתתפני", עונה האיש. "ומה איתך?", היא פונה לתוכי. "וויסקי כפול, יא שרמוטה", עונה התוכי, ותעשי את זה זריז!". כמה דקות אחר כך הדיילת חוזרת עם המשקה של התוכי. "סליחה, אבל אני הזמנתי קפה", מעיר לה האיש. "אוי, סליחה", היא מתנצלת. "עוד משהו בשבילך?", היא פונה לתוכי, שכבר חיסל את המשקה. "כן", עונה התוכי, "עוד וויסקי כפול, יא מוצצת. ויש לך 30 שניות מ-עכ-שיו!". 28 שניות אחר כך הדיילת מתייצבת עם המשקה - ובלי הקפה. עכשיו האיש עצבני, ומחליט לאמץ את השיטות של שכנו. "תשמעי, בהמה", הוא צועק, "אני רוצה קפה ואני רוצה אותו עכשיו!". כעבור שתי דקות הדיילת חוזרת עם שני אנשי ביטחון, שמקלפים את האיש והתוכי מהמושב וזורקים אותם כמו שהם מהמטוס. בזמן שהם מיטלטלים באוויר, בגובה 20 אלף רגל, התוכי פונה לאיש: "יש לך פה די גדול יחסית לאחד שלא יודע לעוף, אה

zivsb

New member
זה אמיתי!! לא בדיחה!!העתקתי במיוחד

פמיניזם אורבני (מודעה אמיתית) פמיניזם אורבני נשים בעיר, פמניסטיות בכפר, אינטלקטואליות בקיבוץ, קוויריות בקומנה, מושבנקיות מסוקסות, ומאותגרות דיור בואו בהמוניכן לכנס בנושא פמניזם אורבני. הכנס יערך ביום שני, 5.01.04, בקרן היינריך בל, רחוב נחלת בנימין 35, תל-אביב. הכניסה, כמובן, חופשית. 18:30-19:00 התכנסות. במקום תוצג "פרנויה" עבודתן של גלית ברדור ועינת נוף ועבודה של רקפת וינר עומר מושב ראשון • 19:00 הקראת סיפור עירוני קצר מאת עינת גליל. • 19:15 "לקפל את הפנים אל החוץ- הגוף המגדרי וקיפולו לחלל אורבני" כרמלה יעקבי וולק. • 19:30 "השובניסט הגברי שבפנים"- טכניקת Voice Dialogue ופמניזם. אורה גבריאלי. • 19:45 דיון • הפסקה להרשמה ופרטים: [email protected] יוזמות ומפיקות: יערה חוצן ונעמה בן-שמחון

../images/Emo6.gif

אני רואה את עצמי צולעת לכיוון הכנס הזה.. ממ רגע אני צריכה לשייך את עצמי קודם לאחת הקטגוריות,מושבניקת מסוקסת??? תמיד חלמתי על התואר הזה. שבת שלום לך איש שרואה דברים משונים.:)

raf60

New member
סיוע נוסף ועדכני יותר ../images/Emo68.gif

לאחרונה התבשרתי כי קיימת בשוק החופשי ערכת הצלה למקרים שכאלה אם כי לא כל אחד יכול להשתלט עליה ולהשתמש בה כרצונו. התוכנה אינה נמצאת על המדפים אבל ניתן להשיג אותה במקומות שונים אחרים כולל האינטרנט. היא מופיע בשפות שונות. שם הקובץ :NEWMISTRESS.JUST4U . חברים סיפרו לי כי עלות רכישתה בתחילה כמעט אפסית אבל במשך הזמן השימוש בה גורם להוצאות לוואי כלל לא שוליות. מה שכן מובטח למי שמצליח להפעיל תוכנה זו, שעות רבות של הנאה ורוגע שלא תמיד מגיעות בתוכנות שגרמו לקריסת המערכת כפי שהוסבר בהודעה המקורית. יש חיקויים רבים, מוצלחים לא פחות לתוכנה זו כגון: ALADYJUST4FUN.FAQ או GOTANOTHERONE.FREND ועוד ועוד. מומלץ שהבחירה תעשה אישית לאחר בחינת הדרישות האישיות כתוצאה מהקטסטרופה הנ"ל.

genesis

New member
איזו תוכנה זו....?

ומה היא עושה...? אולי תפרטי יותר איציק

למעלה