שבת שלום ושאלה איך אני גורמת לחרוזים להיות שווים בגודלם ועגולים בצורה שווה? אשמח לטיפים תודה
ט טרול2000 New member 22/10/04 #1 שבת שלום ושאלה../images/Emo2.gif איך אני גורמת לחרוזים להיות שווים בגודלם ועגולים בצורה שווה? אשמח לטיפים תודה
שבת שלום ושאלה../images/Emo2.gif איך אני גורמת לחרוזים להיות שווים בגודלם ועגולים בצורה שווה? אשמח לטיפים תודה
T t o b i New member 22/10/04 #4 לפי מיטב הבנתי../images/Emo26.gif הרבה מצפים חרוזים קיימים כך שאחרי "תירגול" של הידיים שלך תדעי בעצמך איך הכמות נהיית אחידה (של הפימו) על גבי חרוז עגול בגודל מסויים (וזה גם חסכוני)
לפי מיטב הבנתי../images/Emo26.gif הרבה מצפים חרוזים קיימים כך שאחרי "תירגול" של הידיים שלך תדעי בעצמך איך הכמות נהיית אחידה (של הפימו) על גבי חרוז עגול בגודל מסויים (וזה גם חסכוני)
ר רלי44 New member 22/10/04 #5 משטחים במכונת פסטה וקורצים עיגולים בפקק שמותאם לגודל הרצוי . עליו אפשר להניח מה שרוצים מלפיורי ולגלגל . כך תוכלי לחסוך בפימו ולקבל חרוזים אחידים בגודלם
משטחים במכונת פסטה וקורצים עיגולים בפקק שמותאם לגודל הרצוי . עליו אפשר להניח מה שרוצים מלפיורי ולגלגל . כך תוכלי לחסוך בפימו ולקבל חרוזים אחידים בגודלם
ע עופרה70 New member 22/10/04 #6 ובכן... לאחר שיצרת גליל אחיד בקוטרו לאורך אורכו, מקמי אותו בצמוד לסרגל או כל סקלת מידות אחרת וחתכי חלקים שווים. תקבלי מספר גלילים השוים באורכם ובקוטרם. גלילים אלו , גלגלי לכדורים ורק אז צפי בפרוסות דקות. בהצלחה.
ובכן... לאחר שיצרת גליל אחיד בקוטרו לאורך אורכו, מקמי אותו בצמוד לסרגל או כל סקלת מידות אחרת וחתכי חלקים שווים. תקבלי מספר גלילים השוים באורכם ובקוטרם. גלילים אלו , גלגלי לכדורים ורק אז צפי בפרוסות דקות. בהצלחה.